• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Siz boyle anlatinca sasiriyorum ya. Burda ozelden bile ilgililer devet vearatirmada. Bben arastirmaya gidiyorum ultrasonda tek tek herseyi gosterip anlatiyor.

burdada öyle canım devlette özel gibi ilgileniyo ultrasonu da çok kaliteli.doktorlar ilgili sen sormadan bütün kafandaki soru işaretlerini kaldırıyolar.sadece çok kalabalık.

Kızlar bu arada İzmir'de oturanınız var mı. Egepole gidiyorum ben de var mı acaba aranızda Egepol hastası??? İkili test ücreti, doğum ücreti v.s. ne kadar bileniniz var mı????

bende izmirdenim canım ama egepole gitmiyorum aliağadaki özel tıp hastanesine gidiyorum

maşallah canım ne güzel inşallahta olmazsın bende çokşükür şimdiye kadar olmadı belkide mandalinanın faydasından :) yoksa bende şimdiye çoktan grip olmuştum

maşallah canm nazar değmesin bende normalde şimdiye grip olmuştum ama mandalinaların sayesinde maşallah hiç olmadı

İnsallah agir hastaliklar yasamayiz. Mandalina portakal cok yemeliyiz :-)

burdada öyle canım devlette özel gibi ilgileniyo ultrasonu da çok kaliteli.doktorlar ilgili sen sormadan bütün kafandaki soru işaretlerini kaldırıyolar.sadece çok kalabalık.

Evet ultrasonlari burdaki en iyi ultrason. Burdaki hastanede 9 tanenkadin dogumcu var. Gebe polikilinigi ayri zaten burda. Beklemek yok. Netten randevu alabikiyorsun. Esim zaten cok yogun. O bebegi gormek istediginde ozeke gitcez onun disinda arastirmaya devam. Randevu almasan da gidip sira aldiginda cabuk sira geliyor. Cok ilgililer ben cok sasirdim. Dosya cikardilar bana. Kac kez anket gibi bisey doldurdum.

devlette eşleri içeri almıyolar benim eşim henüz bebeği ultrasonda hiç görmedi ultrasondan çıkan kağğıttan gördü ama ondada hiçbişey belli olmuyor

Benim bebegin goz cukurlarini yanaklarini bilr gordum biliyomusun yanaklari tombul saniyorumki abisine benzicek ancak icinde sari kafa olcak diye bi his var insallah olmaz :)

ben fatih sultan mehmet eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum eğer oraya yakınım giderim dersen doktorumun ismini vereyim ben çok memnunum çok güzel ilgileniyor
Canım o hastaneyi çok methettiler, çok da yakınım. Ama 2 yıldır özel sağlık sigortası ödüyoruz o yüzden özele gidiyorum boşa gitmesin :)
kartal umut hastanesinde fatih bey
Araştırayım canım, sağol

Benim bebegin goz cukurlarini yanaklarini bilr gordum biliyomusun yanaklari tombul saniyorumki abisine benzicek ancak icinde sari kafa olcak diye bi his var insallah olmaz :)

Detaylı ultrasonda mı gördün? Ne güzel maaşallah ona :) ben çok detaylı göremedim. Ellerini bile zor ayırt ettim

Canım o hastaneyi çok methettiler, çok da yakınım. Ama 2 yıldır özel sağlık sigortası ödüyoruz o yüzden özele gidiyorum boşa gitmesin :)

Araştırayım canım, sağol

ben özelde bile böyle ilgili dr görmedim adam işini severek yapıyor çok kibar ben hatta doğum yaptırıyosa onda yapmak istiyorum bence bi gidip muayene olmalısın çok memnun kalıcaksın madem evinde yakın hiç vakit kaybetme derim dr ismi rıfat serdar ökte

Kanamadan once bende hergun banyo olurdum balum kandan firsat buldukca oluyorum simdi 7 gunde ikinci bu simdi dus aldim esim vinn almaya gidiyolar bana pc girixem daha rahat sohbetlere dahil olucam

Burcu sanirim on _ on iki gundut 7 kilo mandalina yedim :)

canım dikkat et,benim arkadaşımda 3,4 öğün nerdeyse meyve yerdi,hamilelik şekeri çıktı meyve yüzünden,diyetisyene gitmek zorunda kaldı kg da alınca,diyetisyen meyveleri duyunca kızmış baya.aklında olsun.fazlası da zarar bize.:16:

Evet askinda biliyorum ilk hamilekigimde brndede cikmisti insallah bu yattigim gunlerde kilo almam insallah

Buarada detayliya girmedim ama renkki usg ile bakmisti gecen gece gittigim doktor

kızlar ben bu hastanelerin tutarsız ikili test fiyatlarını anlamış değilim.bende özele gidiyorum muayene ücreti 35 tl ikili test ücretini sordum 30 tl dediler.burdan duyduğuma göre 300 e yapan yer bile var.çok fark yok mu arada?yarın 10+6 oluyorum devlet hastanesindeki doktora görünücem birde.aslında bebek için değil cuma günü kendi doktorumda kontrol oldu 5 adet elevit kalmıştı elevit yazdı ama eczane vermedi.bugün sonuncuyu yuttum yarına yok hapım.hem devlete gideyim dedim ilacı yazdırayım hemde bebişimi göreyim.belki ikili testi hem devlette hemde özelde yaptırırım.ama yarın boyumuz uygun olmaz sanırım...

Allah Allah nasıl 30 oldu ki,ben de özele gidiyorum,muyane ücreti malesef 55 TL,ikili kan testi 135 TL,ultrason için 2 ayrı doktor geliyo,biri 180 TL,diğeri 250 TL!! düşün yani ,seninki neresi,kan mı 30 acaba,yine de çok ucuz :53:

yok şekerim belli değil,, doktorumuz erkeğe .enziyor ama net olarak 1 ay sonra söyleyebilirim dedi.. bekliyoruz heyecanla.. sağlıklı hayırlı evlatlar olsun hepsi inşallah.. sen nasılsın canım.. sıkıntın yoktur inşallah :16:

Allaha şükür sıkıntım yok canım.Sağlıklı olsunda önemli olan bu tabi ama genede merak işte insan merak ediyor cinsiyetini :)

Back
X