2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bizkestirdik hala terliyoruz canim
Bu arada oglusun çok tatli ya dun yazamadim:)

Eki Görüntüle 1076383

Biz sağlık ocağına gidiyoruz, muhtemelen yine kilo almadık ama bakalım yine de....

canım bizde de 1 haftadır böyle.emziriyorum 5 dk sonra bez doluyor.kilosunu da pztesi ölçtürücem.yeşil değil ama çok sıvı .ishal sanırım.

Bizimki de ishal. Dayanamadim az önce nisastali su yaptim verdim insl ise yarar

Ay kiyamam yavruya yaa. Benim de bir zamanlar olduğu kadar çok değil sütum.

Geçmiş olsun canım,

yok daha 6 olmadık, 5900 kıyafetle, 200 gr kıyafet desenn 5700 dür herhalde... 1 kilo, 700 gr, 600gr sırayla aldığı kilo... Fotoğraflarda iri çıkyor, yakından ya, aslında avucum kadar yüzü var... Amaaaan mutluyum bu gün çok şükür sağlıklı olsunlar da...
0

Son düzenleme:

bende azaldı canım. emiyo emiyo süt gelmeyince başlıyo çekiştirmeye bi oraya bi buraya sonrada sinir olup bağırmaya başlıyo.

bugün bebeğimi ilk defa tek başıma yıkadım korktuğum gibi olmadı şükür oğlumda suyu sevdiğinden herhalde rahat oldu artık babamız olmadan yıkanabiliriz

ohh ne güzel canım. benim tosun paşa çok ağır o yüzden cesaret edemiyorum. biraz oturmaya başlayınca anca yıkayabilirim ben. güvenli olsunda babası yıkasın önemli diil.

Ayniicnm benimkide hic yemez,hala ben yediririm yemegini..
Masallah bebisine cnm,sakin ve kolay bebekmis.benim kizimda gece guzel uyuyor ama gunduz uyumuyor,memede daliyor birakinca uyaniyor.
Gelirken bant aldık ama çok komik oldu....

...Eki Görüntüle 1076650 Eki Görüntüle 1076651

Ellerin hepsini ağzına sokacak ama sığmıyor teyzeleri, yok mu bunun bir çaresi....

Cok seker masallah.

oyy hepinizin bebişleri ne tatlı ya maşallah. hepside çok güzel Rabbim esirgesin.

biz dün gittik kontrole 3. ayımız bitti artık. :) 6 kilo olmuş bizim cimcime 60 cm boy.

oyuncak hastası kızıma bunu aldık, şimdi aşk yaşıyor oyuncağıyla sütünü içerken bile gözü hep onda

Dilzar azurem o.kizlar ne tatli masallah bu sefer gorebildim fotolari .. Zehrada guzel kio almis masallah bundan sonra gitgide azalir ... Benimki bugunde cok fena noldu anlamadim zarzor uyyo hemen debuyaniyo bakalim simdi ne kadar uyuuucak

Masallah ne guzel.oyalaniyosa benimki hemen sikiliyo sooyle uzanip tutmaya baslasa belki oyalanir

Masallah ne guzel.oyalaniyosa benimki hemen sikiliyo sooyle uzanip tutmaya baslasa belki oyalanir

bizimde ilk öyleydi, yeni başladı ilgisini çekmeye oyuncaklar. renkli ve sesli olanlara bayılıyor. oyun halısı alacağım birde araştırıyorum çeşit çok bilemedim hangisini alsam.

Bizim 4.ayımız bitmek üzere çok şükür. ne de çabuk geçti zaman

Eki Görüntüle 1076769

Eki Görüntüle 1076778

Eki Görüntüle 1076779
Maşallah, kuzuya büyümüş de süslenirmiş, minik sultan....

Bu arada fotoğraftaki kompozisyonu çalabilir miyiz.....
Maşallah kuzuşuna, yerim ben o yanakları....

oyuncak seven çocuklar iyi oluyor, bizimki pek sevmiyor maalesef, o sohbet peşinde....
allaammm şunun tadına baakkk. maşallah... eller bizdede hep ağızda. o kadar uğraştım emziğe alıştıramadım. şimdi ellerini emiyo cop coooppp ... ama çok tatlı oluyooo...
Teşekkür ederiz teyzesi.....

Zehra hanım da Eğer uyumayacaksa atıyor emziği ellerì emiyor, çok mu tatlı anlamadım ki...miniş eller...

Bizim 4.ayımız bitmek üzere çok şükür. ne de çabuk geçti zaman

Eki Görüntüle 1076769

Eki Görüntüle 1076778

Eki Görüntüle 1076779

Allahım ekrana baktıkça içim açılıyor ne tatlı bebişler bunlar yaa ;Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah hepsiciğine

Maden suyunu hic sevmem ama hemen icicem canim bi daha o bakışı gormeye dayanamam (

Gelirken bant aldık ama çok komik oldu....

...Eki Görüntüle 1076650 Eki Görüntüle 1076651

Ellerin hepsini ağzına sokacak ama sığmıyor teyzeleri, yok mu bunun bir çaresi....

Ama olmaz bu fotoğraf gorulurde soyle yaninda olmadan uzaktan uzaktan sevilmez olmaz yaa. Maşallah maşallah maşallah bayildii teyzesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…