Çok sağol canım, ayy bu gün çok mutluyum, hava güzel, kızım kilo almış,
Allahım bozmasın....tartıbozuk değildir demi?
Bizkestirdik hala terliyoruz canimkızlar oğluşumun başı çok terliyo. burda havalarda sıcak. ondandır herhalde. sizdede varmı böyle bişi. ense saçlarıda dökülmesi 2cm den fazla heralde o terletiyodur. babasıda diyo sıfıra vurduralım bende kıyamıyom. ama yazın terle soğu terle soğu kışın olmadığı hastalığı olur diye korkuyorum. bakalım, biraz bekleyim.
Eki Görüntüle 1076383
Biz sağlık ocağına gidiyoruz, muhtemelen yine kilo almadık ama bakalım yine de....
canım bizde de 1 haftadır böyle.emziriyorum 5 dk sonra bez doluyor.kilosunu da pztesi ölçtürücem.yeşil değil ama çok sıvı .ishal sanırım.
Benimde iyice azaldi canim oglum bugun emerken bana bakiyor süt gitmeyince agzina çıkarıp tekrar alıyor yine gitmeyince dudak büküp ağladı sıktım baktim hic kalmamis öyle üzüldüm ki dr a gidince incir falan bitmisti gidip alayim işe yaratmıştı canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence dr götür canım, inatçı ateş enfeksiyon belirtisi olabilir....
Çok teşekkürlerteyzeleri... Biz 600gr almışız.... Ne kadar sevindik, çoğunun üzüldüğü kilo alımı bizi sevindirdi...300 400 bekliyordum, bezinibir saat önce almıştım,onun da etkisi vardır ama olsun... Mutlu olduk...
61 cm de boyumuz...
Gelirken bant aldık ama çok komik oldu....
...Eki Görüntüle 1076650 Eki Görüntüle 1076651
Ellerin hepsini ağzına sokacak ama sığmıyor teyzeleri, yok mu bunun bir çaresi....
Ayyyy zehra hanima bayildimmm. Maasallah. Ayakkabi bile giymiş :) kilosu boyu gayet iyi. Siz bizi gectiniz zaten:) 6 oldunuz mu? Ayy biz bi de ishalle ugrasiyoruz.
Engteacher kilo alimi az olunca ben ek gidadan medet umucam artik napiyim. Çünkü çocuğun yürüme döneminde harcamak üzere simdi depolamasi lazim sanki. Ama bizimki nerdeee.
Bu arada kizimin 4.ay hatira fotolarini çektim bugün paylasicam bi ara
Geçmiş olsun canım,Bizkestirdik hala terliyoruz canim
Bu arada oglusun çok tatli ya dun yazamadim:)
Bizimki de ishal. Dayanamadim az önce nisastali su yaptim verdim insl ise yarar
Ay kiyamam yavruya yaa. Benim de bir zamanlar olduğu kadar çok değil sütum.
Ayyyy zehra hanima bayildimmm. Maasallah. Ayakkabi bile giymiş :) kilosu boyu gayet iyi. Siz bizi gectiniz zaten:) 6 oldunuz mu? Ayy biz bi de ishalle ugrasiyoruz.
Engteacher kilo alimi az olunca ben ek gidadan medet umucam artik napiyim. Çünkü çocuğun yürüme döneminde harcamak üzere simdi depolamasi lazim sanki. Ama bizimki nerdeee.
kızlar 2 hafta falan önce sütüm azalmıştı şöyle böyle geri geldi ama o günden sonra eskisi gibi diğil yememe içmeme dikkat ediyorum ama yinede az gibi önceden resmen fışkırırdı birini emziriken diğeri akardı ama şimdi yok yavrum anca doyuyor neden acaba annemde ilk zamanlar gibi olmaz güçlü çekince bitiriyodur diyo blemyorum ama canım sıkılyor sizce neden böle sizde durumlar nasıl ek gıdaya geçsekte rahatlasak
bugün bebeğimi ilk defa tek başıma yıkadımkorktuğum gibi olmadı şükür oğlumda suyu sevdiğinden herhalde rahat oldu artık babamız olmadan yıkanabiliriz
Bizkestirdik hala terliyoruz canim
Ellerin hepsini ağzına sokacak ama sığmıyor teyzeleri, yok mu bunun bir çaresi....
