Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nezaman istiyorsun tekrar hamile kalmak canım?Sagol cnm, Rabbim seninde gonlune gore versin ins. Nekadar bizim desekte evlatlarimizin sahibi Allah, bizler emanetcileriyiz verende O, alanda O. Gonlunu ferah tut, korkma, uzme kendini... Maddi acidan sorun olmaz cok sukur, tek endisem hepsine tek tek yetebilir miyim? Saldim cayira, Mevlam kayira olsun istemiyorum. Gonulen cok istiyorum bakalim, nasipse ins.
canım benim durumum olsa şartlarım müsait olsa tekrar yapardım... aklıma bile gelmiyor 2. çocuk... yapsam kv bakacak... kendi ağzıyla söyledi istemediğini bakamam dedi...Allah aklına kalbine düşürdüyse 4. çocuğuda nasip edecektir.hayırlısı olsun inşallah.... Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah...Merhaba kizlar,bayagidir giremiyorum. Butun nisan meleklerinin dogum gununu kutluyor Rabbimden saglik dolu nice yillar diliyorum... Okadar cok aci haberler izliyor duyuyorum ki, helede soz konusu cocuklar olunca yurekler dayanmiyor. Rabbim yardimcilari olsun. Halimize bin sukur. Evlat acisi ne kadar aciysa , sevgiside bi okadar tatli... Biliuorsunuz ben 3 oglan annesiyim. Inanin tum vaktimi onlarin gelisimi ( hem ruhen hem bedenen), icin harciyorum elimden geldigi kadar. Okadar tazeler, ogrenmeye aclar ve okadar musaitlerki her ani degerlendirmeye calisiyorum. Biraz firsat buldugumda hemen ne yapabilirim baska diye arastiriyorum... Kizlar 4.bebegi istiyorum, icimde yogun bi istek var.Oglan olursa, diger iki oglum gibi bunlarda beraber buyurler kiz olursada Rabbimin bi lutfu olur diyorum... Sonra etrafimda bir iki cocuk yapip kalanlari gorunce benim bilemedigim, goremedigim aklimin yetmedigi seyler mi var diyorum... Aklima geldiniz birde sizlerden fikir almak istedim. Opuyorum hepinizi
canım benim kızda yürümüyor ama panik yapmıyorum...normal çünkü tembel benim kız...Kızlar bebeği hala yürümeyen ve benim gibi panik yapan başka arkadaşlarda varmı acaba ?
Sana.da cok gecmis olsun canim rahimle ilgili sorunun neydi ki bahsettiysen unutmusum kusura.bakma canimEvet gotureyim ben baska dr..buyuklerde b12 eksikligi bu ara cok sik duyuyorum..mide sorunu olanlarda o bitamin eksik oluyomus.parazit sorunu olanlarda.cocuklarda arastiriyorum..allahim butun cocuklar saglikli olsun annelerin omrunden omur gidiyo..bende ciddi sorunlr yasiyorum rahmimle ilgili o boyle olunca kendimi unuttum iyilestim valla agridan duramiyodum turp gibi oldum
Kucuk oglum hala emiyor, surekli uzerimde doguruyum da ikisi bir arada ciksin istemiyorum. 3 yasinda okula basliyorlar burada iki bucuk yasina geldiginde dusunuyoruz ins. Kismetse artik bakalim.Nezaman istiyorsun tekrar hamile kalmak canım?
Ben bu ay ilac kulanmaya başlayacağım benim minimum 4-6ay folik asit+elevit kulanmam lazım.
Rabbim neyi Nezaman nasil nasip ettiyse ozaman oluyor, calisan anneler icin çok zor evet. Kres felan dusunmez misin cnm?canım benim durumum olsa şartlarım müsait olsa tekrar yapardım... aklıma bile gelmiyor 2. çocuk... yapsam kv bakacak... kendi ağzıyla söyledi istemediğini bakamam dedi...Allah aklına kalbine düşürdüyse 4. çocuğuda nasip edecektir.hayırlısı olsun inşallah.... Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah...
canım benim kızda yürümüyor ama panik yapmıyorum...normal çünkü tembel benim kız...
