Kizinda 2.aya kadar hep yapti.sonradan gunde 1 oldu ama hep tasti.normaldir bence cnm.yedigibden yesil olabilir birde usutunxe derler.
Benim oglunda ayni,yemek yer tuvalete kosar,coj zayif zaten
Masallah kuzuna.benim kizimda 5800grdi,boyu uzun seninkunin,60 olduk biz.
Ayniyiz cnm,18 benimjide.boyu uzun seninkinin,110 oglum.
Cok hareketli beninji hep takla atar,koltuk tepesinde mutfak tezgahinda gezer.
Hayırlı cumalar kızlar, çoktandır sayfaya pek uğrayamiyorum. Kızım hastaneye yatıp çıktıktan sonra hamdolsun düzelmeye başladı. Dr. Kontrolümüzde de herşey güzel gözüküyor , bebeğim kilo almaya başladı. Iki haftada 1 kg almış maşallah kuzumm. Ama beni emmiyor maalesef, ben de sütümü sağarak veriyorum :-( tekrar memeye dönmesini çok istiyorum memeye yaklaştırınca agliyor, almıyor. Ne yapacagımı şaşırdım
Ben hamile kaldigim kilodan 8kilo fazlayim suanda bazen canim sikiiyo bazen amaaan diyorum yenesem benim hic sutum olmaz birde bir senede anca toplaniyo benim vucudum saldim cayira
Canim donmez erken diye dusunme hic belli olmaz bixzimki kosekoltuk kizkosesine yatiriyorum... Benimde canim nasil temizlik yapmak istiyo ama elimkolum bagli yardimci cagirsam kizin duzeni bozulur artik obumuzdeki ay gunum var ona temizletirim
4. Ay olmasada bende 5 ten sonra basliicam 6 yi beklemem herhalde
Kizinda 2.aya kadar hep yapti.sonradan gunde 1 oldu ama hep tasti.normaldir bence cnm.yedigibden yesil olabilir birde usutunxe derler.
Benim oglunda ayni,yemek yer tuvalete kosar,coj zayif zaten
Masallah kuzuna.benim kizimda 5800grdi,boyu uzun seninkunin,60 olduk biz.
Ayniyiz cnm,18 benimjide.boyu uzun seninkinin,110 oglum.
Cok hareketli beninji hep takla atar,koltuk tepesinde mutfak tezgahinda gezer.
çok güzel canım. bütün bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah. benimki gece 2 saate bi uyanıyo emiyo. artık bizimkide uyusa sevinicem valla. kaçta uyuyo akşam senin bebişin. düzeni nasıl
ben 4. aydan sonra hafif hafif başlıcam ek gıdaya. ileriki zamanlarda alışması daha zor olur diyorlar. abim 6 aylık bebişi . ankarada profosore götürüyorlar bebişi . bende onlar ne yapıyorsa onu takip ediyorum :) ek gıda listeleri falan da var bana yolluyor. 4. ay yoğurt ve meyve sularıyla başlatıyo. bakalım o vakte bi gelelim hele.
bende bendeeeeeeeeee. bende istiyom kilo vermek . üff yaaaaaaa. bende de basen baldır bacak maşallah
Düzeldi kakası canm şuan günde bir kez yapıyor Bence de diş için çok erken inşallah zamanın da çıkarDüzeldi mi o sık olması? Bizim de geçsin artik sürekli bez degistiriyorum. Bi de kilo alimi olayi da var
Ayy diş için çok erken. Bizimki de çok kasiyor. Parmagi hep agzinin derinliklerinde. Sanki bir yere ulaşmaya calisiyor gibi ama salya yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canımCanım geçmiş olsun. Hatırlıyorum hastanede yattığınızı. Çok sevindim kızının kilo almasına. Döner canım memeye, pes etme. Bizimki de bu aralar emmek istemiyor. Eşim dik tutuyor kucağında öyle emziriyoruz. Bazen yatarak. Değişik pozisyonlar dene bakalım. Bozma moralini, ben çok duydum önce memeyi kabul etmeyip sonra memesiz olamayan bebekleri.
Günaydın canım. Sanada hayırlı cumalar. Geçmiş olsun. Inşallah bi daha çıkmaz ateşiniz.
