2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kılzar kesenin buyuk olması sorunmudur acaba doktora sormayı unuttum 4+4 gebelikte ortalama 7 mm çok değil mii
ben hep 6 fln okuyorum sizde:nazar:

Kizlar, hepinizi tebrik ederim, daha yolun basindasiniz :) ben de hamileyim ama sonlardayim artik :) ilk aylardaki kese gorme sevinci ardindan gelen bulantilar, kusmalar, ardindan gelen aglama krizleri, sinirli haller,ve ikinci tri mestrin rahatligi:) sonra gelen agirlik, stress, uykusuzluk, huzursuz bacak sendromu, bogulmalar hepsi cok zor :) ama o mutlu son var ya... Her seyi unutturuyor... Insallah hepimiz bu mutlu sonu ve bebisimizle baslayan guzel baslangici yasariz :) hepinizi optum

Avrupa yakasindaki kizlar nereye gidiyor peki ?

Ben ilk gebeliğimde medipol mega kompleksinde Suna Özdemir'e gidiyordum çokta memnundum aslında ama düşük yapınca özellikle eşim artık o hastaneye gitmek istemiyor:( bende doktor ve hastane arıyorum var mı Beylikdüzü civarında önerebileceğiniz biryer??

Ben gop bpasa civarindayim medical park dogumlari,sgj tarafindan karsilanmiyor sanirim o yuzden dusunemem onu

Bugun doktora gittim kizlar baska bir doktora gittim bu sefer icerde kanama yok dedi keseye bakti ama kese haftadina gore biraz kucuk dedi icinde cocuk varmi bilmiyoruz dedi
Boyle kanamali hastalarda kalp atislarini duyana kadar emin olamayiz dedi ilac verdi bayram boyunca kullan dedi sonra bakacagiz dedi icimde bir his var bir sorun olacak sanki

Canım, umarım iyi olur hepimiz için, bir-iki hafta içinde güzel haberlerimizi paylaşırız burada.
Ben de gittim bugün doktora, o da bekle keseyi görmeden emin olamayız dedi. 5. haftaya kadar sabırla beklemek gerekiyor ama çok zor.
Hamile değilmişim gibi düşünmeye çalışıyorum, bir şey olursa üzüntümü azaltmak için.
Benim lekelenmem çok az devam ediyor. Günde 1 kere falan geliyor ama çok telaşlıyım. Daha regl günümde geçmedi, onun da stresi var tabi ki.

Canım, umarım iyi olur hepimiz için, bir-iki hafta içinde güzel haberlerimizi paylaşırız burada.
Ben de gittim bugün doktora, o da bekle keseyi görmeden emin olamayız dedi. 5. haftaya kadar sabırla beklemek gerekiyor ama çok zor.
Hamile değilmişim gibi düşünmeye çalışıyorum, bir şey olursa üzüntümü azaltmak için.
Benim lekelenmem çok az devam ediyor. Günde 1 kere falan geliyor ama çok telaşlıyım. Daha regl günümde geçmedi, onun da stresi var tabi ki.

Ilac vermediğimı sana progestan verdi benim kanama kesildi ama kesilmesi sorunu çözmüyor bebekte sorun varmı bilmiyoruz

günaydınlarr yeni anne adayları hoşgeldiniz...
kızlar dün kan sonucumu öğrendim 2ye katlamış şükür bayramdan sonrada keseyi görcez inş...

şu altta kaç gün kaldı ,bebeğin haftası ve gelişimi yazıyor ya onları okumayı çok seviyorum :1:
bebeğim nasıl gelişiyor merak ediyorum :49:

hala bulantım yok ..sabah büyük bir umutla kalkıyorum .bulantım var mı diye duruyorum şöyle bi yatakta ...yok yok yok bulantım yok :53:
iyi midir kötü müdür bilemiyorum:52:

hala bulantım yok ..sabah büyük bir umutla kalkıyorum .bulantım var mı diye duruyorum şöyle bi yatakta ...yok yok yok bulantım yok :53:

:)) sabahları umudun bulantın olmaması yönünde olsun bence canım, öyle pek de kolay bişi diil bulantı. ben ilk bebeğimde 2. ay ile 3. ay arası 15 gün kadar yaşamıştım ama dünyam durmuştu sanki:( şimdi bulantım olmaması için elimden geleni yapıyorum..

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

:)) sabahları umudun bulantın olmaması yönünde olsun bence canım, öyle pek de kolay bişi diil bulantı. ben ilk bebeğimde 2. ay ile 3. ay arası 15 gün kadar yaşamıştım ama dünyam durmuştu sanki:( şimdi bulantım olmaması için elimden geleni yapıyorum..

aslında bulantı olmasın isterim ancak kaç tane siteye baktım bulantının olması gebeliğin iyi olduğunu gösterir diyor, başka bir sitede bulantının olması düşük riskini azaltır diyor . :52:
kafam çok karıştı :52:

anladım ki gebelik zor bir olay ,tahlil yaptım b hcg yüksek çıktı oh iyi tamam artık gebeyim bebeğim doğacak diyemiyorsun ,yok gebelik kesesi var mı yok kalp atışı var mı , yok anomali var mı diye stress stress
öfffff

kılzar kesenin buyuk olması sorunmudur acaba doktora sormayı unuttum 4+4 gebelikte ortalama 7 mm çok değil mii
ben hep 6 fln okuyorum sizde:nazar:
Canim kesen hic te büyük degil gayet normal bence..rahat ol..:34:

Benim de hic bulantim yok.
Bu saate kadar olmsdiysa olmazmis artik oyle duyuyorum.
Demek ki bizim olmayacak canim..ben de olsun istiyordum :1:

aslında bulantı olmasın isterim ancak kaç tane siteye baktım bulantının olması gebeliğin iyi olduğunu gösterir diyor, başka bir sitede bulantının olması düşük riskini azaltır diyor . :52:
kafam çok karıştı :52:

anladım ki gebelik zor bir olay ,tahlil yaptım b hcg yüksek çıktı oh iyi tamam artık gebeyim bebeğim doğacak diyemiyorsun ,yok gebelik kesesi var mı yok kalp atışı var mı , yok anomali var mı diye stress stress
öfffff

evet, gerçekten de gebelik zor bir olay, planladığımız andan doğum yapana kadar her evresinde farklı zorluk.( gerçi doğumdan sonra da bittiğini söyliymiyeceğim ya:)

ama güzelliği öyle çok ki aynı zamanda, spermle yumurtanın birleşmesinden tut da doğum anında bebeğin çıkışına kadar her dönemi apayrı bir mucize. Allah'ın yarattığı en mükemmel varlık olan insan, bizim içimizde oluşuyor ve biz buna şahit tutuluyoruz düşünsene. bunları düşünüp, şükredip, bol bol keyfini çıkarmalıyız bence:) bir daha hamile olup olmayacağımız belli değil, belki de son kez yaşıyoruz, kıymetini bilelim;)

ayrıca stres, hamilelik boyunca en uzak durmamız gerekenlerden, hem kendimiz hem bebeğimiz için...

Back
X