Onceligimiz allerjisi kulagi duzeltmemiz lazim dedi..allerji icin ilac versi.et agirlikli beslenicez kan ilacini devam ettirecegiz..daha oncede kilo alimi durmustu ve yine kulakta sorun Vardi tedavi oluca o ay bir kilo almisti..bakalim..bide ayaklari cok ice basik yuruyo.ortapedi gorsun dedi..su durumu bi sindirim Oyle goturecegim..bidi bidi nasil konusmaya calisiyo benimle surekli boseler gosterim duruyo..su icteyunce dudak buzup su sii diyo..aciktinmi diyincede ocagi gosterip hopluyo acikmis.muzu cok iyi biliyo.muz yermisin diyorum mutfaga muzlarin oldugu yere gidiyo.tam bir muz delisi.[/QUOTE]ak, post: 40747170, member: 654550"]Ay deniz ürünlerini pek sevmiyorum,sağlıklı aslında.ilac verdimi doktor?
Ayy çok duygulandımselam kızlar günaydın...
bende doktordan geliyorum şimdi emirhan maşallah koca danam 3100 gr olmuş 49 cm boyu...
nts ye bağladılar herhangi birşey çıkmadı çok şükür.. haftaya salı tekrardan randevu verdi dr.
sizler neler yapıosunuz
Gecmis olsun cnm, dert etme hersey yoluna girecektir ins. Rahmimde rahatsizim demissin bartholin kisti felan mi var ki,[/QUOTE]Onceligimiz allerjisi kulagi duzeltmemiz lazim dedi..allerji icin ilac versi.et agirlikli beslenicez kan ilacini duyuqa ettirecegiz..daha oncede kilo alimi durmustu ve yine kulakta sorun Vardi tedavi oluca o ay bir kilo almisti..bakalim..bide ayaklari cok ice basik yuruyo.ortapedi gorsun dedi..su durumu bi sindirim Oyle goturecegim..bidi bidi nasil konusmaya calisiyo benimle surekli boseler gosterim duruyo..su icteyunce dudak buzup su sii diyo..aciktinmi diyincede ocagi gosterip hopluyo acikmis.muzu cok iyi biliyo.muz yermisin diyorum mutfaga muzlarin oldugu yere gidiyo.tam bir muz delisi.
uygun bir yer olursa kesemize göre bilemiyorum ama benim psikolojik 2. Çocuğu kaldırmaz sanırım. Hayirlisi olsunRabbim neyi Nezaman nasil nasip ettiyse ozaman oluyor, calisan anneler icin çok zor evet. Kres felan dusunmez misin cnm?
Yok canim adetlerim duzensizdi substtan beride kahverengi akintim oluyo adet olmuyodum..dr gittim gebelik kesesi gibi ama bos dedi ve rahme yapismis kurtaj etti..uyuttuguvhalde hissettim resmen ixim kazindi..onbesgunu gecti ve hala cok feci agrimboluyo..ilk dort gun aklim gitti simdide ara ara kivrandiriyo.kanamamda fazla.kontrole gittim drda anlam veremedi haftaya tekrar gidicem..ve ben bunlari yasarken bir kisi bile kapimi calmadi.kurtajda dr gidisimde bebis hep yanimdaydi.ustte girumcem sabah aksam gelen ariyan kadin kapimdan adim atmadi.kahvalti hazirmi aksam ne yaptin diyemedi tabi..kayinvalidem yemen yanda eltikerim hicbiri gelmedi surundum..esim bukasik yikadi ev supurdu..annemlere soykedim kizkardesim gelsin diye onlarda gonderemedi..ama artik takatim kalmadi pazartesivkardesim gekecek dinlenemedigim ixin iyilesemiyorum..ama cok buyuk kazik yedim..esim sen herkese kos daha dedi bundan sonra kimseye kilini kipirdatmiycan dedi..[/QUOTE]Gecmis olsun cnm, dert etme hersey yoluna girecektir ins. Rahmimde rahatsizim demissin bartholin kisti felan mi var ki,
Inşallah Allah gönlüne göre verir canım.ben birbucuk yaşına girdikten sonra istiyorum,eşimde benim gibi düşünüyor.ben 32yaşımdayım 2tane daha istiyorum,Allah ne gösterir ne yaşatır bilmiyoruz,o yüzden ck fazla ertelemek istemiyoruz.Hep diyorum cnm, dogurmak kolay onemli olan yetistirmek. Kismetimizde ne varsa o alacak,
Kucuk oglum hala emiyor, surekli uzerimde doguruyum da ikisi bir arada ciksin istemiyorum. 3 yasinda okula basliyorlar burada iki bucuk yasina geldiginde dusunuyoruz ins. Kismetse artik bakalim.
