• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar yıllardrı kkya üyeydim ve hep tüp bebek bölümündeydim..sonra üyeliğimi sildim..zaten tanıştığımıza arkadaşlarla facde grup kurduk devam ettik..hep anneler topiğine bakıp bende yazacakmıyım derdim..çok şükür Rabbim bugünleri gösterdi..inşALLAH Rabbim hepimizin mutluluğunu tamamına erdirsin..
ayy canim yaaa ayni bende oyleydim :14:
ama artik cok sukur ic cekerek baktigim gebeler bolumunde yaziyorum
ne kadar sukretsem azdir :5:
beni de ekler misin? İstanbul yaş 30 ikinci çocuk sat 27 haziran bat 4 nisan
tamamdir ekledim canim :34:

ayy canim yaaa ayni bende oyleydim :14:
ama artik cok sukur ic cekerek baktigim gebeler bolumunde yaziyorum
ne kadar sukretsem azdir :5:

tamamdir ekledim canim :34:

canımmm benimm...çokk şükürler olsun Rabbime...inan her zman duamda diyorumkii Rabbim dünyanın neresinde olsun, anne olmak isteyen tüm kadınların duasını kabul etsin..inşALLAH bebişlerimizi kucağımıza almakta nasip olur...

kızlar merhaba

sabah ikili test sonucumu göstermeye gittim. kombine risk 10.000 de bir çıkmış şükürler olsun. aksi de olsa şükredecektik tabi de riskin düşük çıkması rahatlattı içimi. Doktorum ölçüm falan yapmıcam gel kalp atışını duyalım dedi sadece. baktık kıpır kıpırdı kuzum kocaman olmuş. cinsiyetle ilgili şimdi bişey demem dedi. 22 ekim e randevu verdi o zaman gidince söylicekmiş :( vitamin e başlamana şuan gerek yok kan değerlerin iyi bir daha geldiğinde başlatıcam dedi. ya başından mı savdı bu doktor beni acaba?
hayırlısı olsun canım bu aşmada sağlık haberlerini duymak yetiyor bizlere kız erkek rabbim ne uygun görduyse
hos geldinnnnnnnnnn :16::16::16:
hoş blduk canımmmmm :))
Hosgeldin nasil gidiyor?

sağol cnm hoşbulduk gayet iyiyim bomba gibi harika bir hamilelik geçirdim ya o yuzden çok mutluyum ağrı bulantı kusma aşerme tiksinme hiç olmadı ultrasonda bebeği görmesem hamile olduğuma ınanmam mumkun değil gerçekten ya allahıma çok şükür rabbim herkeze nasip etsin..
ben ve bebişim iyi haftaya ıkılı testimizi yaptırcaz bakalım iyi olur inşallah haftaya cinsiyet de öğrenirim
sağlıklı olsun da benim bir kızım var 4 yaşında kızım erkek kardeş istiyor ama ben sanki kız olsun istiyorum eşim de kız istiyor
ıkı kız kardeş daha hoş geliyor kulağa am ayinede rabbimden hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da
:nazar::nazar::nazar:
doktorum da %51 kız %49 erkek dedi 11+0 da gerçi o haftada hiç belli olmuyor en doğru 13-14.haftalar..

Valla kizlar bizim doktir kati ikili testte olcumlerde bizim elimizde degil ben burda iateyenlerin yaptirmadigini duydum acikcasi

hayırlısı olsun canım bu aşmada sağlık haberlerini duymak yetiyor bizlere kız erkek rabbim ne uygun görduyse

hoş blduk canımmmmm :))

sağol cnm hoşbulduk gayet iyiyim bomba gibi harika bir hamilelik geçirdim ya o yuzden çok mutluyum ağrı bulantı kusma aşerme tiksinme hiç olmadı ultrasonda bebeği görmesem hamile olduğuma ınanmam mumkun değil gerçekten ya allahıma çok şükür rabbim herkeze nasip etsin..
ben ve bebişim iyi haftaya ıkılı testimizi yaptırcaz bakalım iyi olur inşallah haftaya cinsiyet de öğrenirim
sağlıklı olsun da benim bir kızım var 4 yaşında kızım erkek kardeş istiyor ama ben sanki kız olsun istiyorum eşim de kız istiyor
ıkı kız kardeş daha hoş geliyor kulağa am ayinede rabbimden hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da
:nazar::nazar::nazar:
doktorum da %51 kız %49 erkek dedi 11+0 da gerçi o haftada hiç belli olmuyor en doğru 13-14.haftalar..

Ben oglumda boyleydim cok rahattim bulantim filan hic bir seyim yoktu, bunda daha zor. Cinsiyetler yavas yavas dokulmeye basliyor :-)

Valla kizlar bizim doktir kati ikili testte olcumlerde bizim elimizde degil ben burda iateyenlerin yaptirmadigini duydum acikcasi

Doktora gore degisiyor. Benimkide yapilmasindan yana. Aldirmiycaksan yaptirma diyen doktorlarda var mesela.

canım doktorum ara verelim dedi..iğnesi jeli hapı her versiyonunu kullandım..1 hafta bekleyelim dedi..cumaya kontrolüm var..kanama alanı ne durumda v.s ona bakacaz..inşALLAH kesilir kanamam canım..çok korkuyorum..

sanedede kanama var canım? hala devam ediyormu ? ve hangi ilaçları kullanıyorsun?

