Kızlar selamlar ,öncelikle tüm nisan bebelerinin doğumgünü kutlu olsun,epeydir fırsat bulup yazamadım,tüm zamanımı alıyor ufaklık

bu arada internetimiz geldi sonunda

oğlumda tam doğumgününde emeklemeye başladı sonunda

onun dışında 7-8 adım atıyor ,1yaş aşısını oldu ve 10,800 boyuda 81 kafada 48, böbrekleri tam gelişmemiş tuzlu çok vermeyin dedi , alerji ara ara tekrarladı,pipi yapışmış biraz onu açtı doktor amcası ,aşı ilk gün ateş yaptı 38 derece oldu ,demek ki sistemi çalışıyor yavrumun 1 kez calpol verip sık sık emzirdim tekrar çıkmadı, gece saat başı uyanıyor hala , üst 2.kesiciler yolda o yüzden emzirmeye devam ediyorum kesemedim bi ara kestim ama 15 gün sürdü anca,birde MONTESSORI eğitimine sardım , onu yapmaya çalışıyoruz oğlumla,örneğin bu sabah saydam poşet içine köpük sıkıp üzerine boyalar ekleyip cama astım oda elleriyle karıştırdı :)oyuncaklarla pek oynamıyor ,daha çok herşeyin kapağını açıp kapıyor , pilleri söküyor, şu bimde satılan 1,25 tl lik kumandalı oyuncakları kuruyor,tekerleklerini döndürmeye bayılıyor,şu yuvarlak yıldız kare şekilleri deliklerden sokuyor,kitaplara bayılıyor , oku diye tutuşturuyor elimize,bu hafta kırmızı haftası bir kutuya kırmızı ne varsa doldurdum , kırmızıyıda vurguluyorum sürekli,doğumgününün 3ümüz kutladık ama önümüzdeki ay memlekette annemin evinde hem mevlüt hem doğumgününü kutlayacağız inş,konseptimiz korsan :) parti malzemelerinin bir kısmını oğlumla yapacağız :)aklıma gelenler bunlar , birde hergün dışarı çıkıp hava alıyoruz :) aklıma gelenler bunlar şimdilik....