2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ay seninkidemi tezgaha cikiyo koltuklardan ters taklalar atma vs. Sonrada aksam ayaklarina masajcyaptirip uyuyo
Kizim ayagimda yanim findik ceviz incir su ben hayatta zayiflayamam pzt rota asisini yaptircam alip bikac gun evde tutsam bozulrmuki yaptiranlar hemen aliptami gittiniz

SAna da hayırlı cumalar canım. Maşallah kuzuya annesini ne güzel sevindirmiş kilolar alarak. Sağlığı yerinde olsun da inşallah memeye de döner canım nasıl olsa yine senin sütünle besleniyor. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize daha ne isteriz ki :)

ilk doğumumda 2 yıla inmişti göbeğim (((((((((((

bu modeller böyle demekki arkadaşları gelir bişeyler hazırlarım yesinler diye, diğerleri bitirir tabağını buna sorarlar efeeee yemiyosan yiyebilirmiyim benimkide yiyebilirsin der, her öğün bıktım kavga etmekten efe yemeğini ye, efe yemeğini ye (((((((

benimki emer 9 da yatar sonra 3 gibi kalkıp emer yine yatar 6 gibi yine emip yatar sonra 8 de kalkar, gündüzde öyle ağlaması falan yoktur emer oyalarım konuşup şarkı falan söylerim yine uyur maşallah deyin bu arada :)

Düzeldi kakası canm şuan günde bir kez yapıyor Bence de diş için çok erken inşallah zamanın da çıkar
Sağol canım
Bence de uyandırma Benim oğlum 3 saat uyusa ohh bee bu gece biraz uyudum diorum :))

bende yapmamak için tutuyorum kendimi. çünkü kendin yap kendin ye benimki. hepsini ben yiyorum sonra :) ama dediğin gibi evde yapmıyorum çarşıdan aldırıyorum heehehe. harekete bende bi başlıyorum iyi güzel hergun yaparım diyorum. sonra araya bişi giriyo hooppp bi bakmışım aradan 5 gün geçmiş spor mipor yok. nise ya oda olur....

iyi iyi maşallah. benimkininde çok şükür ağlaması yok. oyalanıp gidiyoruz. akşam 9 gibi yatıyor benimkide. 1 de uyanır emer, sonra 3, 5, 7 iki saate bir uyanıyor. emerken azcık emip tekrar uyuyakaldığı için çabuk acıkıp uyanıyo herhalde. ama daha 3 aylıklar normal . yazık kuşuma benimkide hiç ağlamaz gece falan mıkırdar uyanır, sonra memede uyuya kalır. arada azıcık ağladığında da şaşırım bişimi oldu diye. alışık dilimya. sonrada bebek bu amytis tabi ağlıcak derim nazar deyirmeyin haaaa :) ama arada gündüz gözünü bi kapatır vıyakkkk anlamam ne oldunu sonra dikkatini falan dağıtıp sustururum

kızlar oğluşumun başı çok terliyo. burda havalarda sıcak. ondandır herhalde. sizdede varmı böyle bişi. ense saçlarıda dökülmesi 2cm den fazla heralde o terletiyodur. babasıda diyo sıfıra vurduralım bende kıyamıyom. ama yazın terle soğu terle soğu kışın olmadığı hastalığı olur diye korkuyorum. bakalım, biraz bekleyim.

maşallah bu arada nazarlar değmesin. tütütüüü.....

Beniim de oğlumun başı terliyo. Özellikle emerken daaha çok terlıyor öyle saçımız da yokk kel sayılırız.sabah uyandığında yattığı yer bile ıslanıyor.anormal bir durum mu var korktum şimdi.

Benim kizimin da başı çok terliyor normal bir durum sanırım çok şükür bir sorunumuz yok

Maşallah maşallah kuzulara. Öyle heryerde böyle olduklarını anlatmayın kızlar. Sonra benim gibi özenen insanlar olur, maşallah da demezler. Nazar edersiniz bebeklerinize :) ben maşallah dedim hee. Yanlış anlaşılmasın. :)

:) korkma korkma yoktur anormal bi durum. bende normaldir diye düşünüyorum. bizimde öyle yattığı yer ıslanıyo. cüccücük çocuktan nası su çıkıyor öyle. ben int.ten araştırdım yapısal da olabiliyomuş. d vit. eksikliğide olabiliyormuş. ama 3 gün önce kontrolumuz vardı bizim. dr. bunun kemikleri gayet iyi d vitaminini bırakalım gerek yok dedi. yani onun eksikliğinden değil. babamızda çok terler zaten bizim.

Biz sağlık ocağına gidiyoruz, muhtemelen yine kilo almadık ama bakalım yine de....

canım bizde de 1 haftadır böyle.emziriyorum 5 dk sonra bez doluyor.kilosunu da pztesi ölçtürücem.yeşil değil ama çok sıvı .ishal sanırım.

Oğlumun ateşi yine 38 oldu ( şurup veriyorum düşüyor sonra yine çıkıyor Acaba sağlık ocağına gitsem fitil felan verirler mi yada dr a mı gitsem Ne yapacağımı bilemedim off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…