- Konu Sahibi minnakkkedi
-
maşallahhhh :) genital tüberkül görünmüyor, dr a söyleseydiniz yorum yapmasa bile genital tepenin göründüğü bir foto verebilirdi. eli bacağı herşeyi meydanda ama tepeyi saklamış :)
ay maşşallah kocaman bir genç kız olmuş seninki.:) bizde görseydik rahatlayacaktık ama daha 8 gün var..
Kıyamam ben topişeee çirkiiin seni nazar değmesin bebişe maşallah ya bide gerçek fotolarını görsek:))
Görüyorsun değil mi koca kafalıyı? :)
İnşallah bakar bu hafta sonu doktor. Bakar bence, iki dakikalık iş sonuçta.
Öyle teyzesi. Ama sıkışmış biraz galiba. Pek kıpırdamadı bu sefer :)
Şimdi kayınvalidemede gösterdim saçı çıkmıış sanki:) maşallah maşallah diyim nası büyümüş mucize resmen ay şuan hissediom mesela bende hareket edio gündüz nası bişiler hareket etti içimde tam yemeğe oturuodum bişeyler yedim geçti acıktı heralde:) inşallah bakar ya baksın zaten elinemi yapışacak ağrım var de kandır olmadı:)
o kendine yer bulur ilerleyen zamanlarda annesi...doğsalarda ısırsak biraz yaaaaaaaaaaaaaaa..:)
Saç değil kız o, beyni görünüyor. Kafası şeffaf herhalde daha da ondan :)
İşte bu haftadan sonra yukarı doğru kayacaklarmış. Ama üç hafta önceki kadar hareketli olamaz bence artık. Minicikti o zaman, pıtı pıtı oynuyordu.
Merhaba,
bu bebiş'in ile benim bebeğim'in duruş şekli hemen hemen aynı :) demekki benimde kızım olucak:) Sheila05 aferin valla ya dediğin doğru çıkıcak galiba:)
Saç değil kız o, beyni görünüyor. Kafası şeffaf herhalde daha da ondan :)
Benimki de bu kadar büyüyecek mi :)
evet sizinki erkek olacak galiba diyorum bennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?