2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

nilNur sen neden rapor cikarmiyorsun esinin durumundan dolayi cok rahat cikartirsin cnm, ben bes tedavidede gozum korkmustu cikartmamistim okadarda oyalayici degilmis is arasinda bir saatligine gidip geliniyor cnm

canim insallah test gunune kadar hersey sorunsuz gelisir guzell haberlerini alirizz, bizi haberdar edersin..

Canlarim tup bebek yolunda ilaclar nekdr tutuyor aydinlatir misiniz beni, drum 1500 gibi dedi eczacim 4000,canım sıkıldı karıstım,haydi bir yaziverin bilenler cnlarım..

Canım verilen doza göre ilaç fiyatları değişir. Ancak 1000-2000 arası bir şey olur. 4000 hiç duymadım.

Canlarim tup bebek yolunda ilaclar nekdr tutuyor aydinlatir misiniz beni, drum 1500 gibi dedi eczacim 4000,canım sıkıldı karıstım,haydi bir yaziverin bilenler cnlarım..
Canimcimm ilaclarini henuz almis biri olarak hemen bilgi veriyim:)))tabii ayni ilaclarimi kullaniriz bilemem ama uc asagi bes yukari artik..doktorum bana 3 tane puregon 300 yazmis tanesi 230 liradan 690,3 tane orgalutran yazmis tanesi 70 ile 77 arasi degisiyor ben 70 e aldim onlarda 210 lira bu arada bu ignenin 5 li kutusuda var o da yanilmiyorsam 325 ile 350 arasi degisiyor son olarak iki tanede pregnly catlatma ignesi var onlarda 40 lira..toplamda 940 lira..gerci benim arkadasim eczanede calistigi icin ben gelis fiyatindan aldim puregon ve pregnlyi..o yuzden bu kadar tutmadi..ama orgalutran piyasada kolay bulunmayan bi igne o yuzden onu baska bi eczaneden aldim.butun bir gununu telefon basinda gecirdim bulucam diye sonunda buldum sukur...burdan diger arkadaslarida uyarmis olayim eger doktorunuz orgalutran yazarsa ilacizini en kisa zamanda temin etmeye calisin son ana birakmayin merkezdeki sekreter sirf bu iigneyi bulamadigi icin tedaviyi erteleyen hastalar oldugunu soyledi.iste boylee nilcimm...senin eczaci biraz fazla ucmuss sen bakma ona..ilaclarin ortalama 1000 tl tutacaktir olasi bi ihtimalle doktorun ekstra birer kutu daha yazarsa hepsinden 1500 u bulur ama 4000 e cikacagini sanmiyorum yani en azindan opu ye kadar sonrasinda ekstra cikarmi inan bende bilmiyorum su an...

Heyy massallahhhh:))hem ucuncu gun hem kalitelii ohhhh gelsin mujdeli haberler..normalde besinci gun embriyosunu tercih ediyor doktorlar daha kaliteli oldugu icinn ama massalah sende bekleme geregi duymamis bile doktor..tutunduguna dair isaret gelmis olabilirmi en pembesinden..emhanin ikizleride yapmisti boyle bisey..insallah senide oyledir bebisin sana sıkı sıkı tutunuyordur...guzel haberlerini bekliyoruz allahin izniylee..hadi bakalim ikinizde allaha emanet olun:)

Hayirli ugurlu bebisli olsun insallah tedavin..Ben asilamada pregnly kullanmistim. .acilde yapmislardi kalcadan.simdi yine pregnly yazdi doktorun muhtemelen bu da oyle olacak..ben yumurta toplama icin yatis yapıldığini ilk defa duyuyorum,yapiliyormuymus kii(ayy benim doktor yatis istemese keske(((

Canım gönlünü ferah tut büyülü bir topicteyiz:))İnşallah nickine yakışır boncuk gözlü bir melek yerleşiyor şimdi anneciğine:))Allah yardımcınız olsun güzel haberlerini duymayı nasip etsin.Ananas ye ve suyunu iç 5. günü bitirmeden.
ama nedendir bilmem tuttu gibi geldi bana:)öyle hissettim yani.

canım ben sana ecza deposunun numarasını veririm ordan indirimli alırsın bana da doktorum verecek numarayı.ayrıca o 4000 neymiş anlamadım.Saçmalamış.
Ankara'da yaşayanlara da bir eczane önerebilirim.bana çok yardımcı oldular inanılmaz indirim yaptılar ilk denememde.

