2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben pazartesi gittiğimde değeri 1540 lardaydı, dr. keseyi göremedi ama değerlerin iyi gözüküyor perşembe ya da cuma gel keseyi görürüz demişti.

aa canım bende cuma gidicem ozamana ancak 1500 lerde olur benimde mi görünmez ki:26:

günaydın kızlar...:14:
benim bu sabah açık kahverengi akıntım geldi çok korkuyorum...:14:
bugün test yaptırdım zaten doktor perşembe tekrarla demişti dua edin olurmu:26:

bende geldim
ciceği burnunda taze anne adayı :52:

bende geldim

seni diğer topikde görmüştüm test yaptırıcam yazmıştın sanki..:26:hadi gözün aydın rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah:16:

seni diğer topikde görmüştüm test yaptırıcam yazmıştın sanki..:26:hadi gözün aydın rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah:16:

İnşallah canım tesekkur ederım
sımdı benım ne yapmam lazım ben sızden kucugum adetıme 4 gun kala test yaptım ve cıt cızgıyı gordum
İnşallahs aglıkla kucaklarız evlatlarımızı

İnşallah canım tesekkur ederım
sımdı benım ne yapmam lazım ben sızden kucugum adetıme 4 gun kala test yaptım ve cıt cızgıyı gordum
İnşallahs aglıkla kucaklarız evlatlarımızı

kaç yaşındasın..?
hastaneye git yada bi sağlık ocağına beta hcg testi yaptır..sonra doktoruna git göster..

günaydın kızlar...:14:
benim bu sabah açık kahverengi akıntım geldi çok korkuyorum...:14:
bugün test yaptırdım zaten doktor perşembe tekrarla demişti dua edin olurmu:26:
canım bişey olmaz korkma.
olabiliyormuş gebelikte öyle akıntılar.:emir_bebek:.

bende geldim

hoşgeldinnnn:3:
tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım bhcg testlerini tekrarla 1000 üzerine çıkarsa kese vajinal görünüyormuş...:16:
sonra da kalp atışı için randevu vericek dr..

bende daha görmedim keseyi cuma görücem inşallah:16:

Son düzenleme:
kaç yaşındasın..?
hastaneye git yada bi sağlık ocağına beta hcg testi yaptır..sonra doktoruna git göster..

25.5 yasındayım
suanda ısteyım acıkcası kan testı yaptırmayı dusunmuyorum
neden yaptırmam gerek ılk gebelıgım tup bebektı benım 10 gun boyunca test yapıldı cok streslı gectı ama bu gebelıgım normal o yuzden kan testı yapotırmıyım dıyorum doktorada 6. hafatda gıdeyım dıyorum cunku benımkı daha 3 haftalık gormucek bısey 3-4 hafta sıkıntılı gececek , rısklı ılıskının uzerınden 11 gun gecmıs oluyor bugun erken ogrendım sanırım
sabredemedım

senın durumun nedır kahve lekelenmen olmus galıba adeıtn kac gun gectı

vajinal usg cektırmeyı dusunmuyorum buarada :) hatat kan testıde dusunmemıstım daha cok eerken agustosun 3.hafatsı dırek gıdeyım usg gıreyım dedım

bu benım 3 .gebelıgım

1.gebelıgım tüp bebek oglum 3.5 yasında
2. gebelıgım kurtajla sonuclandı 9 ay once ondada ıdrarda cıkmıstı 4+2 iken keseyi görmüştüm

ama ben calsıtıgım ıcın sık sık ızın almamak ıcın (ıs yerı evıme 1 saat uzaklıkta) biraz sabredıp hem keseyı hem kalp atıslarını bır arada cıkarayım deıdm

ilk gebelıgımde 3+4 iken gebelıgı ogrendım kan testlerı duzenlı katlandı ama ınanılmaz strelıydı 35 ıdı deger ılk basta
5+2 usg kese
6+4 kalp atısları gorulmustu

cute canım sen bizden tecrübeliymişşin 2. bebeğinmiş:nazar:

dediğin gibi 6.haftanda direk dr gidebilirsin oda olur..

benim ilk gebeliğim ve tüp bebekle oldu ve artışım düzensiz değişik:1:

dr dış gebelikten şüphelendiği için erken usg önerdi o yüzden yarın gideceğim..

ama senin öyle bir durum olmaz doğal gebelik çünkü:nazar:aceleye gerek yok bence de...:nazar:

cute canım sen bizden tecrübeliymişşin 2. bebeğinmiş:nazar:

dediğin gibi 6.haftanda direk dr gidebilirsin oda olur..

