• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Önceden de böyle bebek yapma hevesleri var mıydı kayınvalidenin yoksa yeni mi oldu :))

üpermiiişşşş hemenn yaptırıyoruuummm :))

yok kız benden önce adını bile etmezdi ben tedavi görürken de hep kendisinin sorunsuz hamile kaldığını anlatır üzerdi şimdi hamile kalınca o da başladı garip yaw
yağdan çok memnunum pamuk gibi yaptı beni:9:

Önceden de böyle bebek yapma hevesleri var mıydı kayınvalidenin yoksa yeni mi oldu :))

Canıımm aklına kötü şeyler getirme, Allahın izniyle varmış tedavisi.. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

Doktor arkadaşıma bebe yağı+badem yağı karışımı önermiş. Ben de bu hafta sorucam canım..

:))) belki de evli değildir :))) evlenememiştir yanii;p

Evet çok övüyorlar onu ama alerji yapanlarda olmuş.. Ben doğal şeyler sürmekten yanayım aslında..

Süpermiiişşşş hemenn yaptırıyoruuummm :))

ikili testte kendisinde yaş nedeniyle risk çıktığını söylemişti evlidir bence. de yaptınız yapcağınız kadar bu sürede de rahat durun mantığı olabilir :):)

yok kız benden önce adını bile etmezdi ben tedavi görürken de hep kendisinin sorunsuz hamile kaldığını anlatır üzerdi şimdi hamile kalınca o da başladı garip yaw
yağdan çok memnunum pamuk gibi yaptı beni:9:

kaynanan hakkaten komik canım ya sen de izle izle gül işte sana da bedava tiyatro ne güzel. bu yağın tüylenmeyi arttırma riski nedir acep?

mrb kızlar bugun yine sıkılma yatış günü gerçi hergünüm böyle geçiyor heralde sıkıntıdan başağrısı çekmeye başladım artık hergün başım ağrıyor of of ne zormuş çocuk doğurmakk :) bi yandan böyle diyorum bi yandanda o sağlıklı doğsunda 9 ay yatarım diyorum inşalah bu tehhlikeli zamanları biran önce atlatıp hamileliğimizin tadını çıkararız bugun hiç iştahım yok yemek yiyesim gelmiyo çocuk içerde aç kaldı bebeği iyi besleyemiyorum gibi geliyor henüz hiç kilo almış değilim tam tersine ben hala kilo veriyorum bu nasıl iş anlamadım herkes kilo alıyo ben veriyorum bi ben varım galiba kilo veren kızlar banada iştah yollayın nolur ya :)
canım bende 3 kilo verdim iştahım yok malesef iştahla yiyebileceğim günleri bekliyorum

öğretmenliğin ilk bir kaç haftalık koşturma ile geçer hele bi de köy öğretmeni isen daha çok koştur. eee sonuç hastanede biter gün serum bağlanır :(

Kızlar benim karın bölgem kaslıdır, ufak bir göbeğimin çıkmasına rağmen adalelerim hala belli..
Sıkı bir vücut yapım var.. Yani düzensiz kilodan çatlak oluşumuna çok meyilli ...
Çatlak kremini bu aylardan itibaren mi kullanmak gerekiyor?
Ve hamilelik süresince kullanılıyor mu ?

kaynanan hakkaten komik canım ya sen de izle izle gül işte sana da bedava tiyatro ne güzel. bu yağın tüylenmeyi arttırma riski nedir acep?
ark. sordum kaç kişiye yaptım ilk aydan kullanmaya başladılar hiç öyle şikayetle gelen olmadı dedi ama bilmem ki aklım karıştı :50:
bi yerden sonra sinir geliyor inan var ya ilk baş gülüyorsun sürekli olunca fena oluyor

Son düzenleme:
Sürekli şu elmayı bir daha yemicem diyorum gene yiyorum gene yiyorum oturdu mideme şişti resmen mide nefes alamıyorum:(

ben im göbeğim minnacık çıktı ayva göbek oldu heralde krem için daha erken 16. haftadan sonra başlarım

Kızlar benim karın bölgem kaslıdır, ufak bir göbeğimin çıkmasına rağmen adalelerim hala belli..
Sıkı bir vücut yapım var.. Yani düzensiz kilodan çatlak oluşumuna çok meyilli ...
Çatlak kremini bu aylardan itibaren mi kullanmak gerekiyor?
Ve hamilelik süresince kullanılıyor mu ?

eğer göbeğin çıkmaya başladıysa ve çatlamaya meyilli isen şimdiden başlamalısın.
doğuma kadar da devam edicez.

ark. sordum kaç kişiye yaptım ilk aydan kullanmaya başladılar hiç öyle şikayetle gelen olmadı dedi ama bilmem ki aklım karıştı :50:
bi yerden sonra sinir geliyor inan var ya ilk baş gülüyorsun sürekli olunca fena oluyor

benim oğlumda kullandığım direkt tüylenme yaptı ROC un ürünüydü de ondan temkinli olmak istiyoırum bebe yağı kulanıyordum o da tüy yapar dediler ondan soruyorum canım.
sinirden gülmeye başlıyon demi bir süre sonra artık :)

Baya cinsiyet belli olmus erkekler cogunlukta :-)

2013 kız yılıydı =) belki, 2014 erkek yılı olur =)
Cumartesi 2 li randevum var, inşallah öğrenebilirim cinsiyeti =)
Büyük bir sabırsızlıkla kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum =):49:

2013 kız yılıydı =) belki, 2014 erkek yılı olur =)
Cumartesi 2 li randevum var, inşallah öğrenebilirim cinsiyeti =)
Büyük bir sabırsızlıkla kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum =):49:

benimde p.tesi ikilim vardı dr tam gremedi ama kıza benzettim dedi..:16:
yarın başka bir dr gidicem bakalım o ne diyecek oda erkek derse:52: daha bekleyeceğiz demek kesinleşssin diye:1:

Son düzenleme:
Back
X