2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canımsın kıyamam
progestan kullanmıyormusun tatlım
doktorunu ara hemen:nazar:
yat dinlen tutunsun bebiş:emir_bebek:

Geçen sefer ki gebelikte iğnesini kullandım ilaçkullandım yine tutmadı beş aylıkken gitti yavrum, o halde çok daha fazla canım acıyor. o Yüzden beklicem şimdi ne gelirse Rabbimden , ama yinede insan üzülüyor:43:

Kesinlikle katılıyorum.
Kızlar bir de bir şey sormak istiyorum. Benim kahverengi akıntım oldu bugün, iç çamaşırıma da geçmiş.
Çok endişelendim, malum 1.si hüsranla sonuçlanmıştı. Daha doktora da gitmedim çok küçük diye. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan arkadaşlarım bildiklerini paylaşabilirler mi? Galiba Nisan annelerinde 2 kişi daha bunu yaşamış. Of kızlar, çok korkuyorum!!!

Canim benimde olmuştu yerleşme kanı olabilir dediler daha sonra olmadı hiç tam adet günlerimden birine rast geliyordu
Stres yapma kötü düşünme birşey olmaz ins genelde hep boyle lekelenmelerle karsilasiliyormus

benim doktorum niye bana folik asit harici birşey vermediki:(
ama kan testlerim falan yapıldı pıhtılaşma olsa çıkardı dimi

canım tedbir için verdi bana da
zaten normal insanların bile kan slandırıcı aspirin içmesi iyiymiş günde bir tane hele 30 yaştan sonra
bebeğe rahat kan gidiyormuş ben,im ıkınci gebeliğim ilkinde kullanmadım bunda verdi belki yaşla alakalıdır yaşlandım artık galiba :)))))

İftara misafirim var biraz hazırlanayım süsleneyim yemeklerim hazır çok şükür ama camlarım çok Pis :( bügünde gelmedi kadın
Yarına baskasını buldum hemde iki kisi gelecekler ohhh sefam olsun almıcam artık o kadını işine son vericem beni en zor zamanımda yalnız bıraktı şimdi arkadasımda temizlik yapıyor :(

Kesinlikle katılıyorum.
Kızlar bir de bir şey sormak istiyorum. Benim kahverengi akıntım oldu bugün, iç çamaşırıma da geçmiş.
Çok endişelendim, malum 1.si hüsranla sonuçlanmıştı. Daha doktora da gitmedim çok küçük diye. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan arkadaşlarım bildiklerini paylaşabilirler mi? Galiba Nisan annelerinde 2 kişi daha bunu yaşamış. Of kızlar, çok korkuyorum!!!

bendende gelmişti kahverengi akıntı ama ben hiç takmamıştım bişey olmaz heralde ondan

Canim benimde olmuştu yerleşme kanı olabilir dediler daha sonra olmadı hiç tam adet günlerimden birine rast geliyordu
Stres yapma kötü düşünme birşey olmaz ins genelde hep boyle lekelenmelerle karsilasiliyormus

Umarım canım, çok sağol. Oturup beklemek ne zormuş.
Umarım dediğin gibi bir şeydir.

biz cuma günü gördük keseyi, hatta resmini cüzdanımda saklıyorum. bayramdan sonra da kalp atışını duycaz inşallah. umarım sende görmüşsündür canım.:16:

Cuma gunu bende gittim kesemizi gorduk cok sukur canim 1850 cikti deger 6.mm kese ama bebis yokti henuz...bu cumaya kalmaz gene gidicez.inz bebisi de goruruz.

canım tedbir için verdi bana da
zaten normal insanların bile kan slandırıcı aspirin içmesi iyiymiş günde bir tane hele 30 yaştan sonra
bebeğe rahat kan gidiyormuş ben,im ıkınci gebeliğim ilkinde kullanmadım bunda verdi belki yaşla alakalıdır yaşlandım artık galiba :)))))
yok canım estağfrullah sen çıtır annesin:16:
ya içime dert oldu bu doktora benim arkadaşımda gidiyordu ona progestan aspirin falan vermişti
bende keseyi görünce hiçbişey sormak aklıma gelmedi
araya bayramda giricek inşallah birşey olmaz

kızlar kanamanız varsa acile gidin her kanama tehlikeli değildir belki ama tehlikeli olabilir. sabah akşam farketmez acile gidin.

Çarşamba keseyi görmeye gideceğim. Aşılama ile hamile kaldım. Asilamada olsa sat tan hesaplıyoruz degil mi gebeligi yani yarin 5 hafta olacak ;) umarım yanilmiyorumdur

ama ben çok korkuyorum keseyi göremediğim için 4+6 da karından baktı bunun bir etkisi var mıdır

allah korusun yoksa oluşmadı mı dış gebelik mi

ay herşeyin kötüsünü düşünmeye başladım

4+6cok erken degil mi carsamba 5+1 olacağım vajinadan görünmeme ihtimali var dedi

ay gerçekten mi içime su serptin

sanırım küçük olduğu için görünmüyor bende bir terslik var die düşünmüştüm

bakalım yarın kendi tüp bebek dr ne diyecek

asıl randevum yarın da

Asilama Canim ben henüz keseye bile baktirmadim ayin 12 sinde gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi
Hakkımızda hayırlısı olsun insaallah :29:

fefilifa ben de 12 sinde gidicem doktora kalp atışını dinlemek için bir hafta kaldı. o gün bütün testler de yapılacakmış

Ay hadi siz 12 sinde gorun bende 14 unde:):):)
Canim doktorun ne diyor ulasamadin mi?

Kesinlikle katılıyorum.

Hangi gun oldu sende.Benim adet tarihinden 3 gun once hafif kan geldipeceteye ertesi iki gunde yine peceteye az az kahve geldidurdu sonra Allah tan.Seninkide oyle olabilir./Yaat dinlen bariii

Back
X