• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canim hepimiz bu annelik duyguyusunu tadariz insallh.saglikla kucagimiza almayi nasip eder yuce rabbim

Canim ya ne yedin ne ictin rahatmiydin hangi dualari okudun bende 70.000 besmeleye basladim..cok sevindim adina inş kucagina alirsin bebeklerini..bu arada bence hepimize 2014 iyi gelecek:)))

Böyle olacağını bilseydim 2010 daki hamileleiğimi devam ettirirdim :43::43:
Benim sorunum çift taraflı endometriozis(çok büyük değiller biri 3 biri 1 cm civarı) + yeni öğrendik Morfoloji %3 :43::43::43:

Kizlar bende kisaca hikayemi anlatayim 7 yillik evliyim ve 6yasinda bir oglum var kardesi olmasini cok istedik ama kac yildir ugrasiyoruz olmadi sorun sayi ve morfoloji 1 asilama denedik yine olmadi son care tup bebek dedik ocak ayinda umut tup bebek te denicez kismetse rabbim hepimizin gonlune gore versin

desene misafirlerim kalabalık olacak:)) emha ve ikizleri ;) çok çok mutlu olurum.
ağlamak üzülmek hayal kurmak o kadar olağan olmuş ki sevinememen normal herhalde:) ama çıkar keyfini hamilesin sen ağlayarak yazıyorum bu satırları.nasıl güzeldir kimbilir dokun ve konuş bebeklerinle.Rabbim güzel günlerini de yaşatsın sana.Ailemin yanındayım şu an Yalovada.Eşimi de arayıp söyledim o da çok sevindi:) Ailece dua etmiştik sen transfere gittiğinde herkes çok sevindi.Doğumda yanındayım inşallah.:))) Haşim beyi boşver sen:) Konuşmuyor ama işini yapıyormuş bak:) O keseyi görmeden rahatlamaz doktorların hepsi aynı.İçini ferah tut.mutluyuz mutlusun bebişlerimiz anneleriyle çok mutlu ;) bunu düşün.benim arkadaşım şu an hamile oğlu olacak Allah nasip ederse.o hastalığı 10 gün geçtikten sonra kan testi yapmıştı onunki 3000lerde çıkmıştı.Hiç de bir sorun yok:)))

Ayy esinden utandim simdi;)) benimkisi arada bakiyr ya herseyimo yaziyorsun diye ya icimi dokuyrum istersen sana anlatayom ama hepsini dinlicem diyorum tamm yaz sen deaarj ol diye hemen birakiyr;)))
Valla bizim hasim biraz enterasan o yuzden ne zaman ne dusunuyr bilemiyrum;) ama netta bebegim diye bi site var 5500 lerde bi ikiz annesi digeride 45;)) ikiside dogurmis;) gorelim rabbim neylerr...
Canim aglama sen o yaslar senin meleginede lazim ..bak 2014 ten cok umutluyum;) tabi simdiden iki tuytuysa diye hafif bi maddi tasaya dussemde rabbim yeni dogan bebegin nasibinden kendini mesul tutmus..daha ne diyim.

Ben yatiyrum kizlar hepinizden allah binlercekez razi olsun

Son düzenleme:
Böyle olacağını bilseydim 2010 daki hamileleiğimi devam ettirirdim :43::43:
Benim sorunum çift taraflı endometriozis(çok büyük değiller biri 3 biri 1 cm civarı) + yeni öğrendik Morfoloji %3 :43::43::43:

kendini suclama, hayat bu anlik kararlardan ibaret cnm iyimi kotumu bilemiyoruz bazen insallah bu defa hamile kalir kucagina alirsin cnm

Evet kızlar gene ben geldim daha önce buraya yazmıştım ama dayanamayıp tüp bebeği erkenden yaptırdım ne oldu diyceksiniz nasip değilmiş. ne olduğunu anlamadık değerim 73 çıktı daha sonradan 14 e düştü. Bizim tüp bebek kaldı gene şubat a bakalım rabbim nasip ederse tekrar deneyeceğiz.

Ayy esinden utandim simdi;)) benimkisi arada bakiyr ya herseyimo yaziyorsun diye ya icimi dokuyrum istersen sana anlatayom ama hepsini dinlicem diyorum tamm yaz sen deaarj ol diye hemen birakiyr;)))
Valla bizim hasim bitaz enterasan o yuzden ne Man ne dusunuyr bilemiyrum;) ama netta bebegim diye bi site var 5500 lerde bi ikiz annesi digeride 45;)) ikiside dogurmis;) gotelim rabbim neylerr...
Canim aglama sen o yaslar senin meleginede lazim ..bak 2014 ten cok umutluyum;) tabi simdiden iki tuytuysa diye hafif bi maddi tasaya dussemde rabbim yeni dogan bebegin nasibinden kendini mesul tutmus..daha ne diyim.

