• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar midemden ve karnımdan acayip sesler geliyor çok fena gurulduyor ama karnım tok daha yarım saat önce yedim sol üst tarafımda tam kaburganın bittiği yerde sancım var sizede hiç böyle oldumu? tedirgin olmaya başladım

Biraz ekmek ye canım bendede oluyo. Aç olmasanda mide kazıntısı oluyor.

yürüyüşden donerken elitıum isminde poliklinik var burda oraya ugradım .ikili test fiyatını sordum sgk lılara muayane ve test dahil 80 lira dedi şok oldum....medicana 472 istedi aradaki faraka bakın yaaa:2:

Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım.
Elevit bana hiç vermedi. Ben 1 ay önce bütün kan tetslerimi yaptırdım. Dokotruma götürdüm. 3 hafta sonra yine yaptır dedi haftaya yaptıracağım kısmetse. Benim demirim kanım düşük. Hamile kalmadan önce kan serumu aldım 5 ünite. Şu an kanım iyi ama demirim yine düşük 3 yadan sonra demir hapına başlayacağım.
Sancın için doktor ne diyor peki.
Benim dr kanama olmadığı sürece korkma dedi. Yorgunluktanda oluyormuş.

canım sancının nedeni bulunamadı..emar çekeriz dedi mecbur kalırsak..çok şükür ilacı bırakınca sancım geçti..

kızlar midemden ve karnımdan acayip sesler geliyor çok fena gurulduyor ama karnım tok daha yarım saat önce yedim sol üst tarafımda tam kaburganın bittiği yerde sancım var sizede hiç böyle oldumu? tedirgin olmaya başladım
bende yiyorum 15 dk sonra karnım gurulduyor. ama tokum.o zaman ağzıma bir şey atıyorum.gaz sancın çok demek i artık midene vuruyor. hareket et biraz git bir şey yoksa bile tuvalette otur 2 dk bekle

ilk bebişinde kızındada bulantı olmadımı?:49:

kızımda vardı bulantım toplamda 10 kez falan istifra etmişimdir ondada öyle aşırı değildi ama onda hep kasık ağrım ve bulantım vardı..
bunda ne ağrı ne bulantı olmadı bir kez bile istifra etmedimm..son hamileliğim muhtemelen valla tadını cıkaramadım maşallah diyeyim yine de ama ne ağrı ne bulantı çok iyi hissediyorum kendimi nadiren halsizlik ve baş gönmesi oluyor tansiyonum çok düşük o nedenle..:nazar:

yürüyüşden donerken elitıum isminde poliklinik var burda oraya ugradım .ikili test fiyatını sordum sgk lılara muayane ve test dahil 80 lira dedi şok oldum....medicana 472 istedi aradaki faraka bakın yaaa:2:

bende 110 a yaptırmıştım..ama idrar testide dahil

kızımda vardı bulantım toplamda 10 kez falan istifra etmişimdir ondada öyle aşırı değildi ama onda hep kasık ağrım ve bulantım vardı..
bunda ne ağrı ne bulantı olmadı bir kez bile istifra etmedimm..son hamileliğim muhtemelen valla tadını cıkaramadım maşallah diyeyim yine de ama ne ağrı ne bulantı çok iyi hissediyorum kendimi nadiren halsizlik ve baş gönmesi oluyor tansiyonum çok düşük o nedenle..:nazar:

bu arada beyaz melekcim sen çalışıyormuydun? :49:

burcu sancı bende olmuştu..belki ilacın yan etki yapmıştır..yada yediğin bişey dokunmuştur..

Biraz ekmek ye canım bendede oluyo. Aç olmasanda mide kazıntısı oluyor.

canım mide kazıntısı gibi değil sancı oluyor bıçak batar gibi ama çok değil benii sıkıştırıyor sanırım gaz bugun büyük abdeste çıkamadım kbız olmuşum yine :(

Çok sevindim canım aman geçsin o ağrıyı çekmek çok kötü.

çok sağol canım..Rabbim kimseye yaşatmasın..gerçekten çok ağırdı sancı..asşında yaşadıklarımı Allah kimseye yaşatmasın..dilerim herkes doğal yoldan gebe kalabilir..senelerdir tüp bebek tedavisi bi yandan eşimin anlayışssızlığı diğer yandan...bu son deneme olacak dedim beynimde ve çok şükür Rabbim nasip etti..inşALLAH RABBAİM bütün hamile arkadaşarımızın ve benimde kuzucuğumu kucağıma almayı nasip eder..

Kan twstinin adi neydi dun hastanede bakmislardi bakim sonuca

ıkılı test bile aslına bakarsanız biraz da boş geliyor ama kızımda da yaptırdım bunda da yaptıracağım aslında çok gereksiz sadece yaptırmış olmak için yaptırıyoruz zaten ultrasonda her şey belli oluyor iyi bir uzman anlıyor...
bir arkadaşım yaptırdı çok yuksek dawn sendromu riski çıktı çok kötü gunler geçirdi amniyosentez yaptı sonuc herşey yolunda çocuğu sapasağlam maşallah..
bazılarını duyuyorum ıkılı test herşey normal çocuk bir doğuyor bir sürü problemli..
hem artık 4 aylık olacaklar bu saatten sonra dawn senromlu diye koskoca bebeği aldıracak değiliz:((
rabbim yazmamış olsun..ama
bu ıkı test bir adet olmuş yaptırılıyor işte:(

bende yiyorum 15 dk sonra karnım gurulduyor. ama tokum.o zaman ağzıma bir şey atıyorum.gaz sancın çok demek i artık midene vuruyor. hareket et biraz git bir şey yoksa bile tuvalette otur 2 dk bekle

şuanda renni çiğneme tableti aldım bakalım iyi gelecekmi hamile kaldığımdan beri mide bağırsak problemlerim fit safhada hep kabızım sebze yesem bile eskiden hiç kabız olmayan ben şimdi hep kabız bu arada mide bulantısı olanlar renni çiğnesin çok iyi geliyor tadı naneli ve bebğe hiçbi zararı yok

canım mide kazıntısı gibi değil sancı oluyor bıçak batar gibi ama çok değil benii sıkıştırıyor sanırım gaz bugun büyük abdeste çıkamadım kbız olmuşum yine :(

canım geçmiş olsun..bol bol kayısı suyu iç ve kuru kayısı ye canım

Back
X