inşallah canım haber ver bizeBurdayim canim
Yarın gidicem kese gormeye ins.kismet olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım haber ver bizeBurdayim canim
görürsün inşallah canım dün benimkini karından gördü doktor bir hafta önce gelseydin vajinadan bakardık dediburdayim canim
görürsün inşallah canım dün benimkini karından gördü doktor bir hafta önce gelseydin vajinadan bakardık dedi
ne zaman alıcaksın sonucu
hastaneye giden arkadaş var:26:dı zonguldaytaım diyen tüp bebişi olan onlıne görünüyodu ama yazmadı adını hatırlamayamdım![]()
görünür canım sen merak etme. Hem o tuhaf artılar önemli değil o çocuğun dünyada nasibi varsa her şey ters gider ama çocuk sağlıklı bir şekilde doğar. Ama eğer yoksa her şey normal olur buna rağmen çocuk dünyaya gelmez. Allaha bırakmalıyız bazı şeyleri. Ama biz elimizden geleni yapalım. Mesela burda bi arkadaş paylaşmıştı neler yapılması gerekiyorsa yazmıştı. Kendime göre ben günde bir cüz okuyorum. Haftada 1 meryem suresini hafta da bir yusuf suresini okuyorum günde 1000 kere de subhanallahı velhamdülillah subhanallahılazım çekiyorum. Bir de her namazımın arkasından dua ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı zeki güzel evlat nasip et diye. Geri kalanı da allaha bırakıyorum. Bu saatten sonra o isterse olur istemezse olmaz diyorum. Inan stres yok oluyorcok korkuyorum kızlar dr.dis gebelik olabilir dedi bhcg degeri tuhaf arttigi icin.o yüzden çok korkuyorum
vajinal bakilacak banada o yuzden erken gidiyorum. .
Benimde belli olur yarin degil mi
kanaman yoksa sorun olmaz diyolar ama halaa emin değilim ya napsam ki
benim için bi doktoruna sorabilir misin?
Canim benim asilama senin normal yollarla mı oldu tedaviyle mı?
Canim benim asilama senin normal yollarla mı oldu tedaviyle mı?
yok canım herkese zarar değil tabiki bayılanlar için demiştim
hamişide ben sevemedim nedense
bak hamile hamile sigara yaktırdın bana![]()
normal yolla oldu tatlım
Merhaba canim benim de tupus bebek.
Asilama 1 kez denedik olmadi.senin tutmuş ne güzel. Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah.
2.tup bebegim tutundu bana yani inşallah yarinbelli olacak.
Sen keseyi gordu mü
Cok korkuyorum kızlar dr.dis gebelik olabilir dedi bhcg degeri tuhaf arttigi icin.o yüzden çok korkuyorum
Vajinal bakilacak banada o yuzden erken gidiyorum. .
Benimde belli olur yarin degil mi
ben daha görmedim salı görcem inşallah
Canim lütfen stres yapma unutma ki suan senin gerginliğini bebek hissediyor belki bebekler hissediyordubelki ikizdir
Ayyyy nereden biliyorsun bak çok heyecanlandim ikiz gebeliklerde çok artıyormuş insaallah öyledir insaallahhhhhh
Dua et ve stres yapma![]()
Merhaba canim benim de tupus bebek.
Asilama 1 kez denedik olmadi.senin tutmuş ne güzel. Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah.
2.tup bebegim tutundu bana yani inşallah yarinbelli olacak.
Sen keseyi gordu mü
Canim lütfen stres yapma unutma ki suan senin gerginliğini bebek hissediyor belki bebekler hissediyordubelki ikizdir
Ayyyy nereden biliyorsun bak çok heyecanlandim ikiz gebeliklerde çok artıyormuş insaallah öyledir insaallahhhhhh
Dua et ve stres yapma![]()
Bende keseyi goreyim sehir dışına cikicam inşallah :))))
Doktorum git hic bisey olmaz dedi...
Zaten transferden sonraki gun 5 saat yol geldik. :))
Insallah
Evet iki gunde 137 den 857 ye firladi...ins.ikizdirbilmemki.
Saglikli olsunda tek cift
Yillardir aylardir bebek hasretindeyiz kac olursa kabulumuz :)))