Canim ya, iyi gununde herkes yaninda olur onemli olan boyle gunlerinde yaninda olmalari. Rabbim kimseye muhtac etmesin. Dikkat et cnm birak bir surede temiz durmasin ev sen dinlenip iyi olmaya bak. Hicbisey senden, sagligindan cocuklarindan kiymetli degil. En buyuk sikintimiz bunlar olsun, beterinden korusun.[/QUOTE]Yok canim adetlerim duzensizdi substtan beride kahverengi akintim oluyo adet olmuyodum..dr gittim gebelik kesesi gibi ama bos dedi ve rahme yapismis kurtaj etti..uyuttuguvhalde hissettim resmen ixim kazindi..onbesgunu gecti ve hala cok feci agrimboluyo..ilk dort gun aklim gitti simdide ara ara kivrandiriyo.kanamamda fazla.kontrole gittim drda anlam veremedi haftaya tekrar gidicem..ve ben bunlari yasarken bir kisi bile kapimi calmadi.kurtajda dr gidisimde bebis hep yanimdaydi.ustte girumcem sabah aksam gelen ariyan kadin kapimdan adim atmadi.kahvalti hazirmi aksam ne yaptin diyemedi tabi..kayinvalidem yemen yanda eltikerim hicbiri gelmedi surundum..esim bukasik yikadi ev supurdu..annemlere soykedim kizkardesim gelsin diye onlarda gonderemedi..ama artik takatim kalmadi pazartesivkardesim gekecek dinlenemedigim ixin iyilesemiyorum..ama cok buyuk kazik yedim..esim sen herkese kos daha dedi bundan sonra kimseye kilini kipirdatmiycan dedi..
Canım ck büyük gecmiş olsun,ck zor bir dönemden geciyorsun.gercek dost böyle günlerde beli oluyor canım.bende ilk bebeğimi kaybetiğimde bunu anlamıştım.Canim ya, iyi gununde herkes yaninda olur onemli olan boyle gunlerinde yaninda olmalari. Rabbim kimseye muhtac etmesin. Dikkat et cnm birak bir surede temiz durmasin ev sen dinlenip iyi olmaya bak. Hicbisey senden, sagligindan cocuklarindan kiymetli degil. En buyuk sikintimiz bunlar olsun, beterinden korusun.
Yok canim adetlerim duzensizdi substtan beride kahverengi akintim oluyo adet olmuyodum..dr gittim gebelik kesesi gibi ama bos dedi ve rahme yapismis kurtaj etti..uyuttuguvhalde hissettim resmen ixim kazindi..onbesgunu gecti ve hala cok feci agrimboluyo..ilk dort gun aklim gitti simdide ara ara kivrandiriyo.kanamamda fazla.kontrole gittim drda anlam veremedi haftaya tekrar gidicem..ve ben bunlari yasarken bir kisi bile kapimi calmadi.kurtajda dr gidisimde bebis hep yanimdaydi.ustte girumcem sabah aksam gelen ariyan kadin kapimdan adim atmadi.kahvalti hazirmi aksam ne yaptin diyemedi tabi..kayinvalidem yemen yanda eltikerim hicbiri gelmedi surundum..esim bukasik yikadi ev supurdu..annemlere soykedim kizkardesim gelsin diye onlarda gonderemedi..ama artik takatim kalmadi pazartesivkardesim gekecek dinlenemedigim ixin iyilesemiyorum..ama cok buyuk kazik yedim..esim sen herkese kos daha dedi bundan sonra kimseye kilini kipirdatmiycan dedi..[/QUOTE]Gecmis olsun cnm, dert etme hersey yoluna girecektir ins. Rahmimde rahatsizim demissin bartholin kisti felan mi var ki,
Evet dusujuyorum ama esimin isslerini duzeltmesi lazim kirkimda belki son bir tane..menepozuda geciktirmis oluyo gec yasta dogum ..allahim saglik versin cok seviyorum cocuk cok..[/QUOTE]Canım ck büyük gecmiş olsun,ck zor bir dönemden geciyorsun.gercek dost böyle günlerde beli oluyor canım.bende ilk bebeğimi kaybetiğimde bunu anlamıştım.
Sende bundan sonra ona göre mesafeni korursun canım.ama ck acı ck yazık yani...aile icinde insanların birbirine destek olması gerekirken duyarsız kalmaları ck acı.
Sen 4.bebeği düşünüyormusun canım?
Zaman çok cabuk geciyor gerçekten..pakizee 40780869 .!.:Ayy çok duygulandım