2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
oruç tutmak zor olmuyor mu canım? ben o kadar sık acıkıyorum ki...çok yiyemiyorum ama hemen midem kazınıyor. susuz da kalırsın ki ilk aylarda sıvı tüketimi önemli... neyse bir tek yarın kaldı. Allah kolaylık versin sana :16:

Ben gideceğim :3::3: kese görme ümidiyle gideceğim ama bakalım...inşallah güzel şeyler duyup gelirim :16:

ıns cnm :) hayrlı haberlerınle gel bnde yrın gıdıcm :)

bu arada avatar resmimi değiştirdim kendi fotoğrafımı koydummm daha yakından tanıyalım birbirimizi diyee :)

Son düzenleme:
Gunaydiin kızlar. .

Bende de hic mide bulantısı yok.acaba hamile degilmiyim diye supheleniyorum :1:
Akinti yok ne bljeyim koku hassasiyeti yok..

Kizlar su an ankaradayim ve kac gundur iyi bir hastsne arayisi icindeyim.karar veremedim.
Aranizda ankarada olan var mi nereyi dusunuyorsunuz

Medicana
Koru
Akay vs. Yada baska bi yer...bugun gitmak istiyorum

canım ben de ankaradayım...

ben başkente gitmeyi istiyorum ama gebe hasta almıyorlar galiba pek yoğunluktan, yani benim gitmek istediğim doktor almıyormuş. medicanayı sevmiyorum hiç. koru hastanesini gidenler hep çok beğeniyor ama semt olarak biraz bana uzak gibi... şimdilik bir özel doktordan randevu aldım. arkadaşım da ona gidiyor. eğer beğenirsem belki devam ederim. ama yine de başkent hastanesini zorlayacağım.

Hosgeldin.. Canim bende ayin 13 de oldum henüz çok erken bayramdan sonrayı beklemelisiniz ben keseyi bile görmedim daha stresyapma :16:

Hamdolsun çok şükür Rabbim tamamına erdirsin darısı tum isteyenlere

Hoşgeldin Canim çok şükür Rabbim tamamına erdirsin :16:

Teşekkür ederim canım..Cümlemizin İnşallahh Rabbim tamamına erdirir inşallahh:).Çok mutluyum ben ya..

gününüz güzel geçsin arkadaşlar..

bende bugün 1.30 dr randevum var..bakalım keseyi görebilecek miyiz..O yüzden çok heyecanlıyım..insan hamile olduğunu bu ilk günlerde anlamıyor..ama şöyle keseyi görsek somut bişey..bide kalp atışlarını duysak Allahın İzniyle daha bir inanır dimi hamile olduğuna..
ben zaten test yaptığımdan beri leyla leyla dolanıyorum..
ha bu arada kızlar sizinde karın ağrını oluyor mu ara ara..ben bazen adet sancısı gibi ağrı hissediyorum hemen wc gidiyorum korkuyorum bişey olucak diye..

Canım her türlü ağrımız oluyo:)) mümkün olduğunca kendimizi dinlememeye çalışıcaz..

gerçekten haklısın, bende kendimi dinlediğimde miğde bulantımın arttığını gözlemledim bugün, farklı birşeye konsantre olduğumda ise miğdemin bulandığını fark etmiyorum bile:))

en iyisi bebişimizi ve onun dünyamıza getireceği güzelliklere konsantre olup anın keyfini çıkarmak:)

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

bn yarın gdyrum doktoruma :)

Bize de yaz hemennnn:):)

oruç tutmak zor olmuyor mu canım? ben o kadar sık acıkıyorum ki...çok yiyemiyorum ama hemen midem kazınıyor. susuz da kalırsın ki ilk aylarda sıvı tüketimi önemli... neyse bir tek yarın kaldı. Allah kolaylık versin sana :16:
Ben gideceğim :3::3: kese görme ümidiyle gideceğim ama bakalım...inşallah güzel şeyler duyup gelirim :16:

Canim sen de yaz zaten yazarsin da yine de hatirlatayim dedim:):):)

merhaba arkadaşlar, bende aranızdayım artık.
bugün miğdem feci bulanıyor, sahurda tereyağlı yumurta yedim hata yaptım galiba:( akşam nasıl olucak bugün bilmiyorum.. bir de müthiş gaz sancısıyla uyandım bu sabah, aranızda kabız olan var mı? ne yapmak lazım bu konuda acaba?

[/url]
Canim benim daha oncede varrdi kabizlik .Meyve salata ye bol bol.Yatmadan once sut icersen o da hizlandiriyor.Birde kurubaklagil yiyebilirsin.Meyvelerdende ozellille kayisi ve uzum yariyor:56:

bende bugün 1.30 dr randevum var..bakalım keseyi görebilecek miyiz..O yüzden çok heyecanlıyım..insan hamile olduğunu bu ilk günlerde anlamıyor..ama şöyle keseyi görsek somut bişey..bide kalp atışlarını duysak Allahın İzniyle daha bir inanır dimi hamile olduğuna..
ha bu arada kızlar sizinde karın ağrını oluyor mu ara ara..ben bazen adet sancısı gibi ağrı hissediyorum hemen wc gidiyorum korkuyorum bişey olucak diye..

randevudan sonra doktorunun söylediklerini bizimle paylaş olur mu? bu arada benim de ara ara -özellikle sabahları- sancılarım oluyor, ama ben gaz sancısı olduğunu düşünüyorum...

Selam kızlar.DOktordan geliyorum.Kesemizi gördük.6 mm 'cik. :49: Doktorum ilişkiyi,katkılı gıdaları,fazla hareketi,cep telini göbeğe yakın taşımayı fln yasakladı.Ayın 20nde gel kalp atışlarına bakalım dedi.İğne ,aspirin verdi.Kesenin içinde nokta gibi bşy vardı. Bak bu senin bebeğin olucak dedi :emir_bebek::emir_bebek: İnşallah sorunsuz ilerler kızlar.Darısı göremeyenlerin başına.

Selam kızlar.DOktordan geliyorum.Kesemizi gördük.6 mm 'cik. :49: Doktorum ilişkiyi,katkılı gıdaları,fazla hareketi,cep telini göbeğe yakın taşımayı fln yasakladı.Ayın 20nde gel kalp atışlarına bakalım dedi.İğne ,aspirin verdi.Kesenin içinde nokta gibi bşy vardı. Bak bu senin bebeğin olucak dedi :emir_bebek::emir_bebek: İnşallah sorunsuz ilerler kızlar.Darısı göremeyenlerin başına.

selam canım gözün aydın, miniciğini görmüşsün:) folik asit ya da demir hapı kullanmanı söyle di mi? bir de iğne, aspirin verdi demişsin onlar ne için?

bende de oluyor canım ara ara o ağrılar, bazen senin gibi tedirgin oluyorum ama normalmış, sıkma canını :))

Merhaba kizlar
Birazdan saglik ocagindan sonuclari almaya gidicwm heycanliyim bugun iki cam sildim sarma sardim yarim kilo yaprak aldim ama kaziklandim galiba 300 gr anca yani
Aksam ustu veya aksam m dolabi vs mutfagi temizlemek yarinda rahat durmak istiyorum :)

Back
X