Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de yaz hemennnn:):)
Canim sen de yaz zaten yazarsin da yine de hatirlatayim dedim:):):)
Canim benim daha oncede varrdi kabizlik .Meyve salata ye bol bol.Yatmadan once sut icersen o da hizlandiriyor.Birde kurubaklagil yiyebilirsin.Meyvelerdende ozellille kayisi ve uzum yariyor![]()
Kizlar ben adetten once idrarla ogrendim hamileligi adet gunum yaptirdigim testte beta hcg 295 dusukmu sizce ?
gözün aydın canım artık için rahatlamıştırKizlar dondum hersey yolundaymis tsh kan sayimlari vs normal folik asit gunde 1 tame verdi kilom 54 imis ama 171 olan boyumu 165 cikardilar inanamadim yani
çıok haklısın valla cutemom cum. hem kendimizi hem de forumdakileri strese sokuyoruz ben de forma girene kadar iyiyim girince korkular başlıyor. girmeden de edemiyorum. duygularımızı paylaşmak hoşuma gidiyor.Hamileyim o kesin :) ben tedirgin olmuyomda sizi okurken korkuyom
kendin al eczaneden ve mutlaka içBende is guc yapiyorum okuyoeum baska yapan yok korkudan stres oluyom
Folik asiti yazmadi sgk gecmiyormu ?
Bel agrim yoksa siddwtli kasik agrisinda dr git dedi hemsire
alla alla belım cok ağrıyo yokmu belı ağrıyan korkucam bak doktora gtmeme 5 gün kaldı allahım günler gecsin nolurGidip alim hemen ben gumus
canım benim doktorum dediki. Kan gelmesinin dışında hiç bir ağrı sızı hamilelikte önemli değilidir. Kimi ağrılı geçirirmiş. Kimi gram ağrı hissetmezmiş. Bünye meselesi bu. Kendini endişelendirmealla alla belım cok ağrıyo yokmu belı ağrıyan korkucam bak doktora gtmeme 5 gün kaldı allahım günler gecsin nolur
2014 anneleri değilde 2014 nisanın evhamlı anneleri diye başlığı değiştirsek![]()
hem biz geriliyoruz hemde korkusu olmayanları geriyoruz allahım napcaz biz ya :18::18:Valla oyle sizi okuyunca valla bende korkuyorum ama senin haftansa ddgilim ben 3+6 kucugum ben