Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında 2 li tarama testi yaptıran oldu mu içinizden ?
Tıp merkezi ve ya özel hastane olabilir...
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Canım ben heryerden fiyat aldım,central'a gidiyorum ama orda maşallah 350 tl'yi buluyo.
Ben şöyle karar verdim,en hesaplısı: Bostancı tıp merkezi ikili kan testi 70 TL, Kızıltoprak ultrason görüntüleme (bostancı tıp'tan yönlendirirse laboratuardaki bayan) 100 tl ye ikili ultrason.Aynı gün kan verip,ultrasona girmek gerekiyomuş.Kanı 1 gün önce veya sonra veremiyosun aklında olsun.
Gunaydin hanimlar
Gebeligimin 6. Haftasindan beri asiri bulantilarim oluyordu
Dun ogleden beri neredeyse yok denecek kadar azaldi korkuyorum
Bebegime biseymi oldu acaba yada 12+2 olduk bulantilar beni terkmi ediyor insallah
Ne zor ismis bu bulansan bi dert gecse bi dert poffff
Yarin dr kontrolum var icim icimi yiyor
günaydıın,12.hafta civarı tüm o çileler bitiyomuş,ben okumuştum
Futbolla çok ilgisi olmayan ben biraz önce Fatih Terim'e ağladım

Severim kendisini ama bu kadar da değil, ahh şu hormonlarrr
Eşim akşamdan beri haber izliyor. 'Yazık oldu' , 'Haketmedi' , 'Haberi bile yokmuş' diye söylenip duruyor.. Tv'de de eski videolar dönüyor,
gol sevinçleri falan. ' Kim böyle sevinebilir bir gole' dedi eşim. Ben de 'ağlıcam artık, yeter' deyip hüngür hüngür ağladım. Eşim de şoka girdi. Unuttu Terim'i falan :)) Zor sustum.
Töbee tööbbeee
ay Pınar çok güldüm,ben de öyleyim
Simcaaa
Nerde o göbiş fotoları şeker, ben de koyayım gazlı göbişimi:))
Ben de almak istiyorum o aleti. Ama fiyatları çok değişken 70'e de var, 270'e de .. Aslında onunla dinlemek de ayrı bir stres. Duyamazsın , ses gelmez, bir sorun olur hayyddiiii bakalım doğru doktoraa
ekledim göbüş foto :18:
Slm kizlar bugun ikiki taramya gittim sukurker olsun bi aksilik yok ense kakinligi nirmal urun kemigi olusmys boyu6,66 cm kipir kipirdi.ilk sirt ustu yatiyodu sonra sirtini dondu bise en sin namaz kkilargibi durdu cok guzeldi.kan verdim 2 3 güne cikarmis sonuc, cinsiyeti doktor gordu bise ama demedi cok erken dedi yanilma ihtimali cok ollabiliyomus cok mutluyum saatlerce bebegimi seyredebilirdim ultrasonda
gözünüzaydın kızlar,ayy siz anlattıkça ben iyice heyecan yapıyorum randevuma,süper haberler,maşallah

ütüyü abarttım belim ağrıyor
ben de çok ayakta dikilirsen anında başlıyo belim ağrımaya,arada yürürsem ağrımıyo,mutlaka dinlen arada
Merhaba kizlar napiyosunuz bakalimm bizde durunlar pek degisik rgil sabah aksam igbe arti hapida icicem bol bol su bu kadar
Bugun gordugum hastane ortamindan sonra ferah icindd yatiyorum yatagimda
çok çok geçmiş olsun,hep okuyorum yazdıklarını,inşallah geçicek bu günlerin,sağlıkla büyüsün
Canim ben 12 haftalik hamileyim ama ultrasonda 11 haftalik cikiyor.Bebisimin boyu 44 mm.Yani 4 bucuk cm.Her bebek farklidir cnm.
benim de hep geriden geliyor ultrasonda,o da şundanmış,gerçi biliyosundur da,yine de yazayım dedim bilmeyen için,genelde 11+ diye çıkıyor ya,aslında 11 bitti 12'den gün alıyoruz,o yüzden aslında 12 haftalık diye biliyoruz.yani ultrason da,senin hesabın da doğru,11'i doldurdun,12'nin içindesin.
İnşallah yiyebilirsin canım =) bende senin gibiyim ama nedense ilave olarak bir de nefes darlığı çekiyorum...
Hiç sigara içmemiş biri olarak tedirgin oluyorum bu nefes darlığına...
Kalp çarpıntım yok şükürler olsun ama derin derin nefes alınca oksijeni hissediyorum ... Bugün çağırdı doktorum aslında ama geç bir saatte ilettiler bana .. Yarın sabah gideceğim artık.. Hamile kaldığımı bildiğimden beri mide sorunu yaşıyorum, tahminim nefes darlığını da mideden dolayı yaşadığım yolunda ama yarın belli olur artık.
sen bana sor o nefes darlığını,ben boğulucak gibi oluyorum bazen,sanki oksijen yokmuş gibi,özellikle yemekten sonra.Çok derin nefes alırsam da midem bulanıyo anında.
Şimdi bebiş büyüdüğü için,mideyi sıkıştırıyomuş,o yüzden özellikle eskisi gibi öğünlerimizi yiyince nefesimiz sıkışıyomuş.az az sık yememiz lazım.Bişey yemeyince de oluyo o da normalmiş.Düşününce bile aklım almıyo,Allah öyle bir sistem yaratmış ki,o büyüyo,yavaş yavaş organlarımız geriye ittirip,kendine yer açıyo,gerçekten mucize,o yüzden de nefesimiz sıkışıyo.Tabi şükür ki bunu yaşıyoruz.