Sevgili Arkadaşlar ,
Ocak 2014'de anne olması planlanan anne adaylarının tüm tecrübelerini burada paylaşıyoruz... Artık yavaş yavaş karnımız büyümeye başladı ... İlk kez anne olduğum için vücudumdaki değişiklikleri şaşkınlıkla karşılıyorum
İlk 3 ayı ve 2'li tarama testini problemsiz atlattık ... Bu hafta 17. Hafta muaynemizde bebeğimizin tüm organlarını inceledik doktorumuzla...Vitaminlere de bu hafta başladık. Artık karbonhidratı mümkün olduğunca azaltıp , protein , kalsiyum , sebze ağırlıklı beslenme zamanı... Kilo alımını normal seviyelerde tutarsam , hareketli bir hamilelik geçirirsem normal doğum şansım var ... Bu ay ilk doz tetanoz iğnemi olacağım... Eşimle kan uyuşmazlığımız olduğu için ise rh testi yaptıracağım önümüzdeki ay ... Şimdi hastaneleri araştırmaya başladım... Onu da ayrı bir başlıkta konuşalım....tecrübelerinizi ay ay bekliyorum....
Ocak 2014'de anne olması planlanan anne adaylarının tüm tecrübelerini burada paylaşıyoruz... Artık yavaş yavaş karnımız büyümeye başladı ... İlk kez anne olduğum için vücudumdaki değişiklikleri şaşkınlıkla karşılıyorum