- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
sağlıklı mutlu nice yıllara.Allah evlatlarımın bahtını açık etsin inşallah.Supapatyasi kuzunun doğum günü kutlu olsun benim minikimde yarın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıklı mutlu nice yıllara.Allah evlatlarımın bahtını açık etsin inşallah.Supapatyasi kuzunun doğum günü kutlu olsun benim minikimde yarın
Eki Görüntüle 1485921 Kücük fenerlerimiz icine pembe gümüş kaplı kalpli çikolatalar koyduk,çikolataları tülün icine koyduk,fiyonk yapıştırdık...
Merhaba arkadaşlar,
ASM den bana 2 doz şeklinde menenjit aşısı olabilir Bebeğin dediler ya da iki Yaşından sonra tek doz şeklinde siz yaptırdınız mı acaba? Yoksa 2 Yaşından sonra mı yaptıracaksınız. Ben karasız kaldım
Eki Görüntüle 1486104 Kızlar bunlarıda yaptım...ufak hediyeler cocuklar icin,4kız var onlara fashion girl bardak icine pembe peçete şeker çikolata falan koydum,1 tane paşamız var onada playmobile aldım
Herkese merhaba.. Doğum günü geçen/olan/olacak tüm bebislerin doğum günü kutlu olsun foto eklenenler gördüm maşallah herkese.. Bizde pazar günü kutladık. Kalabalık olduğumuz için dışarıda yaptık. Çok sık giremiyorum eskisi gibi her sayfayı tek tek takip ederdim kalıyor artık.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PAŞACIK![]()
sağlıklı mutlu nice yıllara allah bahtını açık etsin.![]()
biz bugün nasipse ailecek eşimin ailesi benim ailemle beraber canlı müzikli bir yerde yemek yiyeceğiz sonra da oğlumun doğum günü pastasını beraber üfleyeceğiz inşallah
Dogum gunu kutlu olsun pasanin.bahti omru guzel olsun insaallahbu gün oglusumun dogum günü. alperim 1 yasinda. oglumun ve 9 nisan da dogan tüm bebislerimizin dogum gununu kutluyorum.
Allah yardımcın olsun aile işi çok zor oluyor.ayrılmak amaçlı değil ama çocukların ve kendine toparlamak adına ailenin yanına dinlenmeye gidebilirisn yoksa sende sinirlenin iyice yıpranıp çocuklarınada arzu ettiğinden farklı davranmaya başlayabilirsin.inşallah en kısa sürede her şey yoluna girip düzelir yuvanızın huzuru en kısa sürede eski haline dönsün inşallah daha fazla yıpranmadan.Kizlar cok kotu gunler geciriyorum.esim on gundur ise gitmiyo babasiyla tartisti..evde bise kalmaddi.karsimizda babaannesi sesleri cikmiyo bugun kriz gecirdim aradim birsuru laf saydim rahat nasil uyuyosunuz dedim..kapattim yuzune.sonra kayinbabam aradi bakmadim.esimede patladim.bu yasa geldi bir duzrnimiz yok.kucuk on gundur iishal dr goturemedim..bugunde pisik oldu.kollarimda kabatdi allerji..basurum oldu oturamiyorum bile..obur oglanlar iyi sukur ama birsuru istekleri var..ikiside gece altina isiyo bi haftadir kafayi yiyecem..buaksam yemek yapmadim sadece oglanlari dooyurdum babaya yok bise ..butun gun agladim basim catliyo..bide ustune yine gunum gecti.babam birak gel diyo..onlarda uzuluyo halime..cok kotuyim coook
bizimki de cok insan canlisi bebek abi abla gidiyor yanlarinaIyi aksamlar guzeller
Hirsizi begenip geciyorsun mesajlari, neden yazmiyorsun canim?
Hawar ilk kontrol mu olacak bu canim?
Mavis evet hemsire buyukannesi yasinda hos bir hanimdi ama caninin acisini ancak balon gecirdiBenim yaramaz herkese ve herseye karsi cok ilgili. Diger bebeklere zaafi var, gorunce kosuyor. Konusmaya basliyor, izlemesi cok komik oluyor
![]()
mutlu yillarbu gün oglusumun dogum günü. alperim 1 yasinda. oglumun ve 9 nisan da dogan tüm bebislerimizin dogum gununu kutluyorum.