tatlım bende kanama yok kan tersıne kan pıhtılaşması var bende iğne coraspirin kullanıyorum içini ferah tut canım benım ınsallah bırsey olmaz sen kendıne dıkkat et yeter bol bol dua oku

Aysun cok sevindim yavrum kanama alaninda azalmis ne guzel
Ben sunki gibi olmasada kaniyorum hala leke haline gelemwdi Allah yardim etsin

ya canım nıye böyle oldu enfeksıyon geçtimi pekı
çok şükür modem duzeldi ben geldimmmmmmmm:52::52::52:
özledim sizlerii

hoşgeldin canım bende yarın 5 decıkıyorum işten yenı kanun cıktı 7,5 saatden fazla calışılmıyor ayyy cok hoş

merhaba nisan anneleri... herşey yolundadır umarım. ben de bu cumartesi kontrole gidicem. ikili test yapılacakmış. ama doktoru değiştirsem mi bilemedim ya doktor iyi hoş da bana bıkkın gibi geldi. hep doktor da değiştirmek istemiyorum. aman çok doktor tavsiye eden var da herkes kendine göre yorumluyo. çok kararsız kaldım ya...

Biz geldikk kizlarrrr.

Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.

Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde cikti:nazar::nazar: ense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.

Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu :1:15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi :1: kac kere oksurttu karnmi salladi yok:1: kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi:1:

Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..:16: ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.

Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz:16:

senin adına çok sevindim canım ne güzel bebişin sağlıklı benimde içime kız doğuyor yarın dr sorcam bakalım ne diyecek bende merak etmeye başladım :)

tatlım bende kanama yok kan tersıne kan pıhtılaşması var bende iğne coraspirin kullanıyorum içini ferah tut canım benım ınsallah bırsey olmaz sen kendıne dıkkat et yeter bol bol dua oku

ya canım nıye böyle oldu enfeksıyon geçtimi pekı

hoşgeldin canım bende yarın 5 decıkıyorum işten yenı kanun cıktı 7,5 saatden fazla calışılmıyor ayyy cok hoş

Ozel sektorde de gecerli mi? Takmaz ki kimse :-)

evet canim ben kesinlikle istemiyorum gerilmek istemiyorum :20:
ustelik zeka ozurlu olsa ben bebegimi aldirmayi asla dusunmuyorum
bu ikili testi de karinda bir mudahele olmayan bir olay yani zeka geriligi var diyorsa tedavisi olacaksa evet tabiki yaptiririz
amma hayir mudahele yapmiyoruz istege gore bebegin hayatini sonlandiriyoruz diye bakiliyor
gereksiz :19:
zaten ense kalinligina ve burun yapisina renkli ultrasonda da bakiliyor bakildi da
doktorlar asla hastanin kararina karisamaz
bir cok vicdansiz kadinlarin kurtaj olmasina karismiyor bu doktorlar da ikili teste mi karisacaklar :19:

suay82 canım senin adına sevindim maşallah erken çıkar dinlenirsin süper...
bu arada senin cinsiyet belli oldu mu kaçıncı haftada ne dedi doktorun sanki senin erkeğe benziyorduu ya
yinede belli olmuyor 11-12 yanıltıcı kız gibi duran nublar erkek oluyor
erkek gibi duuranlar kız oluyor belli olmuyor:nazar:

gene bugün okduğum bir yerde 12.hafta için bebeklerinizle konuşmaya başlayabilirsiniz diyodu..

gülceksiniz ama ben heyecandan konuşamıyorum henüz.....

evde kedim var ...şimdilik onun üzerinde prova yapıyorum..kedimiz sesli seviyorummm "canımmm aşkım diyeeee" inşallah şimdiik bebek kendi üzerine alınoyodur...

ben hep konuşuyoum ya en baştan beriçunku benim doktor betahcg 25,9 çıkınca doktor bebeğime inanamaıştı ama ben ona inadım maşallah herşeyimiz de çok iyi

evet canim bi cok hoca diyor peygamber efendimize bir baba cocugu dogunca getirmis ve
-nasil egitmemi tavsiye edersiniz neler yapmam lazim
diye sormus
-efendimiz gec kalmisiniz zira cocuk egitimi ve terbiyesi anne karninda baslar.
demis.

yabanci dile meyilli olsun diye yabanci dil bile ogrenen var bende baslamistim ama mide bulantilari beni zorladi
tekrar baslasam iyi olacak :26:

hımm güzel bilgiler

il kocaeli bdt 16 nisan yas 22 :1: sat 9 temmuz ilk hamılelık
yaşasın ya sonunda kocaeliden biri hoşgeldinn neresimdem

Biz geldikk kizlarrrr.

Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.

Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde cikti:nazar::nazar: ense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.

Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu :1:15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi :1: kac kere oksurttu karnmi salladi yok:1: kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi:1:

Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..:16: ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.

Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz:16:

maşallah canım bende seni merak ediyodum
benim gibi gitmeden çikolata yeseydin fır fıtr dönerdi :D

hb canım..çok teşekkür ederim..

sat.25 haziran

ilk çocuk

trabzon

bdt 1 nisan

memleketimdennn hoş geldin

benim gibi kolu bacağı yüzü pul pul olup soyulan var mı?deri kuruluğu yaşıyorum.elimde nemlendirici kremle dolaşıyorum :43:
canım cildin kuruyosa erkek derler benimde yaz gunu elerim kuruyo kış olsa anlıcam da yaz gunu normal değil yani vazelin kullanıyorum
ben ne rolon ne nemlendirici ne duş jeli artık herşeyin en katkısızını kullanmaya çalışıyorum

Back
X