2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kizlar nasilsiniz?ben gun boyunca agladim .dogum olduktan sonra bebegi goturuyorlarya kotu davranmasinlar bebegime.nede olsa yabanci ulkedeyiz.pasam nerde doktordan geldimi?kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bana bir sey yazinnnnnn cok kotuyum
[/QUOTE]

canım öle şey olurmu nasıl kötü davranırlar o tatlı miniğe için rahat etmiyosa eşin takip eder miniği

canım öle şey olurmu nasıl kötü davranırlar o tatlı miniğe için rahat etmiyosa eşin takip eder miniği[/QUOTE] canim esim diyor ben edemem utanirim.anne yok,abla yok.dusundukce deli oluyorum((( sen nasilsin?bebegin ne yapiyor?seninkide erkek yalnis hatirlamiyorsam sag salim kucagina alirsin insallah

kizlar nasilsiniz?ben gun boyunca agladim .dogum olduktan sonra bebegi goturuyorlarya kotu davranmasinlar bebegime.nede olsa yabanci ulkedeyiz.pasam nerde doktordan geldimi?kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bana bir sey yazinnnnnn cok kotuyum
[/QUOTE]

Canım sende her hamile gibi aglamak için sebep aramışşın bulamayıncada buna takılıp aglamışşın belliki

canım öle şey olurmu nasıl kötü davranırlar o tatlı miniğe için rahat etmiyosa eşin takip eder miniği
canim esim diyor ben edemem utanirim.anne yok,abla yok.dusundukce deli oluyorum((( sen nasilsin?bebegin ne yapiyor?seninkide erkek yalnis hatirlamiyorsam sag salim kucagina alirsin insallah[/QUOTE]

evt erkek neye utanıyorki evladının rahat olup olmadığına bakıp seni rahatlatcak öle düşünmesin sen doğumdan önce dua et rabbim o sana emanet de sen onu koru kötülüklerden kötü niyetlilerden de

Canım sende her hamile gibi aglamak için sebep aramışşın bulamayıncada buna takılıp aglamışşın belliki[/QUOTE] yalnismi dusunuyorum ?oyle sey olmaz deyilmi?:2:

canim esim diyor ben edemem utanirim.anne yok,abla yok.dusundukce deli oluyorum((( sen nasilsin?bebegin ne yapiyor?seninkide erkek yalnis hatirlamiyorsam sag salim kucagina alirsin insallah

evt erkek neye utanıyorki evladının rahat olup olmadığına bakıp seni rahatlatcak öle düşünmesin sen doğumdan önce dua et rabbim o sana emanet de sen onu koru kötülüklerden kötü niyetlilerden de[/QUOTE]
evet canim bir ALLAHA dua etmek rahatlatiyor beni

canım öle dusunme hangı ulkede olursan ol ordakılerde ınsan canavar degıl rahat ol ve guven dua et druna guvenmen sart. yınede ıcın rahat deılse esının tetıkte olmasını ıste sıkma canını.

Canım sende her hamile gibi aglamak için sebep aramışşın bulamayıncada buna takılıp aglamışşın belliki
yalnismi dusunuyorum ?oyle sey olmaz deyilmi?:2:[/QUOTE]

Canım sen böyle düşünerek kendinede o kıyamadıgın miniginede zarar veriyorsun ahlayıp kendini ve onu helak etme tamam kafana takabilirsin ama aglayıpta üzme minigini

yalnismi dusunuyorum ?oyle sey olmaz deyilmi?:2:

Canım sen böyle düşünerek kendinede o kıyamadıgın miniginede zarar veriyorsun ahlayıp kendini ve onu helak etme tamam kafana takabilirsin ama aglayıpta üzme minigini[/QUOTE]
evet canim dogru soyluyosun ama dusunmeden edemiyorum.seninde bebegin hayirli olsun.

evt erkek neye utanıyorki evladının rahat olup olmadığına bakıp seni rahatlatcak öle düşünmesin sen doğumdan önce dua et rabbim o sana emanet de sen onu koru kötülüklerden kötü niyetlilerden de
evet canim bir ALLAHA dua etmek rahatlatiyor beni[/QUOTE]

Canım bu arada profil resmin cok tatlı p.p.si bile var hadi gül artık

Canım sen böyle düşünerek kendinede o kıyamadıgın miniginede zarar veriyorsun ahlayıp kendini ve onu helak etme tamam kafana takabilirsin ama aglayıpta üzme minigini
evet canim dogru soyluyosun ama dusunmeden edemiyorum.seninde bebegin hayirli olsun.[/QUOTE]

Sagol canım ben ikinci kez oglan annesi olcam inş

ayağımdaki mantar yine hortladı parçalıycam ayağımı kaşımaktan kremde süremiyom bebiş zarar görür diye ne yapsam geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…