Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canım yaaaa,zaman nasıl gecti anlamadık.herkes maşallah uslu olduğu icin zaman çabuk gecti diyor.valla hep böyle olacağını bilsem 10tane daha yaparım.
Dün yeni oyuncaklarıyla oynadı,biz oynayınca hemen gelip elimizden alıyordu.
Eki Görüntüle 1492849 Eki Görüntüle 1492850 Eki Görüntüle 1492851 Eki Görüntüle 1492859 Eki Görüntüle 1492863 Eki Görüntüle 1492865
Nerden nereye. ..
10 nisan doğumlu oğluma 11 nisanda doğumgünü yaptık 12 nisanda da batmana evimize döndük aile ve arkadaşlar arasında güzel bi doğumgünü oldu tüm meleklerin doğumgünü kutlar hepsini yerim öperim hep mutlu olsunlar
Merhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..
canım sabun tozu hiç kalıntı bırakmıyor... ben hacı şakirin yada roxy nin sabun tozunu alıyorum...Selam guzellerKeyifler yerindedir insallah
Ben dalinin sivi deterjanini bulamadim marketlerde. Gelmiyor artik dediler. Sizler alternatif olarak ne kullaniyorsunuz? Toz olanini kalinti birakir endisesiyle tercih etmiyorum.
Hirsizi gecmis olsun canim. Uzun sure degistirilmediyse ya da bebege uygun olmayan islak mendil kullanildiysa yine... Ben yaptiktan 10dk sonra bile degistirsem kizariyor hemen poposu. Aninda acip yikamak gerekiyor.
canım sabun tozu hiç kalıntı bırakmıyor... ben hacı şakirin yada roxy nin sabun tozunu alıyorum...
sürekli ondan kullanıyorum...
makatı mayasır gibi olmuş kuyruk sokumundan pıtısı da dahil ciğer gibiydi...yanık gibi olmuş minik minikte su toplamış...normalde ben evdeyken altını değiştirdikten sonra lavaboda yıkıyorum poposunu... akşamları sürekli öyle yaptım kv yede tembihledim ..elimden geldiği kadarda hava aldırdım bezsiz dolaştırdım havluya sarıp...şimdi biraz rahatladı... kakada yapamıyordu zeytin yağı ve yoğurtla düzeldi şükür..
dediğin gibi sürekli ıslak mendille silinmesinden ve geç alt değişmesinden oldu...birde 3-4 günlük market yoğurdu yedirmiş onun asidi de yapmış olabilir...
Tesekkurler canim. :)günaydın kızlar
15 Nisan doğumlu bebişlerimizin doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yıllara.
kıyamam ela ya inşallah çabucak geçer benim kzıım grip olduğunda şurup ishal yaptı ilk içtiği gün ve pişik gibi oldu kızardı silerken bile ağladı hemen her çiş yaptığında altını değiştirip madecass.. krem sürdüm akşam olmadan düzeldi şurubu verdiğim sürede gecede altını değiştirdimki pişik tekrarlamasın şükür olduğu gün geçti inşallah oda çabucak iyileşir. @Snowyy dalan kulanıyorum bende makinaya çok sıkıştırmadan atarsan kalıntı kalmıyor hiç ben hep onu kullandım.canım sabun tozu hiç kalıntı bırakmıyor... ben hacı şakirin yada roxy nin sabun tozunu alıyorum...
sürekli ondan kullanıyorum...
makatı mayasır gibi olmuş kuyruk sokumundan pıtısı da dahil ciğer gibiydi...yanık gibi olmuş minik minikte su toplamış...normalde ben evdeyken altını değiştirdikten sonra lavaboda yıkıyorum poposunu... akşamları sürekli öyle yaptım kv yede tembihledim ..elimden geldiği kadarda hava aldırdım bezsiz dolaştırdım havluya sarıp...şimdi biraz rahatladı... kakada yapamıyordu zeytin yağı ve yoğurtla düzeldi şükür..
dediğin gibi sürekli ıslak mendille silinmesinden ve geç alt değişmesinden oldu...birde 3-4 günlük market yoğurdu yedirmiş onun asidi de yapmış olabilir...
kıyamam ela ya inşallah çabucak geçer benim kzıım grip olduğunda şurup ishal yaptı ilk içtiği gün ve pişik gibi oldu kızardı silerken bile ağladı hemen her çiş yaptığında altını değiştirip madecass.. krem sürdüm akşam olmadan düzeldi şurubu verdiğim sürede gecede altını değiştirdimki pişik tekrarlamasın şükür olduğu gün geçti inşallah oda çabucak iyileşir. @Snowyy dalan kulanıyorum bende makinaya çok sıkıştırmadan atarsan kalıntı kalmıyor hiç ben hep onu kullandım.
