Filoligum bu halde yemekmi yaptin eltinin gebeligi nasil
Bendr su icemiyorum yavrum benide uatirsinlar istiyom kendimden korkuyom
Dr tarafindan verilen rapor sgk birakilmaliymis buarada haberin olsun bsnim esim goturecek yarin
cnm o iyi aslında ama bugun ağlayıp duruyormuş.kalp atmını üstten duyamamışlar.alttanda baktırmak istememişler.aglıyormuşş..yaptık işte misafir ya evime 2. gelişi:) sgk ya mı..işe değil yani..bide bunları kovalıycaz.
İyi akşamlar kızlar
Kaç gündür giremedim. Raporluydum evde dinleniyordum tansiyon yüzünden. Ilaca başlamıştım zaten. Bir de 24 saatlik idrar testi istemişti doktor. Onda protein kaçağı çıktı. Yoğun protein tüketmem gerekiyormuş. Bir de yakın takip önemli preeklampsi adayı olabilirsin dedi.üzüldüm biraz ama yapacak bir şey yok. Zamanla göreceğiz.
Bu arada eşimin dedesini kaybettik. Cenazeye gittik şehir dışına. Hastaydi bekliyorduk ama yine de üzüldük tabi.
Sizler de iyisiniz galiba. Benim de yüzümde sivilceler var. Ve karnım taa göğüs hizamdan itibaren o kadar tüylendi ki. Acayip çirkin görünüyor. Sanırım aldırmak zorunda kalacağım. Göbeğime hevesle bakamam böyle olursa
Ben de bu çarşamba kontrole gideceğim. Tam 12+0 oluyorum. Bakalım ense kalınlığına falan bakacak mı göreceğiz...
cnm geçmiş olsun.nasıl oldu tansiyonun..iyimisiniz şimdi.gidince bakacaktık.baksada baksamada ikiside çok sağlıklı inş..
Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki![]()
cnm nediyecegimi bilmiyorum
Ikinci pedde hemen hrmrn kirmixi kanla dolmus napsam.kizlar acil baska bi hast gitsem agriyla geliyo kanama
cnm hiç düşünme bir aciile git derim..benim sancım dan dolayı yatırmışlardı beni..su az içiyoz ya enfeksiyon tetikliyor dediler...dikkat et cnm dualarım seninle ve bebeğinle.
Aysun cugum çok sevindim bebiş iyiymiş.ve kanama alanı azalmış