o tedirginlik hiç bitmiyor zaten,galiba bitmeyecek de kucağımıza alana kadar..cinsiyetimiz kız evet benim gönlüme göre oldu ama eşimin gönlü erkekten yanaydı hemen hemen tüm babalar gibi :) tehlikeli haftaları atlatmış sayılırsın daha rahat olabilirsin.pıhtıdan dolayı iğne yada ilaç kullanıyosundur sanırım.bende de kanama alanı görülmüştü başlarda.çok şükür iğne ve ilaçlar işe yaradı ve geçti..şimdilik dinlen tabi daha sonra harekete geçersin.zaten o ev işi hiç bitmez sağolsun..
evet paşam yaa ne çok şey kaçırıyolarallahım eşin nede sevinmiştir adam cagız inan çok isterdim erkeklerinde aanne olmasını hissetselerdi nede gzüel olurdu
canım ben 3 haftadır doktora gitmiyosam sebebi kıpırdamalarıdır.Hareketli olacak minikler bellii.............. artık iyice hissettiğimiz zamanlar başlasa hem üzerimdeki evham stres kalkacak hem çok keyifli olacak eminim... bu hareketlerinde bile bu kadar heyecan yaptığımızaa göreee
canım bırak kompostoyu kuru erik ye çok işe yarıyokızlar gribim geçmedi ne yapsam hapşurup duruyorum :2::2::2:wc çıkıyıum diye büyük bir armud yedim bakalım ne olucak 3 bardak komposta içtim posasıyla kardeşim tık yok
hayırlı haberlerle gel canım detaylı nası bişey gelince anlat ben de merak ediyorumanammm benimde kontrolüm var bugun öğlen 13,30 da detaylı ultrasona gircem dörtlü- test sonucunu alcam acayip heyecanlıyım,şeş beş bakıyom uyumadım bütün gece gerginim gerginnn.Sendende hayırlı haberler gelir inşallah toprağımm hadi kolay gele Allaha emanetolunnn:18::18::18:
ben de yatıyom melekim yoksa sağım solum tutuluyo vallagünaydın canlarım ben kendimi sırt ustu yatarken buluyorum uyurken sag yada sola yatıyorum ama sabah bi uyanıyorum sır ustu yatmışım nasıl engel olcam bunaa
geceleri 2yastıkla yat soğuk süt iyi geliyo yanmaya
ayrıntılı herkese yapılıyormu doktorumda yokki sorim
Aynen aynen hele bide pimpiriklik varsa annem hep der bana daha neler neler duyacaz bukadar inceleme herseyi :) inceledikce bisey cikiyo ben bisey bilmezdim ama aksi giden biseyde olmazdi der hep haksizda sayilmaz. Yok canim bana progestan yazdi doktor onu kullandim simdi bisey kullanmiyorum pihti icin ilac yokmus sadece istirahat dedi doktor. Bu yurt disinda hersey bi tuhaf Allahtan bi Turk doktoru buldum bana progestan yazdi.
Olsun saglikli hayirli evlat olsunda farketmez erkek kiz. Genelde babalar erkege daha duskun olurmus bizimki hic israr etmedi kiz erkekte ama daha cok kiz istedi :) hic farketmez artik bidahakine ins bi oglun olur :) neyden kaynaklaniyomus kanamalarin bellimiydi? Neyseki gecmis cok sukur. Annem kiz kardesim sagolsun ev isi yemek onlara bakiyo bide ben ev tasidim bu halimle hic biryere elimi surmedim cok zor oldu anneminde izin zamanina denk gelmisti ayhh cok sukur bugunlerimize yerlestik bulantilar gecti. Smdi sadece yatiyorum tembellige okadar alistimki :) sonrasini dusunemiyorum duzenli bir temizlik hayatiboyle iyi aslinda
canım ya ne adi insanlarmış bunlar, hele o kadın sen ayrılırken nasıl baktı yüzüne anlamıyorum,
neyse eşin de doğru söylüyor, güzelce hamileliğini geçirirsin, bebişini de belli bir aya kadar büyütünce, eminim daha iyi bir iş bulursun,
peki kredi taksit tutarlarını azaltacak mısınız, nasıl olacak?
