2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
görürsün inşallah canım dün benimkini karından gördü doktor bir hafta önce gelseydin vajinadan bakardık dedi

Cok korkuyorum kızlar dr.dis gebelik olabilir dedi bhcg degeri tuhaf arttigi icin.o yüzden çok korkuyorum

Vajinal bakilacak banada o yuzden erken gidiyorum. .

Benimde belli olur yarin degil mi

ne zaman alıcaksın sonucu
hastaneye giden arkadaş var:26:dı zonguldaytaım diyen tüp bebişi olan onlıne görünüyodu ama yazmadı adını hatırlamayamdım:31:

15.30 dan sonra belli olur dediler..:26:

cok korkuyorum kızlar dr.dis gebelik olabilir dedi bhcg degeri tuhaf arttigi icin.o yüzden çok korkuyorum

vajinal bakilacak banada o yuzden erken gidiyorum. .

görünür canım sen merak etme. Hem o tuhaf artılar önemli değil o çocuğun dünyada nasibi varsa her şey ters gider ama çocuk sağlıklı bir şekilde doğar. Ama eğer yoksa her şey normal olur buna rağmen çocuk dünyaya gelmez. Allaha bırakmalıyız bazı şeyleri. Ama biz elimizden geleni yapalım. Mesela burda bi arkadaş paylaşmıştı neler yapılması gerekiyorsa yazmıştı. Kendime göre ben günde bir cüz okuyorum. Haftada 1 meryem suresini hafta da bir yusuf suresini okuyorum günde 1000 kere de subhanallahı velhamdülillah subhanallahılazım çekiyorum. Bir de her namazımın arkasından dua ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı zeki güzel evlat nasip et diye. Geri kalanı da allaha bırakıyorum. Bu saatten sonra o isterse olur istemezse olmaz diyorum. Inan stres yok oluyor

Canim benim asilama senin normal yollarla mı oldu tedaviyle mı?

Merhaba canim benim de tupus bebek.
Asilama 1 kez denedik olmadi.senin tutmuş ne güzel. Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah.
2.tup bebegim tutundu bana yani inşallah yarinbelli olacak.

Sen keseyi gordu mü

Son düzenleme:
yok canım herkese zarar değil tabiki bayılanlar için demiştim
hamişide ben sevemedim nedense :ssz::ssz:
bak hamile hamile sigara yaktırdın bana :ssz::ssz:

Hiiii ask olsuuuuuuunnnnn:52:
Cidden sigara yakmadın dimi:20:
Çünkü bebeğin hakkına tecavüz etmek istemezsin herhalde :50:
Lütfen nolur dikkat edelim karnımızda emanet var :34:

normal yolla oldu tatlım

Canim o zaman doktorun zararlı görmediyse ben bilemem ama çok hassas bir donemdeyiz ben bayramda anneme bile gidemiyorum esim gitti annesine memleketine ben kaldım yalnız kiz kardesimle:14:
Ama napalim ben ondan mesulum korumam lazım :49:

Bende keseyi goreyim sehir dışına cikicam inşallah :))))

Doktorum git hic bisey olmaz dedi...:10:

Zaten transferden sonraki gun 5 saat yol geldik. :))

Son düzenleme:
Cok korkuyorum kızlar dr.dis gebelik olabilir dedi bhcg degeri tuhaf arttigi icin.o yüzden çok korkuyorum

Vajinal bakilacak banada o yuzden erken gidiyorum. .

Canim lütfen stres yapma unutma ki suan senin gerginliğini bebek hissediyor belki bebekler hissediyordu:30: belki ikizdir:21:
Ayyyy nereden biliyorsun bak çok heyecanlandim ikiz gebeliklerde çok artıyormuş insaallah öyledir insaallahhhhhh:16:
Dua et ve stres yapma:49:

Canim lütfen stres yapma unutma ki suan senin gerginliğini bebek hissediyor belki bebekler hissediyordu:30: belki ikizdir:21:
Ayyyy nereden biliyorsun bak çok heyecanlandim ikiz gebeliklerde çok artıyormuş insaallah öyledir insaallahhhhhh:16:

evet canım ya gerçekten ikiz gebelikte olabilir çok güzel aslında bi kerede kurtulursun ama lütfen moral dıyorum bol bol dua ediyoruz hep beraber hadi

Merhaba canim benim de tupus bebek.
Asilama 1 kez denedik olmadi.senin tutmuş ne güzel. Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah.
2.tup bebegim tutundu bana yani inşallah yarinbelli olacak.

Sen keseyi gordu mü

İNsaallah Canim insaallah bebeğin seninledir :16:
Elhamdulillah ilk denemede oldu hiç beklemiyordum umudum yoktu ama yüce Rabbim ol dedi oldu insaallah keseyide görürüm icim rahat eder :26:

Keseyi ayin 12 sinde göreceğim kismetse Bayram bitimi Rabbim nasip etsin âmin :49:

Insallah :16:

Evet iki gunde 137 den 857 ye firladi...ins.ikizdir:16: bilmemki.

Saglikli olsunda tek cift:16:

Yillardir aylardir bebek hasretindeyiz kac olursa kabulumuz :)))

Bende keseyi goreyim sehir dışına cikicam inşallah :))))

Doktorum git hic bisey olmaz dedi...:10:

Zaten transferden sonraki gun 5 saat yol geldik. :))

Aynı Problem benim arkadasımda da olmuştu keseye görmeye gittiğinde ikisi de sağlıklı Maşaallahhh demiş doktor o an ki şaşkınlığımı anlatamam diyordu arkadasım şimdi biri kiz digeri erkek ikiz annesi oldu :16:
Güzel seyler duşun pozitif duşun dua et :34:

Insallah :16:

Evet iki gunde 137 den 857 ye firladi...ins.ikizdir:16: bilmemki.

Saglikli olsunda tek cift:16:

Yillardir aylardir bebek hasretindeyiz kac olursa kabulumuz :)))

Bilirim o hasreti ben 7 yıl 7 ay 27 gün çektim o hasreti hala de çekiyorum :14:

Son düzenleme:
Back
X