2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba arkadaşlar,
ASM den bana 2 doz şeklinde menenjit aşısı olabilir Bebeğin dediler ya da iki Yaşından sonra tek doz şeklinde siz yaptırdınız mı acaba? Yoksa 2 Yaşından sonra mı yaptıracaksınız. Ben karasız kaldım

merhaba

bende kararsızım menenjit aşısı konusunda bugün doktorumuza sorup buraya yazarım. Ancak sağlık ocağı 1 yaş aşılarından bir ay geçtikten sonra yaptırın dedi.

Herkese merhaba.. Doğum günü geçen/olan/olacak tüm bebislerin doğum günü kutlu olsun foto eklenenler gördüm maşallah herkese.. Bizde pazar günü kutladık. Kalabalık olduğumuz için dışarıda yaptık. Çok sık giremiyorum eskisi gibi her sayfayı tek tek takip ederdim kalıyor artık.

Teşekkürler canım bizim de bugün doğum günümüz
Biz çok kalabalık değiliz ama bizde ilk doğum günü diye dışarıda kutlayacağız nasipse babamiz öyle istedi.
Sizin de doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.

merhaba kızlar...
DOĞUM GÜNÜ OLAN VE KUTLAMIŞ BÜTÜN BEBEKLERİMİZİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN
gönderdiğiniz fotolara tek tek baktım ...maşşallah hepsine çok tatlılar... hepiniizin organizasyonu çok güzel görünüyor...
benim kızında yarın yaş günü ama pazar günü aile arasında öylesine bir pasta keseceğiz...
@Snowyy canım yoğundum bayağı işten güçten arada bakabildiğim kadar baktım yazamadım...

biz bugün nasipse ailecek eşimin ailesi benim ailemle beraber canlı müzikli bir yerde yemek yiyeceğiz sonra da oğlumun doğum günü pastasını beraber üfleyeceğiz inşallah
bu gün oglusumun dogum günü. alperim 1 yasinda. oglumun ve 9 nisan da dogan tüm bebislerimizin dogum gununu kutluyorum.
Dogum gunu kutlu olsun pasanin.bahti omru guzel olsun insaallah

Kizlar cok kotu gunler geciriyorum.esim on gundur ise gitmiyo babasiyla tartisti..evde bise kalmaddi.karsimizda babaannesi sesleri cikmiyo bugun kriz gecirdim aradim birsuru laf saydim rahat nasil uyuyosunuz dedim..kapattim yuzune.sonra kayinbabam aradi bakmadim.esimede patladim.bu yasa geldi bir duzrnimiz yok.kucuk on gundur iishal dr goturemedim..bugunde pisik oldu.kollarimda kabatdi allerji..basurum oldu oturamiyorum bile..obur oglanlar iyi sukur ama birsuru istekleri var..ikiside gece altina isiyo bi haftadir kafayi yiyecem..buaksam yemek yapmadim sadece oglanlari dooyurdum babaya yok bise ..butun gun agladim basim catliyo..bide ustune yine gunum gecti.babam birak gel diyo..onlarda uzuluyo halime..cok kotuyim coook

Kizlar cok kotu gunler geciriyorum.esim on gundur ise gitmiyo babasiyla tartisti..evde bise kalmaddi.karsimizda babaannesi sesleri cikmiyo bugun kriz gecirdim aradim birsuru laf saydim rahat nasil uyuyosunuz dedim..kapattim yuzune.sonra kayinbabam aradi bakmadim.esimede patladim.bu yasa geldi bir duzrnimiz yok.kucuk on gundur iishal dr goturemedim..bugunde pisik oldu.kollarimda kabatdi allerji..basurum oldu oturamiyorum bile..obur oglanlar iyi sukur ama birsuru istekleri var..ikiside gece altina isiyo bi haftadir kafayi yiyecem..buaksam yemek yapmadim sadece oglanlari dooyurdum babaya yok bise ..butun gun agladim basim catliyo..bide ustune yine gunum gecti.babam birak gel diyo..onlarda uzuluyo halime..cok kotuyim coook
Allah yardımcın olsun aile işi çok zor oluyor.ayrılmak amaçlı değil ama çocukların ve kendine toparlamak adına ailenin yanına dinlenmeye gidebilirisn yoksa sende sinirlenin iyice yıpranıp çocuklarınada arzu ettiğinden farklı davranmaya başlayabilirsin.inşallah en kısa sürede her şey yoluna girip düzelir yuvanızın huzuru en kısa sürede eski haline dönsün inşallah daha fazla yıpranmadan.

Iyi aksamlar guzeller;)

Hirsizi begenip geciyorsun mesajlari, neden yazmiyorsun canim?;)

Hawar ilk kontrol mu olacak bu canim?

Mavis evet hemsire buyukannesi yasinda hos bir hanimdi ama caninin acisini ancak balon gecirdi;) Benim yaramaz herkese ve herseye karsi cok ilgili. Diger bebeklere zaafi var, gorunce kosuyor. Konusmaya basliyor, izlemesi cok komik oluyor;)
bizimki de cok insan canlisi bebek abi abla gidiyor yanlarina

bu gün oglusumun dogum günü. alperim 1 yasinda. oglumun ve 9 nisan da dogan tüm bebislerimizin dogum gununu kutluyorum.
mutlu yillar

cnm karanlik gecelerin sabahi daha aydinlik olur
3 cocugun var esini de sevdigini dusunuyorum (daha once aksini yazmadin cunku) birakip gitme lafini unut(durum boyleyse) ama ailene tatile git kafan dagilir diyecegim cocuklarin okulu var
kb ararsa ac tlf konusmadan nasil cizulecek aslinda baba ogul cozecekler kocaman adamlar cocuk degiller ki

[QUOcaniavis01, post: 40415775, member: 488135"]bizimki de cok insan canlisi bebek abi abla gidiyor yanlarina

mutlu yillar

cnm karanlik gecelerin sabahi daha aydinlik olur
3 cocugun var esini de sevdigini dusunuyorum (daha once aksini yazmadin cunku) birakip gitme lafini unut(durum boyleyse) ama ailene tatile git kafan dagilir diyecegim cocuklarin okulu var
kb ararsa ac tlf konusmadan nasil cizulecek aslinda baba ogul cozecekler kocaman adamlar cocuk degiller ki[/QUOTE]
Ahh canim on senedir boyle..k.babaam durumu cok iyi ve onainanilmaz para duskunu.tam bir var yemez.daha oncede cok oldu boyle..esim abileri kbabam ortaklar..yinr boyle olunca esim ayrildi sifirdan fabrika kurdu.ikibin onbirde iflas etti..kurtulucam diye gitti enistesiyle ortak oldu.tum hisseleri devretti borc yuzunden icra gelmesin diye.vee daha beter oldu.fabrikayada gidemez oldu.ucyuzmilyar alacagimizi uc senedir verecekler vermediler.busenede fabrikayi acmalarina izin vermiyoruz.dondur.a fabrukasi..kayinbabam otogaleri kiradaydi cikardi esim icin acti guya.alti aydir harcanani onliranin bile hesabini soruyyo..adamin gozu donmus.esimde enson dayanamdi ama yapacakta bise yokk.rezillik diz boyu yani..daha abilerinin calistigi yerinde uctebir ortagi ama beskurus gormedik..kisacasi varlik icinde yokluk.hic icinden cikilacak bir durum degil.benim calismamada izin vermiyo..isimi biraktigima ilk defa pisman oldum.

Canım herşey üst üste gelmiş...senin şimdi herkesi motive etmen lazım canım,eşinin ve cocuklarının sana ihtiyacı var.kendini bırakma,yavrularını düşün.cocukların yanında mümkünse tartışmayın canım,beliki etkileniyorlar.zor bir süreçten geçiyorsunuz,sabırlı ol canım.

Iyi aksamlar guzeller;)

Aktar kuzunun dogum gunu kutlu olsun canim, nice yaslara saglik ve mutlulukla insallah.

Hirsizi minigin nasil canim?;)

Ardaannesi akraba arasina para&mal girdiginde varolan iliski de bozuluyor maalesef. Cocuklara cok uzuldum. Onlarin isteklerini karsilayamamak cok can yakar. Esin izin vermese de kucuk pasan biraz daha buyuyunce ise baslamayi dusun bence canim. Yarin duzelir, obur gun yine bir sorun cikartirlar. Onlarin vicdanina emanet etme yavrularinin gelecegini.

Canım herşey üst üste gelmiş...senin şimdi herkesi motive etmen lazım canım,eşinin ve cocuklarının sana ihtiyacı var.kendini bırakma,yavrularını düşübukların yanında mümkünse tartışmayın canım,beliki etkileniyorlar.zor bir süreçten geçiyorsunuz,sabırlı ol canım.
On senedir evliyiz hic tartisamayizki..hic agiz dalasina girmeyiz ben bagiriyosam ki kolay sinirlenmem esim ozaman susar ve hic konusmaz dahacok sinirlensemde bu boyle..cocuklar yinede hissediyo..bugun telde kalbini kirmak istemiyorum dedi bende kalp neki kafami kir dedim daha acimaz canim bu sikintilara..cok sesiz bugece.kvalidem geldi biraz once para birakmis koltuga illa cildirmam gerekiyo..tasima suyla degirmen donmez dedim.

Canım Allah yardımcın olsun.. Sabret.. Hayat bu iyi günde oluyor kötü günde.. Gönül ister herşey iyi olsun ama maalesef.. Sabırlı olmak gerek.. Şimdi hep böyle sıkıntılar yaşayacağını sanıyorsun ama düzeliyor herşey. sen eşinle iyi ol yeter

vavvv 21 ay :)
cok mu sık emziriyorsun?
kac saatte ve gunde kac defa?
sorunun cvbini bilmiyorum :KK43:

Öyle çok da sık emzirmiyorum. Evde olduğum günler sabah-öğle-akşam ve geceleri 2.5 saat aralıklı (maalesef, Ceku'nun gece beslenmelerini bitiremiyorum)
İşteyken sabah ve öğlen sağıyorum, akşam eve gelince de aynı evde olduğum günler gibi. Aralıklar değil de sütün miktarında azalma oldu. Önceleri tek sağmada 150 ml çıkardı, artık 100 ml çıksa şükrediyorum.
Neyse, 1 yaşını doldurmak üzere zaten, bu kadarını bile bulamayanlar var (misal, ben).

Az önce geldim ASM'den. Ebe hemşire doğum kontrol haplarının yan etkilerinin 6 aydan sonra olmayacağını, yasmine devam etmemde sakınca olmadığını söyledi. cerazette'i sordum, duymamış bile hemşire. Eczaneden çıkarken cerazette sordum, varmış! Tüh, bileydim önce onu alırdım. Gerçi, risk (=kilo) almak istemiyorum. Hele de var olanlardan bir gram bile kurtulamamışken.. Eski dostum yasmine geri döndüm. Aman, bu koşullarda bir bebek daha olmasından evlâdır! Hemen telefonuma da hatırlatma kaydettim ki unutmayalım, kaza kurşununa gelmeyelim;)

Ceku'nun doğum gününe 3 gün kaldı. Teyzesi ve annemler olacak sadece. Annem "masa donatalım" dedi, biz bize olacağımız için gerek görmedim. En fazla evde bir pasta yaparım izin günümde, Ceku'ya da döküp saçması için küçük bir porsiyon veririz, yeter... Maksat muhabbet olsun, işte!

Kötü dizi film senaryosu gibi, değil mi? Sanki her şey senin üstüne geçip "altta kalanın canı çıksın" oynuyorlar! Aynı koşullar değil belki, ama iyi bilirim sıkıntıyı. Dilerim tez zamanda sona erer, her şey yoluna girer.

Back
X