cnm karanlik gecelerin sabahi daha aydinlik olurKizlar cok kotu gunler geciriyorum.esim on gundur ise gitmiyo babasiyla tartisti..evde bise kalmaddi.karsimizda babaannesi sesleri cikmiyo bugun kriz gecirdim aradim birsuru laf saydim rahat nasil uyuyosunuz dedim..kapattim yuzune.sonra kayinbabam aradi bakmadim.esimede patladim.bu yasa geldi bir duzrnimiz yok.kucuk on gundur iishal dr goturemedim..bugunde pisik oldu.kollarimda kabatdi allerji..basurum oldu oturamiyorum bile..obur oglanlar iyi sukur ama birsuru istekleri var..ikiside gece altina isiyo bi haftadir kafayi yiyecem..buaksam yemek yapmadim sadece oglanlari dooyurdum babaya yok bise ..butun gun agladim basim catliyo..bide ustune yine gunum gecti.babam birak gel diyo..onlarda uzuluyo halime..cok kotuyim coook
Canım herşey üst üste gelmiş...senin şimdi herkesi motive etmen lazım canım,eşinin ve cocuklarının sana ihtiyacı var.kendini bırakma,yavrularını düşün.cocukların yanında mümkünse tartışmayın canım,beliki etkileniyorlar.zor bir süreçten geçiyorsunuz,sabırlı ol canım.Kizlar cok kotu gunler geciriyorum.esim on gundur ise gitmiyo babasiyla tartisti..evde bise kalmaddi.karsimizda babaannesi sesleri cikmiyo bugun kriz gecirdim aradim birsuru laf saydim rahat nasil uyuyosunuz dedim..kapattim yuzune.sonra kayinbabam aradi bakmadim.esimede patladim.bu yasa geldi bir duzrnimiz yok.kucuk on gundur iishal dr goturemedim..bugunde pisik oldu.kollarimda kabatdi allerji..basurum oldu oturamiyorum bile..obur oglanlar iyi sukur ama birsuru istekleri var..ikiside gece altina isiyo bi haftadir kafayi yiyecem..buaksam yemek yapmadim sadece oglanlari dooyurdum babaya yok bise ..butun gun agladim basim catliyo..bide ustune yine gunum gecti.babam birak gel diyo..onlarda uzuluyo halime..cok kotuyim coook
On senedir evliyiz hic tartisamayizki..hic agiz dalasina girmeyiz ben bagiriyosam ki kolay sinirlenmem esim ozaman susar ve hic konusmaz dahacok sinirlensemde bu boyle..cocuklar yinede hissediyo..bugun telde kalbini kirmak istemiyorum dedi bende kalp neki kafami kir dedim daha acimaz canim bu sikintilara..cok sesiz bugece.kvalidem geldi biraz once para birakmis koltuga illa cildirmam gerekiyo..tasima suyla degirmen donmez dedim.Canım herşey üst üste gelmiş...senin şimdi herkesi motive etmen lazım canım,eşinin ve cocuklarının sana ihtiyacı var.kendini bırakma,yavrularını düşübukların yanında mümkünse tartışmayın canım,beliki etkileniyorlar.zor bir süreçten geçiyorsunuz,sabırlı ol canım.
Kizlar cok kotu gunler geciriyorum.esim on gundur ise gitmiyo babasiyla tartisti..evde bise kalmaddi.karsimizda babaannesi sesleri cikmiyo bugun kriz gecirdim aradim birsuru laf saydim rahat nasil uyuyosunuz dedim..kapattim yuzune.sonra kayinbabam aradi bakmadim.esimede patladim.bu yasa geldi bir duzrnimiz yok.kucuk on gundur iishal dr goturemedim..bugunde pisik oldu.kollarimda kabatdi allerji..basurum oldu oturamiyorum bile..obur oglanlar iyi sukur ama birsuru istekleri var..ikiside gece altina isiyo bi haftadir kafayi yiyecem..buaksam yemek yapmadim sadece oglanlari dooyurdum babaya yok bise ..butun gun agladim basim catliyo..bide ustune yine gunum gecti.babam birak gel diyo..onlarda uzuluyo halime..cok kotuyim coook
vavvv 21 ay :)
cok mu sık emziriyorsun?
kac saatte ve gunde kac defa?
sorunun cvbini bilmiyorum![]()
Kizlar cok kotu gunler geciriyorum.esim on gundur ise gitmiyo babasiyla tartisti..evde bise kalmaddi.karsimizda babaannesi sesleri cikmiyo bugun kriz gecirdim aradim birsuru laf saydim rahat nasil uyuyosunuz dedim..kapattim yuzune.sonra kayinbabam aradi bakmadim.esimede patladim.bu yasa geldi bir duzrnimiz yok.kucuk on gundur iishal dr goturemedim..bugunde pisik oldu.kollarimda kabatdi allerji..basurum oldu oturamiyorum bile..obur oglanlar iyi sukur ama birsuru istekleri var..ikiside gece altina isiyo bi haftadir kafayi yiyecem..buaksam yemek yapmadim sadece oglanlari dooyurdum babaya yok bise ..butun gun agladim basim catliyo..bide ustune yine gunum gecti.babam birak gel diyo..onlarda uzuluyo halime..cok kotuyim coook