2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selam guzeller;)

Hirsizi tesekkurler tarif icin guzelim. Yapacagim bugun. Farkli atistirmaliklari seviyor minigim. Hamurla ugrasmayan ben, onun icin usenmeden yapiyorum gun asiri. Uzun zamandir bu tatlardan uzak olan esim de keyifle nasipleniyor;) Kayinvaliden endise etmekte hakli olsa da evde ne denli dikkatsiz oldugunu hepimiz biliyoruz. Dolayisiyla korkmaktan cok zora gelemediginden goturmuyor sanirim. Sen firsat buldukca gotur canim. Gunler de uzuyor artik, vakit sorunu olmaz.

Pate hos geldin canim. Netin hayirli olsun. Kuzun cok tatli masallah. Son mesajin beni gulumsetti. Teknolojiden uzak tutmak icin ugrasiyoruz ama bir kurabiye tarifi icin bile dakikalarca nette geziyoruz. Nasil bir dilemma dedim kendi kendime;)

Slm kızlar nasılsınız?????
Bugün 1yaş kontröl ve aşımız vardı,ck iyi gecti....
Aptamile devam etmek zorunda değilsiniz dedi doktor,kızınızın boyu ve kilosu ck iyi dedi(MAŞALLAH)kilo 12800 boy 79cm.
Ama siz devam etmek istiyorsanız devam edebilirsiniz dedi,ben devam etmek istediğimi söyledim.biraz oyun oynadı kızımla,herşey ck iyi dedi,güzel yapıyor herşeyi,ellerini ck güzel kulanıyor dedi.dişi yok dedim,normal dedi,korkmayın dedi.ayakkabı iyi yürüyünce alın dedi.inşallah herkesin 1yaş kontrolü iyi geçer.

Selam guzeller:KK66:

Hirsizi tesekkurler tarif icin guzelim. Yapacagim bugun. Farkli atistirmaliklari seviyor minigim. Hamurla ugrasmayan ben, onun icin usenmeden yapiyorum gun asiri. Uzun zamandir bu tatlardan uzak olan esim de keyifle nasipleniyor:KK66: Kayinvaliden endise etmekte hakli olsa da evde ne denli dikkatsiz oldugunu hepimiz biliyoruz. Dolayisiyla korkmaktan cok zora gelemediginden goturmuyor sanirim. Sen firsat buldukca gotur canim. Gunler de uzuyor artik, vakit sorunu olmaz.

Pate hos geldin canim. Netin hayirli olsun. Kuzun cok tatli masallah. Son mesajin beni gulumsetti. Teknolojiden uzak tutmak icin ugrasiyoruz ama bir kurabiye tarifi icin bile dakikalarca nette geziyoruz. Nasil bir dilemma dedim kendi kendime:KK66:
Haklısın canım ama biz alıştık artık onsuz yapamayızki:)o yüzdendir ki çocukları uzak tutmamız :)
bu arada digiturk 457.kanal çok güzel müzikler tam uyumalık şiddetle tavsiye ederim olanlara:KK76:

.
Slm kızlar nasılsınız?????
Bugün 1yaş kontröl ve aşımız vardı,ck iyi gecti....
Aptamile devam etmek zorunda değilsiniz dedi doktor,kızınızın boyu ve kilosu ck iyi dedi(MAŞALLAH)kilo 12800 boy 79cm.
Ama siz devam etmek istiyorsanız devam edebilirsiniz dedi,ben devam etmek istediğimi söyledim.biraz oyun oynadı kızımla,herşey ck iyi dedi,güzel yapıyor herşeyi,ellerini ck güzel kulanıyor dedi.dişi yok dedim,normal dedi,korkmayın dedi.ayakkabı iyi yürüyünce alın dedi.inşallah herkesin 1yaş kontrolü iyi geçer.

Maşallah kızana tombik :)bizim doktorumuzda aynı şeyi söyledi ayakkabı konusunda evdede çoraptan başka bir şey giydirmeyin dedi ayakkabıyı çok tavsiye etmiyorlar.

.

Maşallah kızana tombik :)bizim doktorumuzda aynı şeyi söyledi ayakkabı konusunda evdede çoraptan başka bir şey giydirmeyin dedi ayakkabıyı çok tavsiye etmiyorlar.
Saten ayakkabı olmuyor ayağı tombik olduğu icin.belki 30-40cift ayakkabısı vardı hic birini giyinmedi,olmadılar.ben biraz ayakkabı hastası olduğum icin kızıma ck aldım,eh yengeside aykkabı hastası oda ck aldı.artık almıyorum,yürümeyi öğrensin öyle akacağım.elefant marka var burda onlardan alacağım.

Saten ayakkabı olmuyor ayağı tombik olduğu icin.belki 30-40cift ayakkabısı vardı hic birini giyinmedi,olmadılar.ben biraz ayakkabı hastası olduğum icin kızıma ck aldım,eh yengeside aykkabı hastası oda ck aldı.artık almıyorum,yürümeyi öğrensin öyle akacağım.elefant marka var burda onlardan alacağım.
benim kızın ayaklarıda tombul olmuyor ablamınkide öyleydi bende onun ayakkabısı var nike spor ayakkabı ilk adımlar ablamınkine olmamıştı boğumdan geçmiyordu etli ayakları kızımda öyle onu giydireceğim ben ablamların çocuklarından bir çok eşyamız ihtiyaç olan veya çok beğendiğim şeyleri alıyoum sadece.

benim kızın ayaklarıda tombul olmuyor ablamınkide öyleydi bende onun ayakkabısı var nike spor ayakkabı ilk adımlar ablamınkine olmamıştı boğumdan geçmiyordu etli ayakları kızımda öyle onu giydireceğim ben ablamların çocuklarından bir çok eşyamız ihtiyaç olan veya çok beğendiğim şeyleri alıyoum sadece.
Eltimde bana veriyor canım,eskimiyorki bebek eşyaları,kuzinimde birsürü oyuncak verdi,yani kendileri veriyor,istersen kulanırsan al diyorlar.hepsi markalı şeyler,alıyorum.

Eltimde bana veriyor canım,eskimiyorki bebek eşyaları,kuzinimde birsürü oyuncak verdi,yani kendileri veriyor,istersen kulanırsan al diyorlar.hepsi markalı şeyler,alıyorum.
benim kızda tombul ama geçen burada ayakkabı konusu olduğunda 21-23 no larda n bahsedildi ben baktım benim kıza 18 oluyor senin kızın ayakları kaç yani daha 23 giymesi için 2 sene geçmesi gerek herhalde.

günaydın hayırlı sabahlar kızçeler,
22 nisanda doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yıllara.

yarın da tatil 23 nisan:)
yarın bebişle birlikte temizlik yapacağız inşallah tabiki eşim de yardım edecek. Yarın neti açamayabilirim. Aklımdayken şimdiden ;
hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarım,
hem mübarek regaib kandilinizi şimdiden kutlarım,
hem de 23 nisanda doğan bebişlerimizin şimdiden doğum günlerini kutlar nice mutlu yıllar dilerim.

Kızlar hepinize merhaba
dün ela aşılarını oldu.... 8 kilo 420 gram olmuş... 100 gram almış....boyu 71 cm, 2 cm uzamış...kafa çevresi 1 cm büyümüş 44 olmuş 6 aylıkken de 43 cm di.... bıngıldağı hala büyük dedi... d vitamini önermiyoruz 1 yaşından sonra ama siz kullanmaya devam edin dedi...minnak bir şey hala kızım...nazlı nazlı büyüyor...

Kızlar hepinize merhaba
dün ela aşılarını oldu.... 8 kilo 420 gram olmuş... 100 gram almış....boyu 71 cm, 2 cm uzamış...kafa çevresi 1 cm büyümüş 44 olmuş 6 aylıkken de 43 cm di.... bıngıldağı hala büyük dedi... d vitamini önermiyoruz 1 yaşından sonra ama siz kullanmaya devam edin dedi...minnak bir şey hala kızım...nazlı nazlı büyüyor...
maşallah elaya .bizim doktorumuzda sertleşmiş ama 18 aylık olana kadar kullanılması gerek dedi.sağlık ocağında devlet bir yaşından sonra bebek değil çocuık olarak geçtiği için d vitaminini karşılamıyormuş ama doktorumuz 18 aylık olmadan kesmiyeceğiz dedi.

image.webp
benim kızda tombul ama geçen burada ayakkabı konusu olduğunda 21-23 no larda n bahsedildi ben baktım benim kıza 18 oluyor senin kızın ayakları kaç yani daha 23 giymesi için 2 sene geçmesi gerek herhalde.
Valla canım 18-19numara ayakkabıları var(Nike,Adidas,converse)ama olmuyorlar.zara ve h&m'den babetler var 20numara ayağı tombik olduğu icin geçmiyor.

Kızlar hepinize merhaba
Oyyyyy maşallah elaya.dün bizde aşı olduk,biraz ağladı cimcimem.teseli olarak top aldık kızıma.biz 3yaşa kadar devam edeceğiz vitamin D ye.burda güneş az.

Back
X