Canim hepimiz bu annelik duyguyusunu tadariz insallh.saglikla kucagimiza almayi nasip eder yuce rabbim
desene misafirlerim kalabalık olacak:)) emha ve ikizleriçok çok mutlu olurum.
ağlamak üzülmek hayal kurmak o kadar olağan olmuş ki sevinememen normal herhalde:) ama çıkar keyfini hamilesin sen ağlayarak yazıyorum bu satırları.nasıl güzeldir kimbilir dokun ve konuş bebeklerinle.Rabbim güzel günlerini de yaşatsın sana.Ailemin yanındayım şu an Yalovada.Eşimi de arayıp söyledim o da çok sevindi:) Ailece dua etmiştik sen transfere gittiğinde herkes çok sevindi.Doğumda yanındayım inşallah.:))) Haşim beyi boşver sen:) Konuşmuyor ama işini yapıyormuş bak:) O keseyi görmeden rahatlamaz doktorların hepsi aynı.İçini ferah tut.mutluyuz mutlusun bebişlerimiz anneleriyle çok mutlubunu düşün.benim arkadaşım şu an hamile oğlu olacak Allah nasip ederse.o hastalığı 10 gün geçtikten sonra kan testi yapmıştı onunki 3000lerde çıkmıştı.Hiç de bir sorun yok:)))
Böyle olacağını bilseydim 2010 daki hamileleiğimi devam ettirirdim
Benim sorunum çift taraflı endometriozis(çok büyük değiller biri 3 biri 1 cm civarı) + yeni öğrendik Morfoloji %3
Ayy esinden utandim simdi) benimkisi arada bakiyr ya herseyimo yaziyorsun diye ya icimi dokuyrum istersen sana anlatayom ama hepsini dinlicem diyorum tamm yaz sen deaarj ol diye hemen birakiyr ))
Valla bizim hasim bitaz enterasan o yuzden ne Man ne dusunuyr bilemiyrumama netta bebegim diye bi site var 5500 lerde bi ikiz annesi digeride 45 ) ikiside dogurmis gotelim rabbim neylerr...
Canim aglama sen o yaslar senin meleginede lazim ..bak 2014 ten cok umutluyumtabi simdiden iki tuytuysa diye hafif bi maddi tasaya dussemde rabbim yeni dogan bebegin nasibinden kendini mesul tutmus..daha ne diyim.
Yaa ben yine ayni moddayim misafir var evde) nasil sevincegeim ne hissedecegim bilemiyrum ama icimde kelebekler inanilmaz bi mutluluk var.artik el ayak cekilince sevinicem bidw hasim bey cok yuksek dedi burada bidaha bakalim.fazla degerin dedi...degerime mail at bakayim dedi attim.2 embriyoymus..hadi gozun aydin dedi.simdi bi oyle bi boyle anlamadim.bi aksilikmi var yoksa olagan bisryde herzmanmi olmuyor bilemedim..netten baktim ikizlerde 5000e kadr degeri olan var ama 40 ile ikiz doguranda var..bilmiyrum bu gecede bana uyku yok.sanirim kese gorene hatta dogurana kadr inanamayacagim ))
kızlar nasılsınız.nezamandır giremedim ama takip ediyorum sürekli.emhanın bebiş haberini okuyunca dayanamadım.ay çok sevindim arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin.topiğimizin ilk hamile haberi İnşallah hepimize uğur getirirsin.
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
Canim allah razi olsum.2710 deger.hastanedeki yanlis okumus.rabbim sevincimi kursagimda birakmasin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallh..isteyen herkese tez zamanda gonlundekini versin insallh.2014 bizim yilimz olacak insallh.ayagimi fena surdum
sagolasin canimm tavsiyelerin icin,ama maalesef benim tuplerimin ikisi de tikalii:-( ne kadar iyide olsalar ucamadiktan sonra isleri cok zor yani;-)yinedeee cokk cokkk tesekkur ederim.ovul takibi cok yaptim hatta taa alamanyalardan digital bi cihaz bile aldik ama maalesef pek isime yaramadiCnm sen preseed jel ve ovul takibi ile 3gun ust uste denesene,sayīnīz super yani,hareket de iiyse sen sonuc alirsin be cnm, kola yokk havuc kürü yap,sigara yok..
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
allahim sukurler olsun
evet kızlar inanılmaz ama yumurta sayısı 6 ya çıktı yalnız biri şimdiden gitti çünkü 21 mm ulaştı bi aksilik olmazsa çarşamba opu var dua edin bu işlemden korkuyorum açıkçası:18::18:
Merhaba ben ulun beye gidiyorum cnmKizlarrr ulun beye giden varmi acaba
Merhaba ben ulun beye gidiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?