Hayirli ugurlu bebisli olsun insallah tedavin..Ben asilamada pregnly kullanmistim. .acilde yapmislardi kalcadan.simdi yine pregnly yazdi doktorun muhtemelen bu da oyle olacak..ben yumurta toplama icin yatis yapıldığini ilk defa duyuyorum,yapiliyormuymus kii(ayy benim doktor yatis istemese keske (((
Kızlar yarın yumurta toplama işlemim var dualırını bekliyorum inşallah kaliteli ve cok sayıda yumurta elde edilir cok heyecanlıyım artık rüyalarımda bile çatlamiş yumurtalar görüyorummm 😁😁😁🐣🐣🐣
evettt kızlar bebişimizi bugün saat 2 de aldık evimize geldik 3. gün embriyosu 2. kalite 7 hücreli şimdi deneyimli arkadaşlarlardan bekliyorum yorumları sakın beni ümitsizleğe kaptırırım diye düşünmeyin gerçeklere ihtiyacım var benim gibi olupta tutan gördünüzmü duydunuzmu 8 ocak test tarihi:18::18::18:
Kızlar yarın yumurta toplama işlemim var dualırını bekliyorum inşallah kaliteli ve cok sayıda yumurta elde edilir cok heyecanlıyım artık rüyalarımda bile çatlamiş yumurtalar görüyorummm 😁😁😁🐣🐣🐣
Hoşgeldin canım Allah 8 ocakta anne etsin inşallahevettt kızlar bebişimizi bugün saat 2 de aldık evimize geldik 3. gün embriyosu 2. kalite 7 hücreli şimdi deneyimli arkadaşlarlardan bekliyorum yorumları sakın beni ümitsizleğe kaptırırım diye düşünmeyin gerçeklere ihtiyacım var benim gibi olupta tutan gördünüzmü duydunuzmu 8 ocak test tarihi:18::18::18:
evettt kızlar bebişimizi bugün saat 2 de aldık evimize geldik 3. gün embriyosu 2. kalite 7 hücreli şimdi deneyimli arkadaşlarlardan bekliyorum yorumları sakın beni ümitsizleğe kaptırırım diye düşünmeyin gerçeklere ihtiyacım var benim gibi olupta tutan gördünüzmü duydunuzmu 8 ocak test tarihi:18::18::18:
cnm ne guzel inan sana imrendim keske bende hemen o asamaya gelsem:)) ne guzel en heyecanli gunlerin insallah en kalitelisinden bol bol yumurtalarin olurr..
inşallah ALLAH gönlündekini verir artık dua zamanı her gün dua et rabbim herkeze nasip eder inşallah CANIM ÖZEL OLMASA SİZİN PROBLEMİNİZ NEDİN BİRDE YAŞINI SORSAM BEN 36 PKOS 4 YILDIR UĞRAŞIYORUM KONYADAYIM SİZ NERDESİNİZ COOOK SAĞOL
Kizlarrrr nasilsiniz nerelerdesinizz???
biz iyiyiz asıl siz nasılsınız
bebişler nasıl işlerin yine yoğun mu canım
Bercestecim ben senin profilindeki kizdan istiyorum ama;((
Canim ayni hersey son bir haftadir.haftaici is haftasonu ev toparlama turlari.henuz yerlesememis biri olarak bi saat ev yerlestirip bi saat dinleniyorum hizimi sen dusunayakta cok durunca lekelnme oluyor.bakalim carsamba soracagim doktora kahve hafif bi lekelenme var.zaten yorulunca belim agriyor sonra leke geliyr..oyle bir dongu...sukur keselerimi gordum.meleklerim benimle.doktoruma gore uyumsuz biseyler varmis.degelrim cook yuksekmis.izleyecekmis.bikac kisiye sormus herkes yuksek demis beni boyle sinir edince bende dedim siz telefonda oyle deyince bende nette arastirdim cokta normalmis yani bu degerler dunyada sadece bende degilmis arastirdim bazilarinda oluyormus dondurulmus olunca ben oyle deyince oda sinir oldu )ikimizde sinir olup haftaya gorusmek uzere ayrildik ilaclarima hala devam ediyrum heryerim delik desik..mosmor.ama sukur ..bu gunlere
sen napıyooosun lekelenmen varsa sakın iş yapma
sonra hiç kalkmamak üzere yatmak zorunda bırakma kendini
iş yapma
demek doktorda sende sinirlendiniz haa
ben şeyi merak ediyorum k.validenlere söylediniz mi
Soyledik canim biliyir ama bildigi gunden beri hic bebek icin aramadi.esimi ariyor ona soruyor..banada bugun bi esyasini unutmus esinle gonder diye aradi kendini yorma yat dedi sagolsun))
Yine ne varsa annede var geldi.temizligimi o yapti bende camasirdir utudur oturarak yapilan seylerle ugrastim.bir iki yerlestirme falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?