Canım ben hep kaka lı bez alıyorum hala 94 günlüğüz. Sadece anne sütü. Ama bizimki Şimdilik kiloyu etkilemiyor. Sen tarttın mı kuzunu, belki onunkini de etkilemiyordur.
Bence de uyandırma Benim oğlum 3 saat uyusa ohh bee bu gece biraz uyudum diorum :))bizde dün 3 aylık olduk, 63 cm 5950 gr olmuşuz 750 gram almışız hemşiremiz çok güzel dedi sadece anne sütü aldığı için, ek gıdayı sordum çok erken süt yetiyor dedi 6 aydan önce yok dedi, gece uyanmamasını sordum doyuyor demekki uynadırma, herkes uynamasın ister dedi :)))))
Ben de hep o moddayim. Evde pasta borek yapmiyorum surekli yemeyeyim diye. Oturmaya gidince yiyorm ama. Mesela dun dayanamadim esim disarda yemek yiyelum dedi deli gibi yedim bi suru de tatli aldim evde yedim.. Hareket yapiyprum kizim uyudukca cok gaza geldim hedefim on kiilo daha vermek. İki cocugum var evlendigim kiloya doncem kararliyim ;-)
benimki emer 9 da yatar sonra 3 gibi kalkıp emer yine yatar 6 gibi yine emip yatar sonra 8 de kalkar, gündüzde öyle ağlaması falan yoktur emer oyalarım konuşup şarkı falan söylerim yine uyur maşallah deyin bu arada :)
benimki emer 9 da yatar sonra 3 gibi kalkıp emer yine yatar 6 gibi yine emip yatar sonra 8 de kalkar, gündüzde öyle ağlaması falan yoktur emer oyalarım konuşup şarkı falan söylerim yine uyur maşallah deyin bu arada :)
kızlar oğluşumun başı çok terliyo. burda havalarda sıcak. ondandır herhalde. sizdede varmı böyle bişi. ense saçlarıda dökülmesi 2cm den fazla heralde o terletiyodur. babasıda diyo sıfıra vurduralım bende kıyamıyom. ama yazın terle soğu terle soğu kışın olmadığı hastalığı olur diye korkuyorum. bakalım, biraz bekleyim.
Beniim de oğlumun başı terliyo. Özellikle emerken daaha çok terlıyor öyle saçımız da yokk kel sayılırız.sabah uyandığında yattığı yer bile ıslanıyor.anormal bir durum mu var korktum şimdi.
iyi iyi maşallah. benimkininde çok şükür ağlaması yok. oyalanıp gidiyoruz. akşam 9 gibi yatıyor benimkide. 1 de uyanır emer, sonra 3, 5, 7 iki saate bir uyanıyor. emerken azcık emip tekrar uyuyakaldığı için çabuk acıkıp uyanıyo herhalde. ama daha 3 aylıklar normal . yazık kuşuma benimkide hiç ağlamaz gece falan mıkırdar uyanır, sonra memede uyuya kalır. arada azıcık ağladığında da şaşırım bişimi oldu diye. alışık dilimya. sonrada bebek bu amytis tabi ağlıcak derimnazar deyirmeyin haaaa :) ama arada gündüz gözünü bi kapatır vıyakkkk anlamam ne oldunu sonra dikkatini falan dağıtıp sustururum
Beniim de oğlumun başı terliyo. Özellikle emerken daaha çok terlıyor öyle saçımız da yokk kel sayılırız.sabah uyandığında yattığı yer bile ıslanıyor.anormal bir durum mu var korktum şimdi.
Suus canim aynen öyle üstten alip alttan cikariyor. Zaten kilo alimi az. Olan da gidiyor. Eskiden boyle değildi. İki haftadir böyle. Gazi da var. Herhalde usuttuk. Ben de ince giyiniyorum galuba . ama dikkat etmek lazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1076383
Biz sağlık ocağına gidiyoruz, muhtemelen yine kilo almadık ama bakalım yine de.
oyy yaa hep yemelik bu minnaklarAllah nazarlardan korusun sağlıklı olsun da kkilo alımı az olsun napalım ( benimki de öyle)
Eki Görüntüle 1076383
Biz sağlık ocağına gidiyoruz, muhtemelen yine kilo almadık ama bakalım yine de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?