2014 ocak bebişlerinin ultrason görüntülerii :)

Iwanttobaby

Sana emanetiz Rabbiimmm..
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
793
11
48
Arkadaslarrrr burayı uzun süredir acmak istemiştim hem bizim gibi yeni hamişler kac haftalıkken kese nasıl olur öyle mi söyle mi böyle mi bi sürü soru vardı benım kafamda hiç kese fotografı bulamamıstım biz ekleyelim hem yeni arkadasların içi rahatlar biraz bizede hatıra olur benceee :)

buyrun bakalım...bu benim bebişim... ilk foto benden gelsin

Eklentiler

• $IMG515.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 111
  • $IMG516.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
buyrun bakalım...bu benim bebişim... ilk foto benden gelsin

ooooy masalllahh masallah kere maşallaaah ne tatlı yaa benımkıde bu kadar büyüyecekmi acaba :) bende koycam birazdan.. Allah m saglıcakla kucagına almayı nasip etsın canımm cinsiyeti belli mi :)

ooooy masalllahh masallah kere maşallaaah ne tatlı yaa benımkıde bu kadar büyüyecekmi acaba :) bende koycam birazdan.. Allah m saglıcakla kucagına almayı nasip etsın canımm cinsiyeti belli mi :)

yok güzelim doktor bişey demedi ama..nub teorisine göre ve ikili testteki free ßhcg değerine göre erkek gibi duruyo.bir ay sonra gel kesinleşsin dedi doktorbekliyoruzz

buda benim minişim teyzeleriiiiii tabi 7bucuk haftalık hali simdi büyümüştür inşallah daha belirgin olur :)

Bütün bebişlerimize maşaAllah ..Rabbim hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Renkli olanda ne kadar belirgin Rabbim nazarlardan korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…