- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
Selam canlar
Havalar cok guzel burada. Havuz keyfine basladi oglan. Ordekleriyle bata cika 1 saat gecirdi suda. Simdide bayildi uyuyor
Ne tuhaf. Asil evde cocugu oyalamak zor ve yorucu. Yanina atistirmalik alip ogleden sonra ciksa, hem kendi arkadas edinir sohbet eder sikintisi gecer hem cocuklar hava alir enerjilerini atarlar. Gozu korkuyor belki iki cocuga sahip cikamam diye ama insan zamanin nasil gectigini anlamiyor. Cocuklar arkadas bulup cok guzel egleniyor hic yuk olmuyorlar.
Hirsizi varsa sekersiz (kuru meyve&taze meyveli) bir muffin tarifi yazabilir misin canim. Evvelsi gun netten bir tarif yaptim. Yagi mi fazla geldi nedir, hem hamur tutmadi hem omlet gibi yag damliyordu. Guvenip baska tarif deneyemedim

canım burada o dediğin markadan marketlerde yok...yada ben bulunan marketlere bakmadım... malzeme aldım kendim evde bebe bisküvisi yapcam tereyağlı... @Snowyy yapmıştı bir hatırlarsan ona benzer bir şey yapcam... onlardan gevelesin dursun....
zaten görümcenin kızı deliriyor evde parka gidelim diye kv götürmüyor...bende ısrar etmedim şimdi zoruna gitmesin diye... kızcağızla oynamadığım oyun kalmıyor akşam sıkılmasın diye....valla çocuk yetiştirmek hiç kolay değil...herkes duyarlı değil... çocuk sürekli soru soruyor azarlıyorlar... sus artık diye.... bir şeyler öğrenmeye çalışıyor merak ediyor...oyun oynamak istiyor... af edersin hayvanlar bile oyunla öğreniyorlar dünyayı...kimsenin umurunda değil... herkes yorgun herkes bitkin bıkmış...
Ne tuhaf. Asil evde cocugu oyalamak zor ve yorucu. Yanina atistirmalik alip ogleden sonra ciksa, hem kendi arkadas edinir sohbet eder sikintisi gecer hem cocuklar hava alir enerjilerini atarlar. Gozu korkuyor belki iki cocuga sahip cikamam diye ama insan zamanin nasil gectigini anlamiyor. Cocuklar arkadas bulup cok guzel egleniyor hic yuk olmuyorlar.
Hirsizi varsa sekersiz (kuru meyve&taze meyveli) bir muffin tarifi yazabilir misin canim. Evvelsi gun netten bir tarif yaptim. Yagi mi fazla geldi nedir, hem hamur tutmadi hem omlet gibi yag damliyordu. Guvenip baska tarif deneyemedim