2014 ocak dogum yapan bebeklein günlük gelişimi hakkında paylaşım yapalım

aysun41

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
117
0
16
35
Kocaeli
benim 2014 ocakta kızım yağmur oldu şuan 4o çıktı. şükürler olsun çok gazlı bebeğim var. ayın 21 kontrolümüz var sağlık ocağına yarında normal doktora var kalça çıkık testi yapılcak nası bişey bilgisi olan var mı ? kilo boy ölçümü falan da yapılacak başka neler yapılıyor? merak ediyorum.

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize, bizde 47 günlük olduk pazartesi kalça usg çekilecek.

benim kızım da 59 günlük bugün cnm dün doktor kontrolümüz vardı yarın 2 aylık olcak bizimde pazartesi çekilcek kalça ultrsyonu inşallah bişey çıkmaz bebişlerimizde ayın 11 indede aşımız var.valla cnm doktor baktı dün kilosuna boyuna kafa ölçüsüne ağzının içini kontrol etti algısı nası diye eline oyuncak aldı bi sağa bi sola çevirdi göğsünü dinledi baya ilgilendi yani.şu kalça ultrsynıunu bende çok merak edşyorm nası olcağını.bizim kızda çok gazlı doktor özellikle akşam üstüne doğru daha yoğunlşır dedi gerçekten öyle akşam 8de bi başlıyorz ağlamaya gece 1 lere 2 lere kadar bu bi geçici süreç 3 ay bitene kadar ne yaparsan yap geçmez dedi valla önünde şebek olduk artık yapmadığımız şey kalmıyo..

Kızlar benimde bebişim 42 günlük oldu bugün. 25 Şubatta 1. ay kontrolümüz vardı kalça çıkığı varmı diye ultrasonla bakıldı. Bebeği yatırıyorsunuz bezini açıyorsunuz yanlardan doktor jeli sürüp cihazla bakıyor işte hepsi bu.. Sizede görüntüsünü ve ölçüm sonucunu yazan kağıt veriyor. Bebek buz gibi jel sürüldüğü için vücuduna ağlıyor tabiki

bizim de 4 martta 2 ay oldu. verem asisi, 2 tane karma asi ve ishal yapan bir virus varmis ona karsi bir asi devlet karsilamiyormus 140 tl agizdan damla seklinde bir de b u asimz vardi saglik ocaginda. Kalca cikik testi gecen ay yapildi sadece ultrasonla bakiyorlar..cani hic acimior. 2ay doktor kontrolunde de annesini takip ediyormu vs. fakat bnm kizimda gobek deligi fitigi varmis... zamanla gecer dedi doktor. gbek deligi disa firllamis sekilde

gecmiş olsun cnm göbek fıtıgı ameliyat gerektirmiyomu bizimkindede az var cok aglıyor gazımız var bu gaz için sab simlex kullanıyoruz ama cocuk bi gün iyise ertesi gün hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor siz neler yapıosunuz anneler inşallah en kısa sürede gecer

kalça çıkık testini dün yaptırdık benimki de gazlı bebek ben bolca ıhlamur çayı içiyorum o beni emdiği için rahatlatıyodur galiba onuda ayrıca siblex die gaz ilacı var 30 tl sigorta karşılamıyor bitkisel ilaç tavsiye ederim onu aldık biraz olsa da faydası var mamada veiyorum ben bi attırıyor inanılmaz sanki dersin büyük insan gibi ya diorum onlar içindemiydi ya dio insan ama arada bir de sıcak kimyonlu su tabi işte bakalım bu şikayetler nezaman bitecek bunlara da şükür dielim

bizimkininde ortası yok ya ağlıyor ya uyuyor ondan uyutytorum genellikle gazlı bebek ayakları hiç ama hiç durmuyor hıçkırıyor canım kıpkırmızı oluyor kimyonlu su kaynatıp veriyorum anoson biraz rahatlatıyor veriyorum arada ve simlex sizin gibi v hergün de masaj

Bizde 2 ay 22 gunluj olduk gazimiz cok bizimde ben. Bebehe hareket yaptirarak cikartiyorum bide hergun hazirladigim rezene cayini iciyorum sabah aksam hazirliyirum cok ise yariyor bencesutumuj arttiginida hissettim ve benim migdemi rahatlatiyir onu ictigimde benim gaz sorunum olmuyor bebeginde olmuyir onceden az usutsem gaz olsa vucudumda bebegim hic durmuyidu rezeneyi icince cok rahatladik annenin gazi bebege gecmez diyolar usutmeyleolduysa hele ama cok defa karsilastim ben bunla annem ayagini giy sen usutmeki brbekte rahat olsun der hep bencr dogru kalca ulyrasonumuz kolay gecti. Aglamadi bebegim ikinci ay asilarimiz biaz huysuzluk yarattu ama aksama dogru oda gectibu asisvar sanirim baya buyuduk artik ins butun bebeklerin gaz ve uyku sorunu cabuk gecer e

Slm herkese,.benim kızimda 2. Ayini bir hafta gecti..gecen hafta kontrolujmuz vardi,,boyumuz 57 cm kilo da 5200 olmus,.dr iyi dedi,gazimiz cok bizimde sab kullandik bir ay ama fayda etmedi,biogaia aldik simdi..ins. 3. Ayda biter ama genelde suruyir 4-5.aya kadar..kizim cok arekrtli,birde kucagaalisi.hic yatmiyor kucakta gezmek istiyor...

merhabalar. bizde 44 günlük olduk kızımla, gözlerinin içinde hafif sarılık var gibi ve yüzünde minik sivilceler çıktı. kontrole götürdük, 3 aya kadar sarılığı iyice geçecek dedi doktorumuz. ancak doktor kalça ultrasonu için biraz daha bekleyelim dedi. tam olarak ne zaman yapılması doğru oluyor?

Merhaba kızlar.
Bende 37 haftalık doğum yaptım. 16 ocakta kizim dünyaya geldi..biraz zayıf doğdu yavrum 2820 gr. Hastaneden 2600 gr ciktik...hem emziriyorum hem mama veriyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…