- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
[QUOTE ocak, post: 40786669, member: 654550"]Yok canim adetlerim duzensizdi substtan beride kahverengi akintim oluyo adet olmuyodum..dr gittim gebelik kesesi gibi ama bos dedi ve rahme yapismis kurtaj etti..uyuttuguvhalde hissettim resmen ixim kazindi..onbesgunu gecti ve hala cok feci agrimboluyo..ilk dort gun aklim gitti simdide ara ara kivrandiriyo.kanamamda fazla.kontrole gittim drda anlam veremedi haftaya tekrar gidicem..ve ben bunlari yasarken bir kisi bile kapimi calmadi.kurtajda dr gidisimde bebis hep yanimdaydi.ustte girumcem sabah aksam gelen ariyan kadin kapimdan adim atmadi.kahvalti hazirmi aksam ne yaptin diyemedi tabi..kayinvalidem yemen yanda eltikerim hicbiri gelmedi surundum..esim bukasik yikadi ev supurdu..annemlere soykedim kizkardesim gelsin diye onlarda gonderemedi..ama artik takatim kalmadi pazartesivkardesim gekecek dinlenemedigim ixin iyilesemiyorum..ama cok buyuk kazik yedim..esim sen herkese kos daha dedi bundan sonra kimseye kilini kipirdatmiycan dedi..[/QUOTE]
Canım ck büyük gecmiş olsun,ck zor birdönemden geciyorsun.gercek dost böylegünlerde beli oluyor canım.bende ilkbebeğimi kaybetiğimde bunu anlamıştım.
Sende bundan sonra ona göre mesafenikorursun canım.ama ck acı ck yazıkyani...aile icinde insanların birbirine destekolması gerekirken duyarsız kalmaları ck acı.
Sen 4.bebeği düşünüyormusun canım?[/QUOTE]
Canim cok geçmiş olsun.Dr tam olarak anlamis mi ne olduğunu.bos kese aylardir orda mi kalir .
Canım ck büyük gecmiş olsun,ck zor birdönemden geciyorsun.gercek dost böylegünlerde beli oluyor canım.bende ilkbebeğimi kaybetiğimde bunu anlamıştım.
Sende bundan sonra ona göre mesafenikorursun canım.ama ck acı ck yazıkyani...aile icinde insanların birbirine destekolması gerekirken duyarsız kalmaları ck acı.
Sen 4.bebeği düşünüyormusun canım?[/QUOTE]
Canim cok geçmiş olsun.Dr tam olarak anlamis mi ne olduğunu.bos kese aylardir orda mi kalir .