Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağolun kılzar çok teşekkürler lütfen dua edin banada yavrumu sağlıkla alayım kucağım açok zor günler geçiriyorum şöle bi bebğimi göremedim bile doğru düzgün inşallah salı gidicem doktora şehre ama korkuyorum önceki gün çok anormal sancılarım oldu çok canım yandı
Kız bebeklerin ense kalınlığı daha mı düşük oluyor acaba aklıma takıldı da cinsiyetini öğrenene kadar acaba şöyle mi böyle mi diyim durmam heralde Çarşamba bi geleydi :18:
korkma arkadaşım allaha emanet inşallah bende 8,9 ve 12. haftalarda kanamam oldu düşük riski yüksek dedi doktorlar ama çok şükür 17. haftaya geldim tabi ağrılar oluyor ama dua et bol bol ve progestanı bırakma başka yapacak bir şey yok allaha emanet bebişlerimiz :)
Kizlar disim.agriyor ya.. Cekilmesi gerek hamilelikten once cektircektim.ama surpriz hamilelik olunca cektiremedim. Antibiyotik kullanmadan cekmeleri imkansiz... Antibiyotik kullanilabiliyor mu ? Randevum 5 agustosta o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorumkaranfille idare etmeye calisiyorum ama bakalim. Eger hamileye uygun antibiyotik kullanabiliyosak hemen disciye gidicem...
Sağol canım cinsiyet ne acaba diyr her türlü ihtimalden sonuç çıkarmaya çalışıyoruz işte naparsınhiç böyle bi ayırım duymadım canım:44:
Kizlar disim.agriyor ya.. Cekilmesi gerek hamilelikten once cektircektim.ama surpriz hamilelik olunca cektiremedim. Antibiyotik kullanmadan cekmeleri imkansiz... Antibiyotik kullanilabiliyor mu ? Randevum 5 agustosta o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorumkaranfille idare etmeye calisiyorum ama bakalim. Eger hamileye uygun antibiyotik kullanabiliyosak hemen disciye gidicem...
Seda geçmiş olsun canım yaa:2:ağrı kesici minoset veriyorlar hamilelere,birde neden 5 ağustos'u bekliyorsun ki,doktoruna telefonda sorsan olmaz mı?Ya da dişciye git onlar zaten hamilelere ne tür tedavi uygulanır,biliyorlar.En pis ağrıda diş ağrısıdır ya,hay Allah,acil şifalar.Kizlar disim.agriyor ya.. Cekilmesi gerek hamilelikten once cektircektim.ama surpriz hamilelik olunca cektiremedim. Antibiyotik kullanmadan cekmeleri imkansiz... Antibiyotik kullanilabiliyor mu ? Randevum 5 agustosta o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorumkaranfille idare etmeye calisiyorum ama bakalim. Eger hamileye uygun antibiyotik kullanabiliyosak hemen disciye gidicem...
iyi akşamlar kızlar.
Doktorunuz size hangi ilaçları verdi, rutin olarak yani? ben decavit+ demir ilacı kullanıyorum.
bunlara ek olarak suda eriyen kalsiyum bi de balık yağı verdi. ama kalsiyum çok kötü, pek içmiyorum, içtiğimde de akla karayı seçiyorum. Balık yağı da bebek akıllı olsun diyeymiş
bu arada cinsiyetimiz belli oldu gibi %70 kız dedi doktorumuz![]()
Kızlar benim yarın ikili test için randevum vardı ama ablamın arkadaşları bugun bana yaptırma kafanı bulandırma dediler. Bu ikili test dawn send. olma ihtimalini söylüyomuş onlarda öyle birşey olsa gebeliği sonlandırırmısın hayır sonlandırmazsın o zamn niye yaptırıyosun üç kişiydiler üçü de yaptırmamış ablamda yaptırmamıştı bide yanlış yorumlayan doktorlarda oluyomuş sonra karından sıvı alınıyomuş falan anlıcanız hem korkuttular hem de arada bıraktılar ne yapsam bilemedim ama heralde yaptırmıcam Rabbim büyük hayırlısı bakalım...ama tabi böyle de dokuz ay merak..siz ne dersiniz bu konuda?? Bu arada başım iki gün çok agrıdı 3 gündür de gözüm duraksız seyiriyo anlamadım varmı gözü seyiren:)[/Q
nerdeyse butun anneler 2 li testi yaptırdık. down sendromu hariç 18 kromozon bozukluğunda bakılıyo. sonuçlar yanıltıcı olabildiği gibi zaten tek turkiyede yapılan bi istatistik yöntemiymiş. bende aldırmayacağım halde yaptırdım. risk çıkmadı şükür ama buseferde 3 lü test istedi dr. yani onlar aslında herkesden istiyolar risk görsun görmesin karar senin
Kızlar benim yarın ikili test için randevum vardı ama ablamın arkadaşları bugun bana yaptırma kafanı bulandırma dediler. Bu ikili test dawn send. olma ihtimalini söylüyomuş onlarda öyle birşey olsa gebeliği sonlandırırmısın hayır sonlandırmazsın o zamn niye yaptırıyosun üç kişiydiler üçü de yaptırmamış ablamda yaptırmamıştı bide yanlış yorumlayan doktorlarda oluyomuş sonra karından sıvı alınıyomuş falan anlıcanız hem korkuttular hem de arada bıraktılar ne yapsam bilemedim ama heralde yaptırmıcam Rabbim büyük hayırlısı bakalım...ama tabi böyle de dokuz ay merak..siz ne dersiniz bu konuda?? Bu arada başım iki gün çok agrıdı 3 gündür de gözüm duraksız seyiriyo anlamadım varmı gözü seyiren:)
Kız bebeklerin ense kalınlığı daha mı düşük oluyor acaba aklıma takıldı da cinsiyetini öğrenene kadar acaba şöyle mi böyle mi diyim durmam heralde Çarşamba bi geleydi :18: