Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elimizden ne gelir bilmeme ama koç burcu çocukları inatlarıyla ünlülermiş. görümcemin kızı 4 yaşına girdi ama ben böyle inat görmedim ...istediğini yaptırana kadar uğraşıyor birde tamam desen bile bu defa isteğini değiştiriyor...yani sırf muhalefet olmak için çabalıyor... istediği şey ,istediği değil de seni uğraştırmak...azıcık daha büyüsünler bakalım nasıl olacakIyi aksamlar
Hirsizi bu inat tum cocuklarda var sanirim. Benimki de disaridan eve donmek istemiyor, oturma eylemi yapiyor. Normallesiyorlar zamanla degil mi?![]()
canım hayırlısı ne ise o olsun... önemli olan sensin ve çocukların...daha güzel günlerin bedelidir belki bu olanlar...Allah yardımcın olsun canım...Canim aile degismiycek..bizde fark suvesim ailesinden hep uzakti.hatta evi hic yakinda tutmadik iflas edince yakina geldik ve bin pismaniz.gelirken esim annesine demistiki bir evimde huzurluyum sakin hanima dookunmayin cok bozulmustu..o konusmaz ne abla ne abiyle cok bayramda bile gidip gelmez ben hep gittim iyi olalim diye ama esim biliyomus dustuk bikere.bugunr dek hep destektim ama tak etti.dunden beri sutdokmus kedi gibi bitmisbi durumda benle kotu diye.yuzume bakamiyo.ben konusuyorm Yinede cok sessiz.kendisi.
geçmiş olsun canım... bende 1 hafta gecikmeli götürcem aşıya... inşallah çabuk atlatırsın...şu dengesiz havalar yüzünden yine hasta oldum havaşartlarının olumsuzluğundan kızımıda götüremedim 1 hafta gecikicek aşıları artık çok fena poyraz fıtınası vardı bu gün ii allahtan.
amin canim sagolsağol canım senin bebeğinin de doğum günü kutlu olsun...mutlu huzurlu sağlıklı bir ömürleri olsun inşallah.
aynen benim kızda şimdi elinden tutunca yürümeye başladı yürüyordu önceden ama az şimdide allahım bütün evde 3-4 tur atıyoruz belim ağrıyor yok oturmak istemiyo direniyor oturtuncada ağlıyor sürekli şarjlı süpürgenin yanına gidiyoruz onu almak istiyor ama hala ben tutmazsam elini yürüyemiyo dengesini kaybedip düşüyor.benim oglumda hem inatci hem.dedigim dedik benim istedigim hemen olacak havasinda. sormayin kizlar yandik nisan bebekleriyle. saka bir yana saglikli olsunlar da ne yapalim yapsinlar.
benim kız yürümek istemiyor...ayakta tutmaya çalışınca feryat figan hemen kendini yere atıyor.. sürekli emeklemek istiyor...giydiklerinin dizleri çürüdü yani o derece... birde kv kaç defa evin içinde bulamamış... minnacık bebeği kaybedecek kadar ne yapıyordu acaba evde...her defasında başka yerlerde buluyormuş... geçen tuvalete girmiş klozete tutunarak ayağa kalkmış elini de içine sokmaya çalışıyordu diyor... ama o anlatıyor ben hayretler içinde dinliyorum...uyuya kalıyor sanırım... naptın yıkasaydın dedim ellerini yüzünü yıkadım dedi...evdeki diğer kız olmasa haberi yok... o haber vermiş meğerse, bana da sonradan küçük kız anlattı...kanepe ile sandığın arasına sıkışmış geçenlerde sesi de çıkmıyormuş nasıl girdiyse... evi aradım 3 defa bulamadım diyor kv de...aynen benim kızda şimdi elinden tutunca yürümeye başladı yürüyordu önceden ama az şimdide allahım bütün evde 3-4 tur atıyoruz belim ağrıyor yok oturmak istemiyo direniyor oturtuncada ağlıyor sürekli şarjlı süpürgenin yanına gidiyoruz onu almak istiyor ama hala ben tutmazsam elini yürüyemiyo dengesini kaybedip düşüyor.
Valla benim ucuncu cocugum ben boyle sinir ve inat gormedim.koc olduklsrindanmi..gecen sofrayi birbirine katti babasi hiih dedi oda elini kaldirmis hihh daha birsuru laf karsilik veriyo..cok dikkat etmeleri lazim.allah yardimcin olsun zor cok zor bi donemdeler.benim kız yürümek istemiyor...ayakta tutmaya çalışınca feryat figan hemen kendini yere atıyor.. sürekli emeklemek istiyor...giydiklerinin dizleri çürüdü yani o derece... birde kv kaç defa evin içinde bulamamış... minnacık bebeği kaybedecek kadar ne yapıyordu acaba evde...her defasında başka yerlerde buluyormuş... geçen tuvalete girmiş klozete tutunarak ayağa kalkmış elini de içine sokmaya çalışıyordu diyor... ama o anlatıyor ben hayretler içinde dinliyorum...uyuya kalıyor sanırım... naptın yıkasaydın dedim ellerini yüzünü yıkadım dedi...evdeki diğer kız olmasa haberi yok... o haber vermiş meğerse, bana da sonradan küçük kız anlattı...kanepe ile sandığın arasına sıkışmış geçenlerde sesi de çıkmıyormuş nasıl girdiyse... evi aradım 3 defa bulamadım diyor kv de...
3 gün öncede eve gittim kızı kucağıma aldım...sağ eli nin üstü öyle şişmişki eli kocaman olmuş... mosmordu... çekmeceye sıkıştırmış...parmağını kapıların arasına sokuyor biri görmeden kapıyı açsa parmağı kırılacak...çok dikkat etmek lazım...
bu sinirlerine ve inatlarına da bir çare bulmak lazım... nasıl davranmamız gerekiyor... görümce dalga geçiyor benimle... benim kız inat diyorsunuz ama ela daha fene olacak diye gülüyor...öyle olmasını istemiyorum... lafımı sözümü dinlesin benim kuzum...
Odonemi atlattik sukur biz cok yyoruyodu..brs tur ben beser tur baba abi dolandiriyodu yine doymuyidu..tez zamanda ayaklanir insaallah.aynen benim kızda şimdi elinden tutunca yürümeye başladı yürüyordu önceden ama az şimdide allahım bütün evde 3-4 tur atıyoruz belim ağrıyor yok oturmak istemiyo direniyor oturtuncada ağlıyor sürekli şarjlı süpürgenin yanına gidiyoruz onu almak istiyor ama hala ben tutmazsam elini yürüyemiyo dengesini kaybedip düşüyor.
Her cok guzel bahti omrude guzel olsun prensesin insaallah.
dogum gününüz kutlu olsun cqnim alah icinizecaindirsin.Kızlar iyi geceler herkese...
Bugün kızım 1doğum gününü kutladık.ck yorucu bir gün oldu ama ck güzel oldu herşey.eltim KV KP herkes ck yardım eti.en ck eşim yardım eti.allah razı olsun hepsinden.kızımda maşallah ck usluydu.sadece mumu üflerken biraz ağladı.istediğimiz gibi oldu partimiz.