neden utanıyorsun hayatım utanacak bişey yok.ben eşimle herşeyi çok rahat konuşurum.Ayrıca bilmesi gerekeni biliyor sadece:)
Eşim Haşim beyle görüşmemi istemişti en başlarda.ben prof olmadığı için güvenmiyordum:)Sonrasında benim ilki negatif oldu prof la:)))
o dönem tanıdık vardı Haşim beyde deneyen.onunki pozitif oldu ilk denemede.sonra çok kişiden duyduk Haşim bey i ve hepsinin ilkinde pozitif olmuştu.ama internette hiçbir yerde yazmıyordu.ben de iyi olsa internete bir hikayesi olur ya da önerirler diyordum :)derken seninle tanıştık.o yüzden anlattım ;) emin ol bize fazlasıyla umut oldun.
canım tereddütleri bırak keyfini çıkar ;) Allah yardım eder.Eviniz daha da bereketli olur inan ;)eminim yarın Haşim bey de güzel şeyler söyleyecek merak etme:))))

başta emha olmak üzere listemizde hamile olan tüm arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum rabbim inşallah ocak ayında bizlerede nasip etsin hamiş olmayı kızlarr....:3::3::3:

Yaa ben yine ayni moddayim misafir var evde;)) nasil sevincegeim ne hissedecegim bilemiyrum ama icimde kelebekler inanilmaz bi mutluluk var.artik el ayak cekilince sevinicem bidw hasim bey cok yuksek dedi burada bidaha bakalim.fazla degerin dedi...degerime mail at bakayim dedi attim.2 embriyoymus..hadi gozun aydin dedi.simdi bi oyle bi boyle anlamadim.bi aksilikmi var yoksa olagan bisryde herzmanmi olmuyor bilemedim..netten baktim ikizlerde 5000e kadr degeri olan var ama 40 ile ikiz doguranda var..bilmiyrum bu gecede bana uyku yok.sanirim kese gorene hatta dogurana kadr inanamayacagim;)))

emha hayırlı olsun canım darısı başımıza :52::52::52:

kızlar nasılsınız.nezamandır giremedim ama takip ediyorum sürekli.emhanın bebiş haberini okuyunca dayanamadım.ay çok sevindim arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin.topiğimizin ilk hamile haberi İnşallah hepimize uğur getirirsin.:16::16::16::emir_bebek:

evet canım inşallah darısı başımıza ocak 2014 :3::3:

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam;)) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

Bismillah diyerek baktim son yazdiklarina aklimdaydi test yaptiracağin Maşallaaah çok güzel bir değerle öğrenmişin sonucu, bak beklediğine değmiş Canim :16: 2 tane mi koymuşlardi? Sanıyorum seni bizim topiğe transfer edicez :1: Mevlam kucagina aldigini da göstersin, bir sorun olursa özelden yaz olur mu Canim :16:

Canim allah razi olsum.2710 deger.hastanedeki yanlis okumus.rabbim sevincimi kursagimda birakmasin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallh..isteyen herkese tez zamanda gonlundekini versin insallh.2014 bizim yilimz olacak insallh.ayagimi fena surdum

emhacım çok sevindim harika bi haber bu çok mutlu oldum nihayet biri daha muradına erdi çok şükür:16: inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağınada alırsın alırız hepimiz inşallah.. rabbim bu topiktekilere ve bu yolda acı çeken umut besleyen herkese anne olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar tez zamanda nasip etsin inşallah rabbim koynumuzu kucağımızı boş bırakmasın inşallah..

Cnm sen preseed jel ve ovul takibi ile 3gun ust uste denesene,sayīnīz super yani,hareket de iiyse sen sonuc alirsin be cnm, kola yokk havuc kürü yap,sigara yok..
sagolasin canimm tavsiyelerin icin,ama maalesef benim tuplerimin ikisi de tikalii:-( ne kadar iyide olsalar ucamadiktan sonra isleri cok zor yani;-)yinedeee cokk cokkk tesekkur ederim.ovul takibi cok yaptim hatta taa alamanyalardan digital bi cihaz bile aldik ama maalesef pek isime yaramadi

bnde ocak subat 3. denememi yapacağım ilk 2 si izmir smyrna da 3. sünü ankara Anatolia da düşünüyorum hayırlısı sorunum yumurta rezervi azalıyor

Son düzenleme:
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam;)) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

Canım çok şükür maşallah :64::64::64::65::65::65::119::76::119::119:
Değerrindde çok yüksek maşallah

Son düzenleme:
allahim sukurler olsun

Canım çok sevindim :36: tebrik ederim, Allahım yavrularını kucağına almayı nasip etsin, kendine çok iyi bak bundan sonra :49::49::49::49:

evet kızlar inanılmaz ama yumurta sayısı 6 ya çıktı yalnız biri şimdiden gitti çünkü 21 mm ulaştı bi aksilik olmazsa çarşamba opu var dua edin bu işlemden korkuyorum açıkçası:18::18:

evet kızlar inanılmaz ama yumurta sayısı 6 ya çıktı yalnız biri şimdiden gitti çünkü 21 mm ulaştı bi aksilik olmazsa çarşamba opu var dua edin bu işlemden korkuyorum açıkçası:18::18:

İnşallah çok kaliteli olur diğerleri canım benim.merak etme opu çok kolay.anestezi alıyorsun zaten.ki o da çok değil.uyandığında herşey bitmiş oluyor.zorunu atlattın bu noktaya gelemeyen çook insan var.Allah yardımcın olsun,suuu gibi geçsin tüm tedavin ve artıkkkk güzel haberle dolsun bu topic;)

Back
X