ayrıntılı herkese yapılıyormu doktorumda yokki sorim
annem de hep öyle der,inceleme herşeyi bu kadar inceledikçe bişey çıkar der :)haklılar sanırım. anneler hep aynı galiba,bakalım biz ilerde nasıl olacaz,ben kızıma neler diyeceğim :) kanamanın neden olduğunu bilmiyorum ama tabi her kanama da olduğu gibi düşük riski vardı.hiç kırmızıya dönmedi ama kanamalarım.hep kahverengiydi.sonra geçti gitti çok şükür.o zamanlar ben de hiç iş yapmadım yattım.eve nolursa olsun umrumda değil dedim.çünkü ben de geçen sene 8.haftamda bebeğimi kaybetmiştim.neyseki bu sefer herşey yolunda gidiyor.şuan kendimi çok yormadan işimi de yapıyorum,yüzebiliyorum da spor da yapabiliyorum..ama bol su içmeyi sakın ihmal etme.ben lekelenme zamanımda da en çok onun faydasını gördüm.umarım idrar yolu enfeksiyonu falan da olmam bu sayede..sen de bugünlerin keyfini çıkar madem,annem sağolsun de :)
Haklilar ama gelde anlat kendine :)
benimde kahverengi genelde arada kirmizi oluyo ama cok degil cok sukur.
uzuldum canim Allah yasatmasin birdaha. Ins kizini saglik icinde dunyaya getirirsin. Bol su iciyorm bende cnm nerdeyse 3 lt gunde. Evet sagolsun annem simdilik keyfini cikarmaya bakiyorum yakinda cok ararim bugunleri :) inss tabi
canım ben 3 haftadır doktora gitmiyosam sebebi kıpırdamalarıdır.
yoksa şimdiye çoktaaan ultrasona sokmuştum kendimi
zaten bu haftasonu detaylımız var sabırsızlanmaya başladım
Ocak annelerinin facesine nasıl giriyorsunuz kızlarfacete konuşulmuş kızlar bizim buradada su çiçegi salgın insan endişe ediyor çıkarmışım ben su çiçegi ama yine bebegime zararı olurmu diye korkuyorum
https://www...................../116434615227289/157519334452150/?notif_t=group_activity burdan canım grubu ekle onay gelince girersin
Web sayfası yok diyo nie anlamadım:26:
selam 2014 ocak anneleri:)) 1 ay kadar oldu girmedim siteye. tukiye'de ailemi ziyaret ettim:)) ne cok sohbet olmus bircogunu okudum cok iyi herkesin durumu gorunuyor:) ben dun hastaneye gittim nasil dogum yapacagimizi konustuk yaa deli olcam burda sezeryan yapmiyorlar bnim ilk dogumum cok cok kotu gecti forcept li ....hala diyorlar normal dogum en saglikli ama cok korkuyorum...burda 3 utrason hakkimiz var en son scan 20 haftalikken oluyor sonar yok utrason ..ama bana bi sans verdiler 36 hafta olunca bebegin boyunu kilosunu olcup ozamn konusacagiz iri bebek olursa ilk bebegim gibi sezeryan hakki kazanacam...ama o konusmalardan sonar aciksasi ikisindende koktum ikiside zor sezeryan olan varmi aranizda ya ((sizce ne yapayim????
neden 3 ultrason hakkınız var ?[/QU
bilmiyorum sebebini tam olarak ama zannedersem hastane ucretsiz herkese o yuzden...oyle ozel hastane olayida yok burda,her insan meslegi ne olursa olsun sokakta yasayan evsiz insan olsa bile ayni hastanede ayni sartlarda tedavi oluyor .o yuzden blki az utrason yapyorlar daha az masraf oluyor diye ama tam bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?