2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Aynen aynen hele bide pimpiriklik varsa annem hep der bana daha neler neler duyacaz bukadar inceleme herseyi :) inceledikce bisey cikiyo ben bisey bilmezdim ama aksi giden biseyde olmazdi der hep haksizda sayilmaz. Yok canim bana progestan yazdi doktor onu kullandim simdi bisey kullanmiyorum pihti icin ilac yokmus sadece istirahat dedi doktor. Bu yurt disinda hersey bi tuhaf Allahtan bi Turk doktoru buldum bana progestan yazdi.

Olsun saglikli hayirli evlat olsunda farketmez erkek kiz. Genelde babalar erkege daha duskun olurmus bizimki hic israr etmedi kiz erkekte ama daha cok kiz istedi :) hic farketmez artik bidahakine ins bi oglun olur :) neyden kaynaklaniyomus kanamalarin bellimiydi? Neyseki gecmis cok sukur. Annem kiz kardesim sagolsun ev isi yemek onlara bakiyo bide ben ev tasidim bu halimle hic biryere elimi surmedim cok zor oldu anneminde izin zamanina denk gelmisti ayhh cok sukur bugunlerimize yerlestik bulantilar gecti. Smdi sadece yatiyorum tembellige okadar alistimki :) sonrasini dusunemiyorum duzenli bir temizlik hayati boyle iyi aslinda

allahım eşin nede sevinmiştir adam cagızinan çok isterdim erkeklerinde aanne olmasını hissetselerdi nede gzüel olurdu
evet paşam yaa ne çok şey kaçırıyolar eşim nerde hani hani derken çocuğu kaçırdı içeri şaşkın şey
Hareketli olacak minikler bellii.............. artık iyice hissettiğimiz zamanlar başlasa hem üzerimdeki evham stres kalkacak hem çok keyifli olacak eminim... bu hareketlerinde bile bu kadar heyecan yaptığımızaa göreee
canım ben 3 haftadır doktora gitmiyosam sebebi kıpırdamalarıdır.
yoksa şimdiye çoktaaan ultrasona sokmuştum kendimi
zaten bu haftasonu detaylımız var sabırsızlanmaya başladım
kızlar gribim geçmedi ne yapsam hapşurup duruyorum :2::2::2:wc çıkıyıum diye büyük bir armud yedim bakalım ne olucak 3 bardak komposta içtim posasıyla kardeşim tık yok
canım bırak kompostoyu kuru erik ye çok işe yarıyo
ben geçen hafta ölüyom sandım ama günde 5 erik yiyince sorunum çözüldü
hayırlı haberlerle gel canım detaylı nası bişey gelince anlat ben de merak ediyorum
3 boyutluya da giricen sanırım detaylıda 3 boyut oluyodu
günaydın canlarım ben kendimi sırt ustu yatarken buluyorum uyurken sag yada sola yatıyorum ama sabah bi uyanıyorum sır ustu yatmışım nasıl engel olcam bunaa
ben de yatıyom melekim yoksa sağım solum tutuluyo valla
engel olmana gerek yok kasma kendini.bebeğe bi zararı yokmuş geçen gün biyerde okudum
sadece rahim bizim damara baskı yapıyomuş bizi şişiriyomuş bebeklerin keyfi yerinde

geceleri 2yastıkla yat soğuk süt iyi geliyo yanmaya

evet soğuk süt iyi geliyormuş.eşimden de biliyorum onda da reflü var da o yüzden yanma çok fazla oluyor.sütün iyi geldiğini o söyledi ama süt ben de müthiş gaz yapıyor.başlarda içmeye çalışmıştım ama olmadı,doktorum da içmesen de olur bol peynir,yoğurt tüket yeter demişti.ama şimdi tekrar deneyecem artık.neyse umarım çok fazla rahatsız etmeden geçer.

annem de hep öyle der,inceleme herşeyi bu kadar inceledikçe bişey çıkar der :)haklılar sanırım. anneler hep aynı galiba,bakalım biz ilerde nasıl olacaz,ben kızıma neler diyeceğim :) kanamanın neden olduğunu bilmiyorum ama tabi her kanama da olduğu gibi düşük riski vardı.hiç kırmızıya dönmedi ama kanamalarım.hep kahverengiydi.sonra geçti gitti çok şükür.o zamanlar ben de hiç iş yapmadım yattım.eve nolursa olsun umrumda değil dedim.çünkü ben de geçen sene 8.haftamda bebeğimi kaybetmiştim.neyseki bu sefer herşey yolunda gidiyor.şuan kendimi çok yormadan işimi de yapıyorum,yüzebiliyorum da spor da yapabiliyorum..ama bol su içmeyi sakın ihmal etme.ben lekelenme zamanımda da en çok onun faydasını gördüm.umarım idrar yolu enfeksiyonu falan da olmam bu sayede..sen de bugünlerin keyfini çıkar madem,annem sağolsun de :)

yok şekerim taksit tutarını azaltmak yapılandırmaya giriyor nakit 1750 para istiyor banka valla işsizlik maaşı alıcam ya ona güveniyorum açıkcası

Haklilar ama gelde anlat kendine :)
benimde kahverengi genelde arada kirmizi oluyo ama cok degil cok sukur.
uzuldum canim Allah yasatmasin birdaha. Ins kizini saglik icinde dunyaya getirirsin. Bol su iciyorm bende cnm nerdeyse 3 lt gunde. Evet sagolsun annem simdilik keyfini cikarmaya bakiyorum yakinda cok ararim bugunleri :) inss tabi

sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla dünyaya getiririz,kucaklarız bebişlerimizi...

canım ben 3 haftadır doktora gitmiyosam sebebi kıpırdamalarıdır.
yoksa şimdiye çoktaaan ultrasona sokmuştum kendimi
zaten bu haftasonu detaylımız var sabırsızlanmaya başladım

Valla bende 2 gündür biraz rahatım ama bazen tuhaf geliyor bazen diyorum bağırsak hareketi filan mı bu =)) ki göbeğin bayağı alt kısmında ama insan tedirgin olunca herşeye kulp buluyo benimde haftaya kontrol heyecanlıyımmmmmmmmmm

facete konuşulmuş kızlar bizim buradada su çiçegi salgın insan endişe ediyor çıkarmışım ben su çiçegi ama yine bebegime zararı olurmu diye korkuyorum

selam 2014 ocak anneleri:)) 1 ay kadar oldu girmedim siteye. tukiye'de ailemi ziyaret ettim:)) ne cok sohbet olmus bircogunu okudum cok iyi herkesin durumu gorunuyor:) ben dun hastaneye gittim nasil dogum yapacagimizi konustuk yaa deli olcam burda sezeryan yapmiyorlar bnim ilk dogumum cok cok kotu gecti forcept li .... hala diyorlar normal dogum en saglikli ama cok korkuyorum...burda 3 utrason hakkimiz var en son scan 20 haftalikken oluyor sonar yok utrason ..ama bana bi sans verdiler 36 hafta olunca bebegin boyunu kilosunu olcup ozamn konusacagiz iri bebek olursa ilk bebegim gibi sezeryan hakki kazanacam...ama o konusmalardan sonar aciksasi ikisindende koktum ikiside zor sezeryan olan varmi aranizda ya((sizce ne yapayim????

merhaba hanımlar ...

ya hu göbeginim altında bir şişlik oluyor bazen bu bebek mi? uzanıp yattıgında bazı zamanlar taaa rahmin başlangıcında bazen etekte kıl bitiminde hissediyorum ..

ilk gebeliğim henuz kıpırtısını hisstetmedim belki hissettim ama anlamadım . aynı durumda olan var mı ? yada budurum izahını yapacak bir hatun :) .16+1 haftalık bebeğim ....

neden 3 ultrason hakkınız var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…