• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hee boyatmıyom ben tırsıyorum nebilim.sac maskarası işimi halletti oyüzden böyle devam evet doktorda dedi boyatabilirsin 3 aydan sonra diye.:37:
Boyat boyat birşey olmaz,o kadrda sakınmayın,boya zararlıysa pc'de zararlı ona bakarsan,ama her gün burdayız.:3::kkk:

Son düzenleme:
kızlar benim tansiyonum 9+5 canlar kalp atışımda 85 sizlerin kaç çıkıyor merak ettim kalp atışım normalde bu kadar degildi 65 75 arası gdier gelridi bebek yzündenmi bu kadar atıyor evde aletleri olan varsa ölcebilirlermı kaç atımı kaç sizdede kafayı taktım yaw:14:
:22::22::22::22:kız de geeeet kafayı gene takacak bir şey bulmuşun. gebelikte nabız sayısı normale göre artar. ara ara çarpıntı şeklinde hissedebilirsiniz. 60-100 arası nabız normaldir. yorulduğumuzda 100'ün üstüne çıkabilir. 85 benim normal her zamanki değerim.
heee napıyon paşamm?canım eltilerle hiç renkli olmuyo hakkat yaaa.Kıskanç kızım bunlar.Kaynanamı aramış demişki bebekli tişört giymişti dün iftarda nilgokcen.Kaynanamda patavatsız ya aramış bugun sen dün bebekli tişört giymişsin diyo,erken değilmi daha diyo.Vallahi küfür edip teli kapatmamak için zor tuttum kendimi sinirimden ağlıyodum.Ne giycektim dedim?Artık giyinirkende onlara sorcam herhalde.Yaptıkları dedikoduya bak,salak kaynanamın bana söylediğine bak.Mübarek gün kafamı takmıycam eşimde kızdı kafanı takma saçma sapan konuşuyolar dedi.La havleeeeee:47::47::47::47:
ammaaan salla kaynanaları gitsin. benimki de beni sürekli arar "ay ben çok korkuyorum düşük olacak, aman bebeklerle ilgili şöyle kötü rüya böyle kötü rüya gördüm, sesin niye kötü benden bir şey mi saklıyosunuz" der, havadan nem kapar. ayy çatlarım patlarım dinlerken. hehe der kapatırım. offf bu delilerle mi uğraşcam. neymiş yakın arkadaşlarıma bile ikiz bebek beklediğimi söylemeyecekmişim, nazar ederlermiş. yakın arkadaşlarımdan niye saklayayım. kendisinin ki değmesin de:1::1:
neyse bacııım güle güle giy tişörtünü. ben de bugün rengarenk 3 tane hamile pantolonu aldım. fuşya, su yeşili ve bej renk. beyaz bi etek, üstüne yavruağzı turuncu arası bi bluz aldım. malum yarın işe başlıcam. heç bişey olmuyo üstüme. karnımı kocaman çıkararak giycem:1:
Saç boyatmıyormusunuz?Ben sordum 3 ay'dan sonra boyat dedi sadece yarım saat sonra yıkat saçlarını,bitkisel boya ile boyat dedi,boyatın bence ben 2 kere boyattım bile:1:
ben bayramdan önce boyatcam bacım inşallah

:22::22::22::22:kız de geeeet kafayı gene takacak bir şey bulmuşun. gebelikte nabız sayısı normale göre artar. ara ara çarpıntı şeklinde hissedebilirsiniz. 60-100 arası nabız normaldir. yorulduğumuzda 100'ün üstüne çıkabilir. 85 benim normal her zamanki değerim.

ammaaan salla kaynanaları gitsin. benimki de beni sürekli arar "ay ben çok korkuyorum düşük olacak, aman bebeklerle ilgili şöyle kötü rüya böyle kötü rüya gördüm, sesin niye kötü benden bir şey mi saklıyosunuz" der, havadan nem kapar. ayy çatlarım patlarım dinlerken. hehe der kapatırım. offf bu delilerle mi uğraşcam. neymiş yakın arkadaşlarıma bile ikiz bebek beklediğimi söylemeyecekmişim, nazar ederlermiş. yakın arkadaşlarımdan niye saklayayım. kendisinin ki değmesin de:1::1:
neyse bacııım güle güle giy tişörtünü. ben de bugün rengarenk 3 tane hamile pantolonu aldım. fuşya, su yeşili ve bej renk. beyaz bi etek, üstüne yavruağzı turuncu arası bi bluz aldım. malum yarın işe başlıcam. heç bişey olmuyo üstüme. karnımı kocaman çıkararak giycem:1:

hakkat yaw deli bunlar,ne sallıycam bu anı bidaha yaşayamam belkide Rabbim naip etmiş gerekeni neyse öyle yaşıyorum çok şükür.İnşallah işyerinde rahat geçer mesain,bulantın hiiiççç olmasın(AMİNNN)anlattıgına göre şık ciciler almışsın nerdeb aldın LCW de buldum ben sadaece onlarda çok klasik şeyler:37:

vallahi bildin gözlerim çok iri türkan şoray misali:17:allah var gzüel karıyım :9::9:boyum 1.60 kilom 83 12 senelik evliyim 13 haftalık hamileyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kapalı bir bayanım harikede sayılmam amam beni görenler öyle oldugumu söyler:23::23:
eşim mutfakta makarnayı hallediyor kız benim 9 5 tansiyon pokemon geziyom etrafta vallahi :32::32:bebegimin heyecanı sardı işşallah sag sgalimdir bugün hiç seyirme yok neden acaba :14::14:
paşacım çok minnik annesi o her gün hissedilmez zaten şimdi o. yarın usg de göbek attığını görürsün:1:
modeller güzel görünüyo canım fiyatlar hakkında bilgin varmı?bu arada bulantın nasıl minik ikizlerimiz iyimi annesi?:7:

25-35 arası yanlış hatırlamıyorsam. ay bi de emzik tasarımları var dur onu da yazayım. benim hoşuma gitti
https://www.facebook.com/IsimeOzelEmzikAksesuarlari

ikizler bugün iyi beni kusturmadılar. nazar etmiyim kendime amma:nazar:akşam bulantı ilacını içmedim hala iyiyim. ilk kez 2 litre su tükettim. bi de alışveriş yapcam diye ilk kez gezdim de gezdim.

:nazar::nazar
paşacım çok minnik annesi o her gün hissedilmez zaten şimdi o. yarın usg de göbek attığını görürsün:1:

25-35 arası yanlış hatırlamıyorsam. ay bi de emzik tasarımları var dur onu da yazayım. benim hoşuma gitti

ikizler bugün iyi beni kusturmadılar. nazar etmiyim kendime amma:nazar:akşam bulantı ilacını içmedim hala iyiyim. ilk kez 2 litre su tükettim. bi de alışveriş yapcam diye ilk kez gezdim de gezdim.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bol bol maşalahhhhhh çok şükür bak üzmeyecekler annelerini aferin miniklere:13:he iyiymiş saç bantları üçlü testide atlatırsam alayım bende.şu emziklerede bakayım:1:

hakkat yaw deli bunlar,ne sallıycam bu anı bidaha yaşayamam belkide Rabbim naip etmiş gerekeni neyse öyle yaşıyorum çok şükür.İnşallah işyerinde rahat geçer mesain,bulantın hiiiççç olmasın(AMİNNN)anlattıgına göre şık ciciler almışsın nerdeb aldın LCW de buldum ben sadaece onlarda çok klasik şeyler:37:

valla ebru maternity diye internette görmiştüm. istanbuldaki bi mağazasına gittim aldım. ben lcw da işte giyebileceğim bir şey bulamadım, bulduklarımın da bedeni yoktu.

Bendede 2 gündür seyirme yok yaa:50:sabahları uyku sersemi gerineyim derken karnım bir acıdı,korkuyorum bişey oldumu diye:5:
:18::18:yok canım birşey olmamuıştır ben oglumda 14 haftalıktı kesin hissettigimde uyuyordur annesi o uyuyor:48::48:

:17::17::17:sen öyle diyorsan ögledir örtmenim :9::9:
hadi aiyet olsun yavrum gelirsen görüşürük,şimdilik burdayım benimki uyanıp pc yi ele geçirene kadar:27::27:
benimki halen yemek yiyor paşadan adama anca fırsat geldi :9::9::9:amam heran çıkabilirm :18::18:

canım içinde olsunda saglıklı olsunda geriis boş inan bir çocuk sevindiricem herşeyi temzi çıksın işşallah hatırlatın banada unutmuyum :55::55:

bayramda boyatırım belkim yok yaw sakınmak degılde maskarayla hallettim ya ihtiyac kalmadı gıbı o yüzden:19:

ya valla saçlarım kokarca gibi yarısı bi renk öbür yarısı başka renk olmasa boyatmazdım. beyazlar çok ama bir araya toplanmamış Allahtan. çok gözü tırmalamıyor. bir kez koyu bi renge boyatıp kurtulcam. aynaya bakınca sinir oluyorum. 4 aydır kaş bıyık da duruyo alınmadı. benim bi tadilattan geçmem lazım. kezban modundayım inan:1:

ya valla saçlarım kokarca gibi yarısı bi renk öbür yarısı başka renk olmasa boyatmazdım. beyazlar çok ama bir araya toplanmamış Allahtan. çok gözü tırmalamıyor. bir kez koyu bi renge boyatıp kurtulcam. aynaya bakınca sinir oluyorum. 4 aydır kaş bıyık da duruyo alınmadı. benim bi tadilattan geçmem lazım. kezban modundayım inan:1:

:37::37::37:aynı dert bende var altaki sagolsun kaşlşarımı bıyıklarımı almaya gelicek sabahta eşimi işe yollucem doktor amcamıza hazırlanmam lazım :17::17:allahtan 3 hafta sonra görüyüm dedi azda gelmiş nasıl yapsak :44:makinayla alsam acır jiletle alsam olmaz agdayla alsam :30::30:eşim çık diyor ben kaçıyorum beni özleyin olurmu :43::43:
terbiyesizler muhabbet için bu saatimi beklediniz gzüel muhabbetin içinde aklım burda olaraktan gidiyorum :57::57:beni özleyin anacım olarmı :5::5:

güle güleeeeeeeeeeeeeeeeeee:3::3:

:37::37::37:aynı dert bende var altaki sagolsun kaşlşarımı bıyıklarımı almaya gelicek sabahta eşimi işe yollucem doktor amcamıza hazırlanmam lazım :17::17:allahtan 3 hafta sonra görüyüm dedi azda gelmiş nasıl yapsak :44:makinayla alsam acır jiletle alsam olmaz agdayla alsam :30::30:eşim çık diyor ben kaçıyorum beni özleyin olurmu :43::43:
terbiyesizler muhabbet için bu saatimi beklediniz gzüel muhabbetin içinde aklım burda olaraktan gidiyorum :57::57:beni özleyin anacım olarmı :5::5:

kezbanın şahıyım kız ben kimseye kaptırmam ünvanımı:1::1::1:amaaann kendime bakasım hiç yok yaw şu dediğin siteye bakcam.Emzikler müthiş isim koyunca yaptıralım hemen çok ciciler yawww:52::52::52:

aklın kalmasın kız kimse bişeycik yazmıyo orkideyle ben yazısıyom arada empress34 laf atıyo öyle işte.Sen git kocinle ilgilen yemeğini ye jeliyi doyur,ruhunu besle hadi bakim kezbanlara bırak forumu:37::27::27:

yaaaaa orkide çok kötüsün bu sitelerdeki herşey müthiş güzel,paralar suyunu çekecek haaa,herşeyi alasım var kızımaaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

kezbanın şahıyım kız ben kimseye kaptırmam ünvanımı:1::1::1:amaaann kendime bakasım hiç yok yaw şu dediğin siteye bakcam.Emzikler müthiş isim koyunca yaptıralım hemen çok ciciler yawww:52::52::52:

e o zaman kezban sana emanet canım. ben almıyım bırakiim kezbanı:1::1:ay emzikleri ben de çok beğendim. yaptırcam da inşallah emzik emer sıpalar

e o zaman kezban sana emanet canım. ben almıyım bırakiim kezbanı:1::1:ay emzikleri ben de çok beğendim. yaptırcam da inşallah emzik emer sıpalar

evet yaaa benim iki yiğenimde hiç emzik almadılar bizimkiler emmezse başka bi şekilde değerlendirsek onları olmazmı?Şuan aklıma gelmiyo ama bişiler yapılabilir belki:32:

valla ben de çok beğendim benim bir de değil iki. her şeyden alasım var. ay bi de bugün jujube diye bi mağazaya girdik kazara:1:bebek mağazası. Allahım nası güzel hastane çıkışları battaniyeler var. bayıldım. lakin piyasaya göre çok pahalı. eşime dedim çık çık ben bir şey almadan çıkalım şurdan. :1:ama cinsiyet belli olsun orada alcam bir iki şey:16:

yaaaaa orkide çok kötüsün bu sitelerdeki herşey müthiş güzel,paralar suyunu çekecek haaa,herşeyi alasım var kızımaaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X