Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avrupa yakasindaki kizlar nereye gidiyor peki ?
Bugun doktora gittim kizlar baska bir doktora gittim bu sefer icerde kanama yok dedi keseye bakti ama kese haftadina gore biraz kucuk dedi icinde cocuk varmi bilmiyoruz dedi
Boyle kanamali hastalarda kalp atislarini duyana kadar emin olamayiz dedi ilac verdi bayram boyunca kullan dedi sonra bakacagiz dedi icimde bir his var bir sorun olacak sanki
kılzar kesenin buyuk olması sorunmudur acaba doktora sormayı unuttum 4+4 gebelikte ortalama 7 mm çok değil mii
ben hep 6 fln okuyorum sizde![]()
8.haftaya kadar vajinal muayene yapılıyor karından göremiyor o yüzden alttan bakıyor keseye
Canım, umarım iyi olur hepimiz için, bir-iki hafta içinde güzel haberlerimizi paylaşırız burada.
Ben de gittim bugün doktora, o da bekle keseyi görmeden emin olamayız dedi. 5. haftaya kadar sabırla beklemek gerekiyor ama çok zor.
Hamile değilmişim gibi düşünmeye çalışıyorum, bir şey olursa üzüntümü azaltmak için.
Benim lekelenmem çok az devam ediyor. Günde 1 kere falan geliyor ama çok telaşlıyım. Daha regl günümde geçmedi, onun da stresi var tabi ki.
hala bulantım yok ..sabah büyük bir umutla kalkıyorum .bulantım var mı diye duruyorum şöyle bi yatakta ...yok yok yok bulantım yok
iyi midir kötü müdür bilemiyorum![]()
:)) sabahları umudun bulantın olmaması yönünde olsun bence canım, öyle pek de kolay bişi diil bulantı. ben ilk bebeğimde 2. ay ile 3. ay arası 15 gün kadar yaşamıştım ama dünyam durmuştu sankişimdi bulantım olmaması için elimden geleni yapıyorum..
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
Canim kesen hic te büyük degil gayet normal bence..rahat ol..kılzar kesenin buyuk olması sorunmudur acaba doktora sormayı unuttum 4+4 gebelikte ortalama 7 mm çok değil mii
ben hep 6 fln okuyorum sizde![]()
hala bulantım yok ..sabah büyük bir umutla kalkıyorum .bulantım var mı diye duruyorum şöyle bi yatakta ...yok yok yok bulantım yok
iyi midir kötü müdür bilemiyorum![]()
aslında bulantı olmasın isterim ancak kaç tane siteye baktım bulantının olması gebeliğin iyi olduğunu gösterir diyor, başka bir sitede bulantının olması düşük riskini azaltır diyor .
kafam çok karıştı
anladım ki gebelik zor bir olay ,tahlil yaptım b hcg yüksek çıktı oh iyi tamam artık gebeyim bebeğim doğacak diyemiyorsun ,yok gebelik kesesi var mı yok kalp atışı var mı , yok anomali var mı diye stress stress
öfffff
Canim kesen hic te büyük degil gayet normal bence..rahat ol..
Benim de hic bulantim yok.
Bu saate kadar olmsdiysa olmazmis artik oyle duyuyorum.
Demek ki bizim olmayacak canim..ben de olsun istiyordum![]()