kızlar opu oldum, 6 yumurta toplandı, bebişleri embiryoloğlara bırakıp geldim, bakalım hepsi direneceklermi, dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.kendinize iyi bakın[/QUOT
Hepsi döllenir kaliteli embriyolar olurlar inşallah:)))Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerde dön inşallah:))
Kizlar hepinize binlerce kez teskkur ederim acimi sevincimi sizlerle paylastim okarr vakit...ama hepiniz hakkinizi helal edin bugun keselerimi yazdiktan sonra bi sizi coktu yuregime acaba kirdimmi sizi diye..cunku ayni bekleyisleri uzuntuleri bende yasadim.hoyratca sevncimi yazdim.yazarken hic dusunmedim kalbinizi kirarmiyim diye; ( bircogunuz gozu yasli yazmis cevabi nekadr sevincimi paylassanizda icinizi acittigim icin cok ozur dilerim..rabbim oncelikle sizlere pozitifi gormeyi sonra hissetmeyi ve kucaginiza almayi en yakin zamanda nasip etsin.hepinzden allah razi olsun.hakkinzi helal edin
Kizlar hepinize binlerce kez teskkur ederim acimi sevincimi sizlerle paylastim okarr vakit...ama hepiniz hakkinizi helal edin bugun keselerimi yazdiktan sonra bi sizi coktu yuregime acaba kirdimmi sizi diye..cunku ayni bekleyisleri uzuntuleri bende yasadim.hoyratca sevncimi yazdim.yazarken hic dusunmedim kalbinizi kirarmiyim diye; ( bircogunuz gozu yasli yazmis cevabi nekadr sevincimi paylassanizda icinizi acittigim icin cok ozur dilerim..rabbim oncelikle sizlere pozitifi gormeyi sonra hissetmeyi ve kucaginiza almayi en yakin zamanda nasip etsin.hepinzden allah razi olsun.hakkinzi helal edin
kzlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh
kızlar opu oldum, 6 yumurta toplandı, bebişleri embiryoloğlara bırakıp geldim, bakalım hepsi direneceklermi, dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.kendinize iyi bakın[/QUOT
Hepsi döllenir kaliteli embriyolar olurlar inşallah:)))Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerde dön inşallah:))
Aminn,hayīrlı hbrlerle dön insallah cnm , hayırlısıyla transferini yap insallah ve senin icinde 70bin besmele baslatalım, kim amin dese bebislerimiz duyar melek onlar insallh hayırlı hbrler alacagız,,, bu yıl bası ne guzel bir yıl bası yahu
Aminn,hayīrlı hbrlerle dön insallah cnm , hayırlısıyla transferini yap insallah ve senin icinde 70bin besmele baslatalım, kim amin dese bebislerimiz duyar melek onlar insallh hayırlı hbrler alacagız,,, bu yıl bası ne guzel bir yıl bası yahu
saol canım benim topiğimizde hiç negatif olmasın inşallah yumoşların durumunu bildirmek için ne zaman arıyorlar bilgin varmı
Hayirli olsun..tum asamalari su gibi olsun tedavinin inşallah. .kist konusuna hicccccc takilma:))sen simdi boyle yazinca aklima geldi..bende ilk kontrollere basladigimda bilinen pek bi sorun da yok tabii her ay bi heyecan bebis gelio dioruz o umutla gidioruz..aaaa doktor demezmi kist var.ben daha muayene koltugundan kalkmadan basladim aglamaya:))kist var dedi yaa dunya sanki yikildi basima doktor sok oldu zaten ben aglayinca.yaa dedi dur telaslanicak bişey degil bu her kadinda yilda bi kac kez olur hatta farkedilmez bile bi sonraki adette kendiliginden gider bu kadar uzulecegini bilseydim hic soylemezdim o kadar onemsiz yani dedi:))dogum kontrol hapi verdi bi ay sonra kist mist kalmadi:))o yuzdrn hicc sikma canini..gereksiz yere dusurne moralmanini:))
saol canım benim topiğimizde hiç negatif olmasın inşallah yumoşların durumunu bildirmek için ne zaman arıyorlar bilgin varmı
ben daha tup bebek aşamasına kabul edilmedim ama , yumurtalıkların iç zarına bakıp içi dolu ise transfer ediyorlar sonra da gun gun gelişim için arıyorlar..seni ilk transfer yapılır yapılmaz ararlar hemen cnm..daha deneyımlıler yazsın , emha cım sen yenisin yaz bakalım annecikk :):)
Merhaba hanimlar ben yazilarinizi okuyorum ama pek yazamiyorum benimde bugun son kontrolum vardi allah
İzin verirse. Bu aksam catlatma ignem yarinda yatisim yapilacak cumartesi yumurta toplanacak benim esiminspermi tese ilebulunup donduruldu en kkorktugum insaalah hayirlisi ile cozulup dollenir catlatma ignesini koldanmi yaptiniz gobektenmi ovielle verdi doktor allah isteyen herkesin gonlundekini versin insaaallh
Merhaba hanimlar ben yazilarinizi okuyorum ama pek yazamiyorum benimde bugun son kontrolum vardi allah
İzin verirse. Bu aksam catlatma ignem yarinda yatisim yapilacak cumartesi yumurta toplanacak benim esiminspermi tese ilebulunup donduruldu en kkorktugum insaalah hayirlisi ile cozulup dollenir catlatma ignesini koldanmi yaptiniz gobektenmi ovielle verdi doktor allah isteyen herkesin gonlundekini versin insaaallh
kızlar opu oldum, 6 yumurta toplandı, bebişleri embiryoloğlara bırakıp geldim, bakalım hepsi direneceklermi, dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.kendinize iyi bakın
tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallah canım...ben göbekten yapmıştım
Bende yarın çatlatma ignemi vuracam iki kutu aldırdılar göbekden yapılacmiş biri saga biri sola dediler bundan. Öncekileri 1 kutu ve koldan yapmişdım :???Merhaba hanimlar ben yazilarinizi okuyorum ama pek yazamiyorum benimde bugun son kontrolum vardi allah
Kızlar tekrar merhaba.. Bı turlu yenıden yazamadım. Tlfdan gırıyorum da,pek beceremedım bılgısayar olmadan kusura bakmayın..bana yazan arkadaslara tek tek cvp yazmak ıstedım ama tlfla olamadı. Neyse ben yumurta toplamayı Allaha sukur zorlanmadan atlattım ve hatta gectıgımız salı 3.gun embrıyosu transferı yapıldı. Doktorum cok fazla kalıtelı,yasınıda genc buluyorum dedı.o yuzden 1 embrıyo koydu. Kızlar nolur dua edın,bugun 3.gunum,ıstırahat halındeyım hep,sagolsun annem bakıyor.ama eger nasıpse her turlu tutunur,cunku butun hersey cok yolundaydı.gerısı Allahtan.. Haa buarada dun pembemsı bı akıntı oldu,aklım cıktı ınanın.sımdı ıse hersey yolunda gıbı.. Beklıcez ve gorcez.soylemeyı unuttum.bızım esımde de bende de hıcbır sorun yokken tup bebege kadar geldık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?