benim ilk gebeliğim ve tüp bebekle oldu ve artışım düzensiz değişik:1:

dr dış gebelikten şüphelendiği için erken usg önerdi o yüzden yarın gideceğim..

ama senin öyle bir durum olmaz doğal gebelik çünkü:nazar:aceleye gerek yok bence de...:nazar:

Insallah kotu sonculanmaz degerlerın nasıl canım benım ılk basta 35 ıle basladıkı tup bebek ıcın cok dusuk bır deger
Ama allah bana nasıp ettı yavrumu 10 .gun 35 12.gun 80 14 gun 200 16 gun 480 18 gun 1000 :)
1500 kadar baktırmıstık ve o yzuden sımdı boyle olsun ıstemıyorum

ama buda benım ılk dogal gebelıgım neyı nasıl yapıcam bılemıyorum ama 6. haftada dırek usg dıye dusundum arada bır terslık olursa doktora gıderım

sımdı doktor arastırıyorum :)
acaba tablo yapıldımı
daha once 2010 mart annesıydım(subatta dogdu) orada tablo yapıyolardı guzel oluyordu canım

hangı klınıkte yaptırdın?

25.5 yasındayım
suanda ısteyım acıkcası kan testı yaptırmayı dusunmuyorum
neden yaptırmam gerek ılk gebelıgım tup bebektı benım 10 gun boyunca test yapıldı cok streslı gectı ama bu gebelıgım normal o yuzden kan testı yapotırmıyım dıyorum doktorada 6. hafatda gıdeyım dıyorum cunku benımkı daha 3 haftalık gormucek bısey 3-4 hafta sıkıntılı gececek , rısklı ılıskının uzerınden 11 gun gecmıs oluyor bugun erken ogrendım sanırım
sabredemedım

senın durumun nedır kahve lekelenmen olmus galıba adeıtn kac gun gectı

sen küçük değilsin canım bende aynı yaştayım 25,5 :1:
anladım o zaman sen bilirsin çok ağrın kanaman olmadığı sürece gitme o zaman benim ilk olduğu için heycanlıyım ..
normalde bugün benim regl günüm bakalım 11 de alıcam sonucumu inşallah yükselmiştir..:14:

sen küçük değilsin canım bende aynı yaştayım 25,5 :1:
anladım o zaman sen bilirsin çok ağrın kanaman olmadığı sürece gitme o zaman benim ilk olduğu için heycanlıyım ..
normalde bugün benim regl günüm bakalım 11 de alıcam sonucumu inşallah yükselmiştir..:14:

:52: yanlıs anlasılmıs benım bebıs kucuk bat gunum gelmedı ya daha ona ıstınaden demıstım

ılk kezmı kan testı yaptırdın ınsallah guzel bır sonuc alırsın

calısıyormsuunuz kızlar?

Insallah kotu sonculanmaz degerlerın nasıl canım benım ılk basta 35 ıle basladıkı tup bebek ıcın cok dusuk bır deger
Ama allah bana nasıp ettı yavrumu 10 .gun 35 12.gun 80 14 gun 200 16 gun 480 18 gun 1000 :)
1500 kadar baktırmıstık ve o yzuden sımdı boyle olsun ıstemıyorum

ama buda benım ılk dogal gebelıgım neyı nasıl yapıcam bılemıyorum ama 6. haftada dırek usg dıye dusundum arada bır terslık olursa doktora gıderım

sımdı doktor arastırıyorum :)
acaba tablo yapıldımı
daha once 2010 mart annesıydım(subatta dogdu) orada tablo yapıyolardı guzel oluyordu canım

hangı klınıkte yaptırdın?

ıstanbul memorialde yaptırdı canım..

7.gün değerim 68
9.gün 114
11 gün 137 :(
12. gün 506:53:
13. gün 857 çıktı:53:

cuma 1500 olmuş olur ve inş kese görünür ve doğru yerdedir..korkuyoum

2 günde 2 kat artmalı benimki önce hiç artmadı dr kimyasa gebelik olailir dedi...sonrada 6 kat arttı..dr dış gebelik olabilir dedi :( ama tüp bebekte çok zormuş:26: inşallah öyle değildir çok korkuyorum

araştırdım okudum böyle değer artışı yok:26:

evt tablo yapılsa çok güzel olur benvce de....:16:

Son düzenleme:
Back
X