- Konu Sahibi minnakkkedi
-
Güzel kızının kız olduğunu kaçıncı haftada öğrendin, banada 11+6 da kız dediler prensesimmi acaba yoksa 2. prensmi kafayı yicem 17 ağustosta gidicem tekrar
14+3'te öğrendim yani 15. haftamın içindeyken.Doktorum profesör olduğundan yanılma olmaz diye düşünüyorum.Normalde daha erken diyor duyanlar ama doktorum gayet kesin konuştu.Kısmetse prenses geliyor yani :) Allah gönlüne göre versin, sağlıkla doğsun bebişin inşallah
canım hayırlı olsun. kıza benzettim ben.
banada 11+6 da %95 kız dedi rüyamda erkek doğmuştu rüyadan beri telaştayyım :)))))
ben de içten içe kız istiyordum ama erkek olacak gibi doğuyordu içime. Kızmış meleğim :)
Ablaları teyzeleri kızımın çükü çıkmış :))))) oğlum oluyor.
İlahi çok güldüm...
İlk şoku atlattıktan sonra bizde güldük :)))))
Yanlış anlama anlatış tarzına çok güldüm....
Allah sağlıklı sıhhatli versin kucaklarımıza inşallah....[/Q
yanlış anlamadımki :))) Amin inşallah, ben hep kızım diye sevdim hep kız kıyafetlerine baktım, ultrasonda çük görünce çok şaşırdık 2 tane aslan gibi oğlum oluca :)) gelinler yandı
Yanlış anlama anlatış tarzına çok güldüm....
Allah sağlıklı sıhhatli versin kucaklarımıza inşallah....
yanlış anlamadımki :))) Amin inşallah, ben hep kızım diye sevdim hep kız kıyafetlerine baktım, ultrasonda çük görünce çok şaşırdık 2 tane aslan gibi oğlum oluca :)) gelinler yandı
Benim de iki tane kızım olacak Allah nasip ederse.... Araları dört yaş olacak.... İki de damadım olacak Allah nasip ederse... Ay, ne zor işler.... Büyüyünce dertleri de büyür derdi annem ne haklıymış...
negüzel yaaaaaaaaaaaa ne çabuk darısı bize olsun bende oğlan diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı..:)
KIZLAR.. 20+6 gunlukken kontrole gıttım dr. 406 gr. dedı bebegımın agırlığına sızınkıler kac acaba _????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?