Günaydın doğum günü olan kuzuların nice mutlu seneler diliyorum. Benim kuzu yu oturarak görmek mümkün değil her daim hareket halinde yolda giderken bile kucak istemiyor bıraktığım anda dünyalar onun oluyor aşı sini yaptırdım bir ay sonra kızamık ikinci toz yapılacak diyarbakir dayim burda salgın var hırıltısi da geçmedi ya bu yüzden çok sıkıntılı yim[/QUO
Geçmiş olsun canım
ben açtım şuruptan olduğunu anladım hemn bolca sürdüm ağlamıştı zatenciğer gibiydi sonraher çizyağtığında güzelcetemizleyip tekrarladım geçti aynı günün akşmına inşallah szdede aynı etki olur.Canım önerdiğin krem pişiği hemen mi geçirdi? Bizde pişik olmazdı ama birkaç gündür poposunun iç kısmında kızarıklık var ne sürdüysem geçmedi ondan sordum bende alayım ozaman.
Keçiboynuzu özü veriyorum canım uyurken bir şey yok uyaniken ara hirilti oluyor sanki dolu vakgsm varmişcasina ilacta kullandık en son antibiyotik de verdim yok düzelmesi artık çocuk göğüs dok verdiği tozu verecemsağolun kızlar ...elanın poposu düzeldi şükür yani pembemsi bir kızarıklık var o kadar...derisi soyuldu resmen yanık gibi olmuştu kuzum...
supapatya88 canım bende aptamili bırakmayı düşünüyordum... daha aşısına gitmedim soramadımda doktora... inek sütü verelim akşamları diye düşünmüştüm...
şu kreker falan filan bizim evde zebil gibi görümce kendi kızı için stok yapıyor yemek zannediyor onları... tabi ela diğer kızı yerken görünce banada ver diye ağlamaktan helak oluyor... ben vermiyorum ama kv yediriyormuş... geçen salatalık verdim eline... kızım dokunmaz mı salatalık vermişsin eline dedi... hayret bir şey yaaa... kaymaklı bisküvileri krakerleri löp löp yedirirken dokunmuyor da salatalık mı dokunacak...hemde sütçünün kendi yetiştirdiği bahçe salatalığı hormonsuz...
Y yarem21 canım sanada geçmiş olsun... bu hırıltı bizde de uzun süre vardı nasıl geçti bilmiyorum... gece çok terliyor ve sürekli sırtına bez koy üst değiştir daha da kötü oluyordu... sonradan vazgeçtim o kadar düşmedim üstüne...sırtı soğuk olmadığı sürece bez koymuyorum...bir burun tıkanıklığı kaldı oda alerjik bir şey sanırım...banyodan sonra bile geçmiyor ....keçi boynuzu özü yedir sende bebeğine ....benim kız belki ondan düzeldi ...
Maşallah gelişimi çok iyibu gün geçte olsa kotrolümüze gittik çok hızlı kilo alımı olduğundan kan tahlili istemişti doktorumuz şükür hepsiiyi çıktı 13kg geçmişiz 78 cm olmuşuz doktorumuz güzel şeyler söyledi azı dişlerinin ağrı yapıp zorlayabileceğini ozaman tam reçeteden okuyamıyorum hnüalmadım ama bitkisel jel dencon önerdi diğerleri anestezik madde içerdiği için bebeklerimizin kalbine çok zararlıymış keisnlşikle kullanma dedi önümüzdeki ay menenjit aşısını alıcaz kendi uygulayacak sonrada başka aşımız kalmayacak dedi tek doz uıygulanıyormuş.artık herşeyi yiyebilir sınırlama yok normal şekilde yaptığınız yemyeklerdende yiyebilir fakat ambalahlı ,çikolata,gofret ,kraker,meyve suyu v.s kesinlikle alıştırmayın sonuçta si alamzsanız yemez dedi onlar cazip taalar olduğundan hemen alışıyorlar ama zararlılar dedi büykleriniede söyletyin alamak isteyen meyve getirsin taze dedi.söyldiği kelime sayısı bakımından v bazı iki kelimelik cümlelerinden ötürü zeka gelişiminin çok iyi olduğunu normalde bu dönemde bu kadar kelim söyliyemez dedi .mutlu mutlu döndük evimize yarında sabahtn aşılarımız olacak.bu rada aptamil 4 e geçiyoruz 2 yaşına kadar inek keçi sütü yok dedi doktorumuz.