2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
22 haftaya kadae bende coraspin icmistim
Buarada kizlar,kalp atislariyla bitmicek is ikili testler olcumler var,sonra detayli uag sonra kilolar ve agrilar,sancilar
Bol bol dua edin Allah insallah hic birimize kotu yazgilar yazmak evlatlarimizi saglikla kucaklariz
Az once dus aldim yaglandim
Cok rahatkadim gunde iki kere dus aliyorum ;)

Buarada kotu dusunmeyim ama elinizde degil sanirim bir cok kisinin cok ugrasarak tedaviyle olmus haklisiniz oglumda iki ayri dr gidiyordum her hafta doktordaydim
Ama genede dillendirmeyin korkularinizi

Yolk kesesi icin gorselletden bakin
Sonrada usg kagidina bakin kesenin icindd bisey gozukuyormu kizlar kimisinde gozukuyor benim daha once gozukmustu ? Benim esim gececi calisiyor bu hafta birazdan ise gidecek oglumda uyudu ( insallah bu bebisimde uyur ) aksama sarma saricam
Yarin mutfak dolabi beuaz esyalarimi temizlicem cam silicem filann
Buarada bu aksam show tv bebwk isi adli diziyi oneriyorum rahatlatici bir dizi

kızlarrrrr mrb bugün dr a gittik keseyi gördük sonunda çok mutlu oldum 15 ağuststa gidecez kalp atışı için umarım herşey güzel dewam eder...

Buarada kizlar,kalp atislariyla bitmicek is ikili testler olcumler var,sonra detayli uag sonra kilolar ve agrilar,sancilar
Bol bol dua edin Allah insallah hic birimize kotu yazgilar yazmak evlatlarimizi saglikla kucaklariz

kızlarrrrr mrb bugün dr a gittik keseyi gördük sonunda çok mutlu oldum 15 ağuststa gidecez kalp atışı için umarım herşey güzel dewam eder...
Sat ne zmndi ?''''''''''???

Banami sordun ? En minis bebis benimki ben 3+4 veya 3+5 11 temmuz
Duzgun hesapliyamiyorumda

Geçen sefer ki gebelikte iğnesini kullandım ilaçkullandım yine tutmadı beş aylıkken gitti yavrum, o halde çok daha fazla canım acıyor. o Yüzden beklicem şimdi ne gelirse Rabbimden , ama yinede insan üzülüyor:43:

canım benimm Rabbim yardımcın olsun inş bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

yok canım estağfrullah sen çıtır annesin:16:
ya içime dert oldu bu doktora benim arkadaşımda gidiyordu ona progestan aspirin falan vermişti
bende keseyi görünce hiçbişey sormak aklıma gelmedi
araya bayramda giricek inşallah birşey olmaz

bazen doktor unutabiliyo bende klomen kullanmıştım bu ay ilk gittiğimde aklıma gelmedi 2. gidişimde sordum bana folic asit vermicekmisiniz die onun üstüne verelim dedi başladım kullanmaya...

coraspini pıhtılaşma sorunun olduğu içinmi verdi yoksa önlem olsun die kendiliğindenmi verdi ben çok korkuyorum bu kan pıhtılaşmasındanda eğer sorun olmadan veriyorsa muayeneye gittiğimde isticem bende...bigün doktor beni kapıdan kovar şunu nie yazmıyosun bunu nie vermiyosun diyorum die ama dur bakalım hayırlısı... :1:

canım benimm Rabbim yardımcın olsun inş bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

bazen doktor unutabiliyo bende klomen kullanmıştım bu ay ilk gittiğimde aklıma gelmedi 2. gidişimde sordum bana folic asit vermicekmisiniz die onun üstüne verelim dedi başladım kullanmaya...

coraspini pıhtılaşma sorunun olduğu içinmi verdi yoksa önlem olsun die kendiliğindenmi verdi ben çok korkuyorum bu kan pıhtılaşmasındanda eğer sorun olmadan veriyorsa muayeneye gittiğimde isticem bende...bigün doktor beni kapıdan kovar şunu nie yazmıyosun bunu nie vermiyosun diyorum die ama dur bakalım hayırlısı... :1:

Arkadaşlar bu ilaçları genellikle tedaviyle olan gebeliklerde veriyorlar panik yapmayın yani normal gebeliklerde vermiyorlar

Arkadaşlar bu ilaçları genellikle tedaviyle olan gebeliklerde veriyorlar panik yapmayın yani normal gebeliklerde vermiyorlar

ben pco hastasıyım düzenli gluphagace kullanıyorum daha öncede 4-5 defa klomen tedavisi görmüştüm olmadı bırakmıştım bu ay klomen kullandım önümüzdeki ay artık aşılama yaptırcaktım ama şükür aşılamaya gerek kalmadı yani bende hormon takviyesi aldım öyle hamile kaldım yumurta gelişmiyodu benim...

Tup bebwkti acikcasi tedbirmi bi seymi vardi bilmiyorum sormamisim
Aslinxa tup doktorumu arayip sormam lazim

ben pco hastasıyım düzenli gluphagace kullanıyorum daha öncede 4-5 defa klomen tedavisi görmüştüm olmadı bırakmıştım bu ay klomen kullandım önümüzdeki ay artık aşılama yaptırcaktım ama şükür aşılamaya gerek kalmadı yani bende hormon takviyesi aldım öyle hamile kaldım yumurta gelişmiyodu benim...

Senin gerçekten zor olmuş allahin izniyle kucaklarımıza alacağız bu bebekleri tabiki senin ekstra ilac kullanman gerekir çünkü vücudunda birşeyler farklı çalışıyor

Vallacanim google da buldum.Sacma birsey iste:):)

Ya kizlar alisveristen geldik 1 saatkadar ayakta kaldik.seffaf akintimgelmis az,Hep ayakta kalirsamya beyaz ya seffaf geliyor.Allahtan renk degistirmiyor kahveye donmuyor ama neden boyle acaba?

Hiç takma kafana bak benim ıkı gündür kahverengi geliyor işten gelince oluyor genelde yatsam olmayacak galiba ama ne yapayım ben anneme sordum oda dediki erkek çocukta genellikle kahverengi akinti olurmuş kızlarda hep beyaz akinti gelirmiş gerçekten benim ıkı kızda hep beyaz akinti olmuştu belki bu sefer cinsiyet farklıdır gerçi yarin gidecem doktora

Hiç takma kafana bak benim ıkı gündür kahverengi geliyor işten gelince oluyor genelde yatsam olmayacak galiba ama ne yapayım ben anneme sordum oda dediki erkek çocukta genellikle kahverengi akinti olurmuş kızlarda hep beyaz akinti gelirmiş gerçekten benim ıkı kızda hep beyaz akinti olmuştu belki bu sefer cinsiyet farklıdır gerçi yarin gidecem doktora

Defnaz,
Yarın doktor ne diyecek çok merak ediyorum. Burada bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.
İyi haberlerini bekliyoruz!!!

Keske bayramdan oncehepimiz kalp atisini duysaydik kizlar bayrami rahat gecirirdik en azindan benimde 12 sinde randevum,kalp atisinida duyayim stres yapmicam ondan sonra soz verdim kendime surekli yuvslete gidip kontrol etmekten yoruldum Allah hepimixin yardimcisi olsun.

Back
X