Ayniicnm benimkide hic yemez,hala ben yediririm yemegini..bu modeller böyle demekki arkadaşları gelir bişeyler hazırlarım yesinler diye, diğerleri bitirir tabağını buna sorarlar efeeee yemiyosan yiyebilirmiyim benimkide yiyebilirsin der, her öğün bıktım kavga etmekten efe yemeğini ye, efe yemeğini ye(((((((
Masallah bebisine cnm,sakin ve kolay bebekmis.benim kizimda gece guzel uyuyor ama gunduz uyumuyor,memede daliyor birakinca uyaniyor.benimki emer 9 da yatar sonra 3 gibi kalkıp emer yine yatar 6 gibi yine emip yatar sonra 8 de kalkar, gündüzde öyle ağlaması falan yoktur emer oyalarım konuşup şarkı falan söylerim yine uyur maşallah deyin bu arada :)
Bizim 4.ayımız bitmek üzereçok şükür. ne de çabuk geçti zaman
Eki Görüntüle 1076769
Eki Görüntüle 1076778
Eki Görüntüle 1076779
Eki Görüntüle 1076769
Eki Görüntüle 1076778
Eki Görüntüle 1076779
oyy hepinizin bebişleri ne tatlı ya maşallah. hepside çok güzel Rabbim esirgesin.
biz dün gittik kontrole 3. ayımız bitti artık. :) 6 kilo olmuş bizim cimcime 60 cm boy.
Eki Görüntüle 1076777 oyuncak hastası kızıma bunu aldık, şimdi aşk yaşıyor oyuncağıyla sütünü içerken bile gözü hep onda
Masallah ne guzel.oyalaniyosa benimki hemen sikiliyo sooyle uzanip tutmaya baslasa belki oyalanir
Maşallah, kuzuya büyümüş de süslenirmiş, minik sultan....Bizim 4.ayımız bitmek üzereçok şükür. ne de çabuk geçti zaman
Eki Görüntüle 1076769
Eki Görüntüle 1076778
Eki Görüntüle 1076779
Maşallah kuzuşuna, yerim ben o yanakları....oyy hepinizin bebişleri ne tatlı ya maşallah. hepside çok güzel Rabbim esirgesin.
biz dün gittik kontrole 3. ayımız bitti artık. :) 6 kilo olmuş bizim cimcime 60 cm boy.
Eki Görüntüle 1076777 oyuncak hastası kızıma bunu aldık, şimdi aşk yaşıyor oyuncağıyla sütünü içerken bile gözü hep onda
Teşekkür ederiz teyzesi.....allaammm şunun tadına baakkk. maşallah... eller bizdede hep ağızda. o kadar uğraştım emziğe alıştıramadım. şimdi ellerini emiyo cop coooppp ... ama çok tatlı oluyooo...
Eki Görüntüle 1076769
Eki Görüntüle 1076778
Eki Görüntüle 1076779
Allahım ekrana baktıkça içim açılıyor ne tatlı bebişler bunlar yaaoyy hepinizin bebişleri ne tatlı ya maşallah. hepside çok güzel Rabbim esirgesin.
Gözün aydın canım, bir kere yıkadın mı yıkarsın artık korkmadan:) ben de yıkamıştım daha önce kızımı ama artık gece yatmadan yıkıyoruz gece uykusunu uyusun banyodan sonra diye, bi süre rahat uyuyo çünkü. Zaten 10 dk'lık iş, günaşırı yıkıyoruz biz babasıyla, seviyo kızım yıkanmayı, sudan çıkarınca mızıkıyo
Kızlar maden suyu tavsiye ederim süt için incirden sonra. Dün İbrahim Saraçoğlu söyledi, keçi boynuzu da kaynatıp içilebilirmiş. Kadının biri aradı 4 lt su içiyomuş, emziriyorum ama diyoİbrahim amcam da abartmayın o kadar dedi, normalde insana 1,5 yeter siz de 2 lt için dedi. Sudan zehirlencek kadın, 4 lt nasıl içilir yahu
İnşallah canım 1 yaşına kadar bol bol süt olsun memişlerde🙏
Bizkestirdik hala terliyoruz canim
Bizimki de ishal. Dayanamadim az önce nisastali su yaptim verdim insl ise yarar
Ay kiyamam yavruya yaa. Benim de bir zamanlar olduğu kadar çok değil sütum.
Bende cok üzüldüm bu defa da uzuntuden süt giderse diye korktum kalk ye ic dedim kendime
oyy hepinizin bebişleri ne tatlı ya maşallah. hepside çok güzel Rabbim esirgesin.
Ayy birine doyamadan digeri geliyor 41 kere maşallah o guzellige
Eki Görüntüle 1076769
Eki Görüntüle 1076778
Eki Görüntüle 1076779
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?