merhaba kızlar
yarın minik kızımın doğum günü, ama hasta 2-3 gündür kusama ishal 2 gün önce hastanede yattı yarım gün dr dedi çok sıvı kaybetmiş salgın varmış sudan ve havadan bulaşıyormuş, 3 gündür sürekli çamaşır yıkıyorum ev siliyorum, bu gün biraz daha iyi umarım yarın dahada iyi olur, doğum gününü cumartesi aile içinde pasta kesip kutlayacağız sizler gibi öyle misafir ağarlıyamıyacağım, bide bana göre değil pek öyle konsept belirle hazırla falan
patee
canım bende önceki seneler uğraşıyordum büyük kızım için güzel etkinlikler yapıyorduk bazen, ama şimdi inan fırsatım olmuyor
HIRSIZI
canım çok zor bir durum çocuklar içinde sizin içinde umarım en az sorun ile atlatırlar bu süreçleri,
kilo konusunda da eyer hem spor hemde dikkat etrmene rağmen veremiyorsan bir troid hormonlarına baktır canım, dahiliyeye git sabah aç karınla , de tsh bir bakmak istiyorum
supapatya88
ne güzel eylenmişsiniz, çocuklar çok önemsiyor aslında böyle şeyleri, babası gelseymiş izlemeye iyi olurmuş, biz de dün kutladılar büyük kızımı izlemeye gittik bir görseniz nasıl mutlu oldu