2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar günaydın...
dün testimin sonuçları iyi çıkmadı değerim 5,1 düşmüş doktor erken gebelikmiş sonlandı dedi ne garip şimdi bekliyorum düşmesini.....
hayırlısı değilmiş rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..
rabbim sizin sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...
ben artık nisan annesi değilim ama yine arada ziyarete gelirim sizi Allah'a emanet olun hoşçakalın...

Kızlar günaydın...
dün testimin sonuçları iyi çıkmadı değerim 5,1 düşmüş doktor erken gebelikmiş sonlandı dedi ne garip şimdi bekliyorum düşmesini.....
hayırlısı değilmiş rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..
rabbim sizin sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...
ben artık nisan annesi değilim ama yine arada ziyarete gelirim sizi Allah'a emanet olun hoşçakalın...

Canim cok uzuldum ama veren de Allah alan da bizim elimizden baska hic bisey gelmiyor ne yaxik ki insallah en kisa zamanda anne olursun bunu gonulden diliyorum
Biliyorum icinin acisi taze ama gebelik hikayeni anlatabilir misin
Nasil hamile kaldin degerin kacti ne zaman dustu vs

Kızlar günaydın...

günaydın canım ya üzme kendini inşALlah bi dahaki aya olur allah sanada nur topu gibi bir evlat nasip eder

evet canım gebelıkten sonra baktırdım normale donmustu ama hamıleyken kactı hatırlamıyorum canım
belkıde haklısın canım bugun doktoramı gıdıuyorsun ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın

Benimde hamile değilken normal ama hamileyken çıkıyor.Bugün test sonuçları çıkmış.Gene yükselmiş.İnternnette araştırdım.Eğer ilaçla düşürülmezse ya bebek düşüyor ya da zeka seviyesi %85 in altında doğuyormuş.Rabbim korusun.Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bugün doktora göstercem sonucumu.İlaç verir büyük ihtimal.Kanda beta hcg ye bakmış o da 566 çıkmış.Şükür haftamşa uyumlu gidiyor.

BEN DE ALAMADIM KENDİMİ GEÇMİŞTEN NE GÜZEL YENİ HAMİŞLER GELMİŞ HOŞGELMİŞ SEFALAR GETİRMİŞ.:119: BAZILARI STRES YAPMIŞ. BEBİŞE ZARAR VERMİŞ:20: BAZILARI DA RAHATSIZLANMIŞ. :emir_bebek:BEBİŞTEN O BEBİŞTEN. AMA ORUÇ TUTMA BENCE CANIM. BAK TANSİYONUN DA DÜŞMÜŞ. BEN DE DÜN DOKTORA GİTTİM TUTMA DEYİNCE BOZDUM. TANSİYONUM BENİM DE DÜŞÜK ÇIKTI. EN ÖNEMLİSİ DE SU 15 16 SAAT SUSUZ BIRAKMAYALIM MERCİMEKLERİ RABBİM AFFEDER İNŞALLAH ÇÜNKÜ BU RUHSATI BİZE O VERİYOR:56: SONRA KISA GÜNLERDE KAZASINI EDERİZ İNŞALLAH

Bende artık tutmuyorum canm.Benim belli oldu troid hormonumdan kaynaklanıyor.Sende mutlaka tahlilllerini bian önce yaptır.

arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ama hala korkuyorum bebeğim ya tutunamazsa diye ayın 16 sında randevu aldım inşallah sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder allahım

Hayırlı olsun canım.Aramıza hoşgeldin.

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım :) dun kan testı yaptırdım eger sonuc + cıkarsa bnde nısan annesıyım :)

Hakkında hayırlısı olsun.

Kızlar günaydın...

Canım sakın üzülme.rabbime tevekkül et.Bak benimde 2 tanesi uçtu.Alan da o verende o.Herzaman şükürle dua et.Mükfatını alıcaksın.

rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin ben de henüz kese için gitmedim dr ama sürekli telefonlaşıyoruz beta hcg tekrarı yaptık değerlerim ilk değer 31 iki gün sonra 104 iki gün sonra 210 çıktı değerler güzel tekrarına gerek yok pazartesi veya salı gel ultrasonla görelim dedi rabbime şükürler olsun:nazar::nazar:

yaa ne güzel Allah hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin özenerek nası okudum:49::nazar: bende inşaallah nisanda anne olma aday adayıyım:49::16: inşaallah bu ay müjdeli haberler almayı bekliyorum banada dua edin:21: altı aylık tedavi gördüm pıhtı sorunum vardı hepsi geçti sadece iğne kullanıyorum:nazar: ovi testlerimide yapıyorum:9: inşaallah bayramda müjdeli haber almayı bekliyorum bakalım:nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::10:

slm arkadaslar hcg testim 387 cıktı doktorumda neyın ne oldugu bellı deıl dedı.ve kasıklarımda cok agrı var. bu durumda olan arkdslarım yrdım edeblırmı acaba:(

Kızlar günaydın...
sabahda dizide kadının bebeği öldü(binbir gecede) kalp atışları yok dedi dr allahım bu lafı ne cok duydum dedim oturdum ağladım:14::14: erken düşük en şanslısı buna şükür geçmiş olsun tekrar hamile kalırsın en kısa zamanda inşallah
:) bizde Çorum dan çok geçtik ama hiç gezmek nasip olmadı Çorum da :)
üzülme gezecek bi yeri yok zaten bi caddeyi boydan boya in çık bitti :27::27:

slm arkadaslar hcg testim 387 cıktı doktorumda neyın ne oldugu bellı deıl dedı.ve kasıklarımda cok agrı var. bu durumda olan arkdslarım yrdım edeblırmı acaba:(
hamilesin ama dış gebelık yada kimyasal gebelık riskli var değerinden kaynaklanan bi sorun değil keseyi ve kalp atışlarını görmeden bu risk tüm hamilelerde var kasık ağrısıda cok normal aşırı olmadığı sürece :8:
stres yok :20:
yaa ne güzel Allah hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin özenerek nası okudum:49::nazar: bende inşaallah nisanda anne olma aday adayıyım:49::16: inşaallah bu ay müjdeli haberler almayı bekliyorum banada dua edin:21: altı aylık tedavi gördüm pıhtı sorunum vardı hepsi geçti sadece iğne kullanıyorum:nazar: ovi testlerimide yapıyorum:9: inşaallah bayramda müjdeli haber almayı bekliyorum bakalım:nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::10:
innş beklıyoruz bat ne :26:

gumus19 .!.:
hamilesin ama dış gebelık yada kimyasal gebelık riskli var değerinden kaynaklanan bi sorun değil keseyi ve kalp atışlarını görmeden bu risk tüm hamilelerde var kasık ağrısıda cok normal aşırı olmadığı sürece :8:
stres yok :20:

innş beklıyoruz bat ne :26:

canım ağustos:emir_bebek::emir_bebek::49::52::52:

Son düzenleme:
Arkadaşım hadi sen yapıver listemizi. Sanki içimden bir ses senin yapacağını söyledi:3:

Kızlar günaydın...
TAtlim lütfen kendini çok üzme Rabbim doğru zamanı ayarlıyor ona güven :31:
Çok çok gecmis olsun
insaallah Canim hayirlisi olsun asilama mı tup bebek mı tedavin ?
Benimde asilama ile tuttu çok şükür :emir_bebek:
Canimmmm ne olur stres yapma kasık ağrısı bende hala var kaçıncı gunü yaptın testi?
Arkadaşım hadi sen yapıver listemizi. Sanki içimden bir ses senin yapacağını söyledi:3:
:1:

tatlim lütfen kendini çok üzme rabbim doğru zamanı ayarlıyor ona güven :31:
çok çok gecmis olsun

insaallah canim hayirlisi olsun asilama mı tup bebek mı tedavin ?
Benimde asilama ile tuttu çok şükür :emir_bebek:

Canimmmm ne olur stres yapma kasık ağrısı bende hala var kaçıncı gunü yaptın testi?

:1:
merhaba caım hoşgeldin hayırlı olsun gebeliğin de önce görüşmedik galiba kaçıncı aşılamanda tuttu.

selam kızlar. ben de hamile olduğumu dün öğrendim. ovulasyon testiyle 3. ayımızda oldu. umarım herşey yolunda gider. Allah bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun, gnlüne gre versin.

selam kızlar. Ben de hamile olduğumu dün öğrendim. Ovulasyon testiyle 3. Ayımızda oldu. Umarım herşey yolunda gider. Allah bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun, gnlüne gre versin.
amin canım. Hayırlı olsun bebeğin. Inşallah hep seninle olur.

Back
X