• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar nasılsınız keyıfler nasıl

en yakın arkadasımında hamıle oldugunu ogrendık dun.1 aylıkmıs onunkıde cok mutlu oldum:)

Ben iki sene önce Pınarbaşı'nda para çikolata, renkli kolonya gibi nostaljik şeyler satan bi bakkal amcada görüp almıştım 10 tane felan. ama kapandı o bakkal da.. Pofff..
Para cikolata da var ki :-) annem getirmisti yazin ama istanbuldan ji getirmisti burdan mi aldi bilmiyorum
yaa, nerde o bakkal =))

Rize de :-)

slm kızlar nasılsınız keyıfler nasıl

en yakın arkadasımında hamıle oldugunu ogrendık dun.1 aylıkmıs onunkıde cok mutlu oldum:)

mrb canım benimde 3 yakın arkadasım benden sonra hamile kaldılar cok gusel bişe sürekli telefonlasıyoruz birbirimize bilgi veriyoruz :)

yok bağcılarda bu.anlaşması var muayene 10 tl.gecenlerde arkadaşım sezaryen doğum yaptı 1100 lira ödedi yanlış hatırlamıyosam..
normal doğum da 550 miydi neydi öyle bişey

Süpermis fiyatlar ben anadolu yakasindaki medipollere bir bakayim
Cok tesekkur ederim

ay evet yaaaa... söylemeseydim keşke... istemesin şimdi senin de canın... yok artık onlardan sanırım =((
canım bizim burda da var bulamazsanız burdan kargoyla gönderebilirim.ben daha hiç aşermedim inşallah o günleri de görürüm

kızlar kanama bitti şimdide mantar oldum sanırsam çok kötüyüm çok..nasıl dayanacam ya.geceleri sirke yle sildim ama oluyor:((:13::13:offf yarın dr randevusu alıp gidecem tabi bugece ölmeden atlatırsak..

Benim durumumda pek bi drgisiklik yok en azindan agri yok Allah yardim etsin etragimdakiler kansizliktan bana bisey olur diye korkuyor esim yani
Digerleri bence bebegi onemsiyor filologum kac gun kanadin inan okuduklarimdam umut kapmaya calisiyorim bugun 5 .gun hala kaniyor

cnm by haftaya kadar hep yatış ve kanama oluyordu...merak etme geçeek cnm oğlusun doğacak..

Günaydın kızlar nasilsiniz bakalim ben bugun biraz iyiyim sabahtan beri kanamam yok 2 gundur korkudan öldüm valla bebisime birsey olacak diye dun doktorda bakti iyiymis cok hareketli diyor bu arada ben dun bebegimin hareketlerini hisetmeye basladim aranizda bnm gibi hisseten var mi ? Bu arada cutemom hastaneden ciktinmi iyimisin bebis nasil o da iyi degilmi

bende hissettiğime inanmak istiyorum malum çok erken diyorlar

bizde 3 aydır ilişkiye girmiyoruz geçen kanamam olduğunda annem bana kızdı yoksa bişeymi yaptınız dedi bende yok yapmadık dedim yapmamamamıza rağmen kanmamamız oluyor bide yapsak Allah korusun neler olur aysunay bende aynı senin gibiyim heralde doğurana kadar izin vermicem :)

ay aynen tedaviye başlarken kestik hala yok..şimdi ben yalvarsamda zavvalı adam korkudan yatmaz bile yanıma:1::1::1:

Kizlar ben de guzel haberlerle geldim bebegim cok iyiydi maasallah
Kipir kipirdi eli kolu bide hickirik tutmustu zipliyordu :1:
Ense kalinligi olculdu 1.8 cm iyi dedi doktorum
3 gun onde gidiyormus :nazar:
Cinsiyeti hakkinda bise demedi bende sormadim
Rabbim iyi haberler almayi cumlemize nasip etsin amin

maşallah cnm maşallah.iyiymiş ya korkma öğrenirsin nasılsa bu haftalardan sonra..

ayy ben neyapayım bu mantara..bişe olurmu bebeğime..nasıl rahatlatabilirim

canım bizim burda da var bulamazsanız burdan kargoyla gönderebilirim.ben daha hiç aşermedim inşallah o günleri de görürüm

sağol canm yaa, çok teşekkr ederim. El altında olan, kolay buluncak bişeyler aşerirsin inşallah..

Ikidir bakıyorum kanamam yok:nazar::16:

Bebesim 12+2 de 5.5 cm di. Uyuyordu teyzeleri bugun ultrasonda ;)

Maşallah canim:nazar:
Benimki de uyuyordu.bir turlu uyandiramadi dr.oksurttu karnimi salladi tuvalate gonderdi 3 kez ama yok:9:
Uyanmadi.
Kime cektiyse ne agir uykusu var dedi dr :1:

Back
X