[/QUOTE]kizlar nasilsiniz?ben gun boyunca agladim .dogum olduktan sonra bebegi goturuyorlarya kotu davranmasinlar bebegime.nede olsa yabanci ulkedeyiz.pasam nerde doktordan geldimi?kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bana bir sey yazinnnnnn cok kotuyum
[/QUOTE]kizlar nasilsiniz?ben gun boyunca agladim .dogum olduktan sonra bebegi goturuyorlarya kotu davranmasinlar bebegime.nede olsa yabanci ulkedeyiz.pasam nerde doktordan geldimi?kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bana bir sey yazinnnnnn cok kotuyum
canim esim diyor ben edemem utanirim.anne yok,abla yok.dusundukce deli oluyorum((( sen nasilsin?bebegin ne yapiyor?seninkide erkek yalnis hatirlamiyorsam sag salim kucagina alirsincanım öle şey olurmu nasıl kötü davranırlar o tatlı miniğe için rahat etmiyosa eşin takip eder miniği
hayırlısı göbişin nasıl duruyor
Göbiş gayet yayık bir şekilde duruyor
evt bende 20 haftada gitçem öle çağırıyolar aşı var tetenoz
canim esim diyor ben edemem utanirim.anne yok,abla yok.dusundukce deli oluyorum((( sen nasilsin?bebegin ne yapiyor?seninkide erkek yalnis hatirlamiyorsam sag salim kucagina alirsininsallah
Kızlar Ben sağlık ocağına hiç bişey bildirmedim. Bildirmekmi gerekiyorki ?? Bu tetanozu kendi doktorum yapmıycakmıki acaba
yalnismi dusunuyorum ?oyle sey olmaz deyilmi?:2:[/QUOTE]Canım sende her hamile gibi aglamak için sebep aramışşın bulamayıncada buna takılıp aglamışşın belliki
evt bildirmenlazım sağlık ocağı yapıyor kayıt altına alcaklar
doktor isteyince yapıyo heralde ama saglık ocagı takip ediyor ve seni.arıyorlar bide dogumdan önce tetanoz 2Kızlar Ben sağlık ocağına hiç bişey bildirmedim. Bildirmekmi gerekiyorki ?? Bu tetanozu kendi doktorum yapmıycakmıki acaba
yalnismi dusunuyorum ?oyle sey olmaz deyilmi?:2:
evet canim bir ALLAHA dua etmek rahatlatiyor benievt erkek neye utanıyorki evladının rahat olup olmadığına bakıp seni rahatlatcak öle düşünmesin sen doğumdan önce dua et rabbim o sana emanet de sen onu koru kötülüklerden kötü niyetlilerden de
evet canim dogru soyluyosun ama dusunmeden edemiyorum.seninde bebegin hayirliCanım sen böyle düşünerek kendinede o kıyamadıgın miniginede zarar veriyorsun ahlayıp kendini ve onu helak etme tamam kafana takabilirsin ama aglayıpta üzme minigini
evet canim dogru soyluyosun ama dusunmeden edemiyorum.seninde bebegin hayirliolsun.
ayağımdaki mantar yine hortladı parçalıycam ayağımı kaşımaktan kremde süremiyom bebiş zarar görür diye ne yapsam geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?