2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar yarın yumurta toplama işlemim var dualırını bekliyorum inşallah kaliteli ve cok sayıda yumurta elde edilir cok heyecanlıyım artık rüyalarımda bile çatlamiş yumurtalar görüyorummm 😁😁😁🐣🐣🐣

Cnm msj kutun dolmus..

hiç merak etme ben bi ara kafayı yemek üzereydim dualarım seninle:))

evettt kızlar bebişimizi bugün saat 2 de aldık evimize geldik 3. gün embriyosu 2. kalite 7 hücreli şimdi deneyimli arkadaşlarlardan bekliyorum yorumları sakın beni ümitsizleğe kaptırırım diye düşünmeyin gerçeklere ihtiyacım var benim gibi olupta tutan gördünüzmü duydunuzmu 8 ocak test tarihi:18::18::18:

inşallah ALLAH gönlündekini verir artık dua zamanı her gün dua et rabbim herkeze nasip eder inşallah CANIM ÖZEL OLMASA SİZİN PROBLEMİNİZ NEDİN BİRDE YAŞINI SORSAM BEN 36 PKOS 4 YILDIR UĞRAŞIYORUM KONYADAYIM SİZ NERDESİNİZ COOOK SAĞOL

Son düzenleme:

cnm ne guzel inan sana imrendim keske bende hemen o asamaya gelsem:)) ne guzel en heyecanli gunlerin insallah en kalitelisinden bol bol yumurtalarin olurr..

Hoşgeldin canım Allah 8 ocakta anne etsin inşallah
Artık strese girme lütfen
Ve emin ol 2. Kalte olupta hamile kalann çok kişi var canım
Artık bebeğini düşün olmaz mı ccanım

bir denememde 7 hucreli konulmustu ve beta hcg 180 civari cikmisti boyle seylere hic takilma neler tutunuyor..insallah seninki sonuna kadar tutunup seninle kalacak cnmcigim, bol bol dinlen merdivenlerden uzak dur, kayisi kompostusu ic, maydanoz ve naneden kesinlikle uzak dur kollarini yukari uzatip dolaplardan birsey almaya calisma.. guzel haberlerini bekliyoruz canimm

saol canım pko hastasıydım 2 yıl öncesine kadar artık değilim hayıt suyu var onu içtim bi daha pako yok oldu 39 yaşındayım ilk denemem allah seninde muradını versin biran evvel

Hayirli ugurlu saglikli sihhatli olsun canim.rabbim hayirlisiyla pozitifi gormeyi nasip etsin ilk birkac gun asiri hateketten kacin ama kendini yataga mahkum etme kan dolasimi daha gerekki bu donemde ..doktorlar yatmak gerekmiyor ama anne adaylarini kendini suclu hissediyor ondan bizde yatin bikac gun diyoruz dedi.ki benim transfer sonrasi surecimi okuduysan yatmak disinda her aktiviteyi yaptim..ise gittim.ev topladim tasidim.nisana gittim..rabbim nasipedecekse gerisi bos ama bu surecte elimden geldigince dikkt ettim canim.sebze agirlikli yedim bide gunluk6-7kayisi ve bol su ic.ikinmaman lazim bide kabiz olmaman.ilaclar kabiz yapiyor ne yazkki.usutmemeye dikkt et.allahin izniyle kaliteliydi.3.5.gun duye kurna kafanda..bol dua et..kitap oku film izle kafani doldur canim hadi kolay gelsin simdiden..sakinha erkenden test yapipda moralini bozma

biz iyiyiz asıl siz nasılsınız
bebişler nasıl işlerin yine yoğun mu canım

Bercestecim ben senin profilindeki kizdan istiyorum ama;((
Canim ayni hersey son bir haftadir.haftaici is haftasonu ev toparlama turlari.henuz yerlesememis biri olarak bi saat ev yerlestirip bi saat dinleniyorum hizimi sen dusun ayakta cok durunca lekelnme oluyor.bakalim carsamba soracagim doktora kahve hafif bi lekelenme var.zaten yorulunca belim agriyor sonra leke geliyr..oyle bir dongu...sukur keselerimi gordum.meleklerim benimle.doktoruma gore uyumsuz biseyler varmis.degelrim cook yuksekmis.izleyecekmis.bikac kisiye sormus herkes yuksek demis beni boyle sinir edince bende dedim siz telefonda oyle deyince bende nette arastirdim cokta normalmis yani bu degerler dunyada sadece bende degilmis arastirdim bazilarinda oluyormus dondurulmus olunca ben oyle deyince oda sinir oldu)ikimizde sinir olup haftaya gorusmek uzere ayrildik ilaclarima hala devam ediyrum heryerim delik desik..mosmor.ama sukur ..bu gunlere

sen napıyooosun lekelenmen varsa sakın iş yapma
sonra hiç kalkmamak üzere yatmak zorunda bırakma kendini
iş yapma
demek doktorda sende sinirlendiniz haa
ben şeyi merak ediyorum k.validenlere söylediniz mi

benim 3. gün embriyosu idi geçen yıl ki 2si de tutmustu benim doktorum hiç kaliyelerini söylemedi takılacağım diye herhalde sadece gayet iyi dedi simdi dondurulmuslarla deneyeceğim yine kaliteden bahsetmiyor sen kalbini ferah tut arkadasların dediği gibi kaliteymis 3müş 5miş tamamen kısmet işi Allahım hayırlısı ile önce 8 ocakta sonrada bebeğini kucağına vererek seni mutlu eder

sen napıyooosun lekelenmen varsa sakın iş yapma
sonra hiç kalkmamak üzere yatmak zorunda bırakma kendini
iş yapma
demek doktorda sende sinirlendiniz haa
ben şeyi merak ediyorum k.validenlere söylediniz mi

Soyledik canim biliyir ama bildigi gunden beri hic bebek icin aramadi.esimi ariyor ona soruyor..banada bugun bi esyasini unutmus esinle gonder diye aradi kendini yorma yat dedi sagolsun))
Yine ne varsa annede var geldi.temizligimi o yapti bende camasirdir utudur oturarak yapilan seylerle ugrastim.bir iki yerlestirme falan

tabiiki ne varsa annende var ilkten şaşırmıştım ben
ama belki annenle sorun vardır dediydim üstüne gitmeyim demiştim
neyse anneler candır
işe giidiyormusun peki gümrükteydin dimi işnde zor

canım hayırlı olsun..inşallah önce pozitifi sonra keseyi,kalp atışını her şeyini en hayırlısıyla görürsün..hiç takma kafana ben ne hikayeler duydum..benim de 3. gün embriyosuydu 8 hücreli ve tutmuştuu...sen bunları düşünme..sakin olmaya çalışş..stresten uzak tut kendini....keşke biz de bu aşamaya gelmiş olsaydık yaaa....

Allah korusun ikinizi de:)İnşallah sıkı sıkıya tutunur anneciğine Dualarımız sizinle canım hayırlı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…