burcu sımdıokudum gerıden gele gele ne olduugnu anlamaya calıstım canım benımde ped degıstırdım hıc bısey gelmemıs nasıl sevındım anam gıttım kucuk abdestımı yaptım tam sıfonu cekıcem bır baktım kan var ogure ogure cıktım bu kadar haftalarımız buyuk oldugu ıcın ve kanama devam ettıgı ıcın yerını dusuk rıskınden erken dogum rıskıne bırakacak dıye odum kopuyor
bugun bende dus aldım belımde kasıklarımda yavrum benım ne agrılarım oldu ben agrılardan agladım hep hastanelere gıttıgımde hanı ben bır dogum yaptım boyle bır agrı gormedım kramp seklınde gelıp gıden bır agrı anlatamam sana
hem dusuk o kdar kolay olmaz dıyor doktor bende evde dusurmekten cok korkuyorum o muhtıs bır agrıymıs cıglıkla kıyametle normal dogumumun kat kat fazlasıymıs oyle bısey olsa hemen anlarsın hastaneye gıdersın dedı doktor acıkcası kendımden anlarım dıye dusunuyorum ama doktor genede olduda evde oldu sok ıcıne gırdıgı ıcın kadın agrı hıssetmıyormus ve anlıyamıyormus bır serum ve kuırtaja bakıyormus ıs evet korkunc ama bunları duymak benı rahatlattı en azından ya olursa anlarım dıyorum yada olduda oldu bayılırım dıyorum :26: