2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım eminimki top modeler gibi olacaksın.ck isteklisin...
o kadar idaalı değilim ama şöyle kadınlık hatlarım ortaya çıksın..belim kalçam seçilsin...eski kıyafetlerim olsun yeterki...
merhaba güzel anneler
iyi haberlerle döndük, kızımın kalçası iyiymiş kemik başlarıda oluşmuş, 4 ay sonraya kontrol verdi, bu kontroller bir süre devam edecekmiş, dedim iyi olsun ben her günde kontrole gelirim

umarım sende verirsin canım benimde daha vermem lazım hala koca bir göbeğim var ama bahardanmıdır neidr saldım iyice, ben ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım ama doğumdan sonra dahada kilo aldım. 75 ile doğuma gitmiştim, doğumdan 5 ay sonra 78,5 olmuştum çok yiyordum ama yinede fazla almıştım sıonra ellerim uyuşuyordu onun için dr gittim test falan derken troidlerim durmuş, sonra ilaca başladık 70 düştüm onsan sonrada hem spor hem dikkat etme 60 gördüm

teşekkür ederim canım
süper vermişsin şimdi nasılsın koruyormusun kilonu

az kalmış umarım sağ salim alır kucağına bebeğini
canım çok sevindim...hadi gözün aydın...düzeldiyse kontrollerde artık endişesiz gidersin...maşşallah kuzuna...

merhaba güzel anneler
iyi haberlerle döndük, kızımın kalçası iyiymiş kemik başlarıda oluşmuş, 4 ay sonraya kontrol verdi, bu kontroller bir süre devam edecekmiş, dedim iyi olsun ben her günde kontrole gelirim

umarım sende verirsin canım benimde daha vermem lazım hala koca bir göbeğim var ama bahardanmıdır neidr saldım iyice, ben ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım ama doğumdan sonra dahada kilo aldım. 75 ile doğuma gitmiştim, doğumdan 5 ay sonra 78,5 olmuştum çok yiyordum ama yinede fazla almıştım sıonra ellerim uyuşuyordu onun için dr gittim test falan derken troidlerim durmuş, sonra ilaca başladık 70 düştüm onsan sonrada hem spor hem dikkat etme 60 gördüm

teşekkür ederim canım
süper vermişsin şimdi nasılsın koruyormusun kilonu

az kalmış umarım sağ salim alır kucağına bebeğini
Âmin canım inşallah sağ salim kucağımıza alabiliriz bebeğimizi.

hawar

maşallah bebişine canım kalçası için çok sevindim. Koruyorum artık tatlılar, hamur işleri, kızartmalar cıss..

Hirsizi gozun aydin canim. Odemdir giden ama kg olarak fark gormek ve seninle ayni sikintilari yasayan bir arkadas grubu ile paylasimda bulunmak cok rahatlatmistir seni eminim. 68 de 58 de gorursun birkac aya;)

Hawar gozun aydin canim, cok sevindim;)

Hirsizi gozun aydin canim. Odemdir giden ama kg olarak fark gormek ve seninle ayni sikintilari yasayan bir arkadas grubu ile paylasimda bulunmak cok rahatlatmistir seni eminim. 68 de 58 de gorursun birkac aya:KK66:

Hawar gozun aydin canim, cok sevindim:KK66:
ay inşallah snowyy görürüm inşallah...günlük yediklerimiiz yazıyoruz...sırf oraya yazıp rezil olmayım diye kilo aldıracak şeyleri yemiyorum... her hafta tartı ve beden ölçüsü bildiriyormuşuz...cuma günü takımlar arası yarışma oluyor...ben deneme süresindeyim ...böyle disiplin altında oluyor insan... tek başıma olsam savsaklarım..ama takıma girersem arkadaşlarımı yarı yolda bırakmamk ve yarışı kazanmak için azmeder insan....

Kizlar firsat bulup yazamiyorum.ufakligin hiriltisi vardi dr gittik..neler cikti moralim bozuldu..hic kilo alimi boy yok onkilo 74cmde iki aydir.kani dusuk cikti.kulaginda odem var isitme testide sikintili cikti..allerji cikti buna bagkiymis..b12eksik cikti ki en cok buna canim sikkin..buyume geriligi zeka geriligine neden..istahi yerinde herweyibyiyen bi bebek neden boyke oldu anlamadim ki..simdilik sadece allerji ilaclari verei..ben keci boynuzu ozu aldim..ise yarar insaalah..dr dedim gorunuste mutlu huzurlu bir bebek..yurumek ne kelime abilerele yakalama oynuyo..anne baba ede bide beni isirdiginda essek diyorum farkinda olmadan essek diyo oda..huzursuzum cok canim sikildi ya..bide boy olmadogindan tombik gozukuyo..dort kilo dogmustu. Oniki olmasi lazim di..kilo neysede boy uzasaydi..abilerde zayifti ama onlar boyda ust seviyedelerdi..

IMG-20150427-WA0038.webp Abilerle yirmi uc nisanda

Kizlar firsat bulup yazamiyorum.ufakligin hiriltisi vardi dr gittik..neler cikti moralim bozuldu..hic kilo alimi boy yok onkilo 74cmde iki aydir.kani dusuk cikti.kulaginda odem var isitme testide sikintili cikti..allerji cikti buna bagkiymis..b12eksik cikti ki en cok buna canim sikkin..buyume geriligi zeka geriligine neden..istahi yerinde herweyibyiyen bi bebek neden boyke oldu anlamadim ki..simdilik sadece allerji ilaclari verei..ben keci boynuzu ozu aldim..ise yarar insaalah..dr dedim gorunuste mutlu huzurlu bir bebek..yurumek ne kelime abilerele yakalama oynuyo..anne baba ede bide beni isirdiginda essek diyorum farkinda olmadan essek diyo oda..huzursuzum cok canim sikildi ya..bide boy olmadogindan tombik gozukuyo..dort kilo dogmustu. Oniki olmasi lazim di..kilo neysede boy uzasaydi..abilerde zayifti ama onlar boyda ust seviyedelerdi..
Canım üzülme lütfen,başka bir doktora daha götür istersen,belki başka şeyler tavsiye eder.maşallah 4kilo ck iyi doğmuş,kilosu az değil bence,boyuda ck kısa değil,her bebek aynı olmaz.
Eksik olan vitamin icin yiyeceklerden ilaçlardan takviye yaparsın canım,üzülme.

Ya canım b12 eksikliği genelde vegan yada vejetaryanlarda olur.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 111
canım kendini üzme benim kız 6 aylıkken kaç cm kaç kilo ise aynı duruyor... bıngıldağı kocaman daha kapanmamış...kan sonuçlarını herşey etkiliyor biliyorsun...daha 8 kilo ve 70 cm...ablam sırf balık ve kırmızı etle beslenir ama b12 eksikliği hiç gitmiyor...maşşallah oğluşunun gelişimini hepimiz biliyoruz ...canının sıkma başka bir doktora daha götür canım...

Merhabalar, günaydın.
30 Nisan bebişlerinin doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yıllara.
Evet böylelikle nisan ayını da bitirmiş olduk.

Merhaba guzeller;)

Hirsizi cok sevindim canim. Karar verdigin asamada sana destek olacak bir grup bulman cok iyi olmus. Onlarla sohbet ederken nasil kilo verdigini bile anlamaz birkac aya istedigin kiloya gelirsin insallah;)

Ardaannesi sikma canini guzelim. Benimki de kilo almiyor iki aydir. Boyu da uzar. Artik yavas ilerleyecekler. Beslenmesine de dikkat ettigini biliyorum. Herseyden dengeli yedikten sonra sorun olmaz. Dvit devam ediyor musun?

Aktar cok iyi yapiyorsun spor yapmakla canim. Surekli ne yedigini kontrol etmekten daha iyi. Enerjik te oluyor insan;)

takma kafana canım düzelecek inşallah

merhaba arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
bizde bu gün aşı olduk kızım kilo vermiş 2 ay önceye göre, zaten 100 gr alıyordu hasta olunca oda gitmiş
neyse sağlıklı olsun da

ardaannesi3 ardaannesi3 geçmiş olsun üzme kendini hırıltılar genelde alerjik oluyor canım benim kızımda daha 9 kilo boyda 75cm
b12 konusunu bir araştır istersen büyükler için ilaçlar vitamin takviyeleri var ama bebekler için var mı bilmiyorum

Back
X