2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

süper olmuş bu sayfa cicilerini burda paylaşırız. nerden ne aldık ne lazım ihtiyaç listesi yaparız. internetten uygun alışveriş yerlerini indirimleri haber veririz. süperrrrrr.

unnado ya seze mom gelmiş kızlar fiyatlar çok uygun rahatlıkla giyilcek bize göre şeyler var
ayrıca kuzucuklar için de indirimli bir sürü ürünler var bir süre almayı düşünmesemde sonra kendime
hakim olamayacağımı çok iyi biliyorum :)

$20130410_174252.webp

işte bebişlerimin ilk kıyafeti. çook sevdiğim bir arkadaşım uğur getirmesi için gebe kalmadan 1 ay önce yollamıştı:16::16:

Son düzenleme:
Cinsiyet belli değil ama bebek kıyafetleri almaktan kendimi alıkoyamıyorum Allah'tan tutumlu bir kocam var da beni frenliyor :)

Hep yeşil renkten gidiyorum, cinsiyeti ne olursa olsun giydireyim diye. Teyzeler, bunlar da bizim alınan ilk tulumumuz ve akkabılarımız :) :emir_bebek:

$20130701_143858.webp

$20130701_143746.webp

orkidemmm çok güzel bi topik olmuşş.:16::16::16:
hayırlı olsun.
cicileride çok beğendim bende sarıyı severim..:34::34:
benimde bebeğim için aldığım bi kaç parça şey var paylaşırım birazdan..

Cinsiyet belli değil ama bebek kıyafetleri almaktan kendimi alıkoyamıyorum Allah'tan tutumlu bir kocam var da beni frenliyor :)

Hep yeşil renkten gidiyorum, cinsiyeti ne olursa olsun giydireyim diye. Teyzeler, bunlar da bizim alınan ilk tulumumuz ve akkabılarımız :) :emir_bebek:

Eki Görüntüle 746369

Eki Görüntüle 746368

Canım gerçekten çok beğendim cicilerinizi:16:Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah:nazar:
Ayakkabıyı nereden aldığını merak ettim, söyleyebilir misin?

Bu arada kızlar bir bilgi vermek isterim sizlere. bebek kıyafetleri gerçekten organikse solmuş gibi görünür. Ve asla hiçbir organik kıyafet beyaz renkli olmaz. Genelde en açık rengi ekru olur. ya da renklileri solmuş gibi dururlar.
Yenidoğan kıyafetlerini organik almayı düşünürseniz diye söyleyeyim dedim.

Canım gerçekten çok beğendim cicilerinizi:16:Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah:nazar:
Ayakkabıyı nereden aldığını merak ettim, söyleyebilir misin?

Bu arada kızlar bir bilgi vermek isterim sizlere. bebek kıyafetleri gerçekten organikse solmuş gibi görünür. Ve asla hiçbir organik kıyafet beyaz renkli olmaz. Genelde en açık rengi ekru olur. ya da renklileri solmuş gibi dururlar.
Yenidoğan kıyafetlerini organik almayı düşünürseniz diye söyleyeyim dedim.

verdiğin bilgi için teşekkürler:34:

En baştakileri ilk hamile olduğumda almıştık eşimle ikizmi olur diye pembe ve beyaz aldık..artık hangisi olursa giyer.
yandaki minik çoraplarıda ben kaç sene önce almıştımm..ayakkabılarıda hamile olduğumda arkadaşım hediye almıştı.
sondakindende belli oluyo babaannesinin ilk hediyesi..şimdilik bebişim cicleri bu kadar.inşallah giydirmekte nasip olur.

$01072013273.webp $01072013274.webp $01072013275.webp $01072013276.webp $01072013277.webp

En baştakileri ilk hamile olduğumda almıştık eşimle ikizmi olur diye pembe ve beyaz aldık..artık hangisi olursa giyer.
yandaki minik çoraplarıda ben kaç sene önce almıştımm..ayakkabılarıda hamile olduğumda arkadaşım hediye almıştı.
sondakindende belli oluyo babaannesinin ilk hediyesi..şimdilik bebişim cicleri bu kadar.inşallah giydirmekte nasip olur.

Eki Görüntüle 746650 Eki Görüntüle 746651 Eki Görüntüle 746652 Eki Görüntüle 746653 Eki Görüntüle 746654

çook güzeller. güle güle giysin. baştakine bayıldım "babam sağolsun" yazıyo ya:9::9:

Back
X