AYY CANIMIN İÇİİİ , bir insan ancak bukadar detaylı bilgi verir,,yerim seni benn .. bak nekadar rahatladım..Kıza baktım durdum , gerçi onun eşinde kromozom fazlası varmış erkekte ve tedavıleri cok agırmış o nedenle olabilir bukadar falan dedi ama, ben 1500ü telafuz edince hım bilemiyorum bakarız dedi , orada da bu semtte o eczacıya giden sadece 2 tüp bebek magduresi oldugumuz da ortaya cıkıyor eczacıda sadece 1 örnek var o da 4bin tutmuş , ssk raporu ile 900 e inmiş , bu arada ben de bilgi vereyim , süreç 3 ay kadar sürüyormuş ama Cerrah Paşa'dan ssk raporunu rahatlıkla alabiliyormuşuz bu konuda.
Benim de eczacı bir dostum var bakalım , süreç başlasın da onu da hemen arar danışırım. inşallah bukadarla kalırız ve de mutlu sona ulaşırız inşallahç
seni çok öpüyorumm, çok teşekkür ederim cnm arkadaşım ..

bana gobekten yapmışlardı cnm , hissetmemiştim hiç ama tüp b.tedavisinde degil dogal surec denemesindeydim , agrı sızı olmadı 10sn.
fakat doktorlar 36 saat gibi hesaplıyor ama benim yumurtam 40-42 saat sonra çatlamıştı , agrılarından biliyorum , nefes alamıyordum. Gerçi pco için çok tehlikeliymiş ovitrelle dogal süreçte ama bilemedik , agrılarla geldii geçtiii..
Neden yatış yapıyorsun ben de anlayamadım cnm ama Allah hayırlı bir süreç nasüp etsin inşallah mutlu hbrlerini bekliyoruz ..

cnm ayrıca dondurulmuş embriyo transferı konusuna bakabilirsin , dondurulup saglıklı çözülen spermler en dayanıklılar olduklarından genellikle gebelikleri daha basarılı oluyor..içini ferah tut sen , bol besmele canım. Rahman ve Rahim ( kadın rahmine bagıslanan yegane sıfat)
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim ..

CANIM hayırlı olsun inşallah şimdiden , güzel haberlerini bekliyoruz . bol besmele , kelime-i tevhid , fatiha ihlas oku cnm benim kendine , inşallah tutunur , bu pembe akıntılar bir çok arkadaşımızda olumlu sonucu işaret etti :) bir çogu hamile , endişe edenler çok oldu ama sonuçlar çok güzel çıktı.. Ne güzel bak yerleşiyor minik inşallah subhanAllah..

canım benim beni hatırlarmısın bilmem ama tedavi olduğunu okudum hayırlı uğurlu olsun inşh. tez zamanda kavuşursun meleğine ... amin.. :))

nilNur cnm ya sana hayranim:)) cok arastirmacisin profosor gibisin tedavinin her sureci hakkinda oyle guzel bilgilere sahipsinki bazen baska topiclerdede yazilara rastliyorum kesin bu nilNur diyorum bakiyorum sensin, birde ilk tedavinde bukadar bilgili olman ne guzel:)) sana masallah canim cimm

cnmın iciii guldurdun beni yerim seni benn,, simdi soyle baslayayım bitnem, benim cok yakin arklarımdan biri pco , biri erk.ifertil,biri 40yas yum.rezerv azlıgı,biri sebepsiz inf. Biri gebe ama tehlikeyle geciriyor, birinin bebegi hidrosefali ile dr dr gezdi.. birinde sperm kromozom sorunu var..
Ve ben hepsiyle dr dr, hastane hastane gezdim, destek oldum..bir baktım kiii anam bizde de sorun var ailemin yarısı dr,kuzenler genetik uzmanı ve de ben bu probleme dustukten sonra once hikayem nedir, dogam nedir,su herkes icin ndn guneye akiyor da bana gelince duruyor,Rabbim ne dert vermis herrr seyi ogrenicem deim Ah askım oldum mu sana profesor...
Simdi bana ask desen sana seratonin derim ahaha

Son düzenleme:
nilNur sen neden rapor cikarmiyorsun esinin durumundan dolayi cok rahat cikartirsin cnm, ben bes tedavidede gozum korkmustu cikartmamistim okadarda oyalayici degilmis is arasinda bir saatligine gidip geliniyor cnm

İnanmiyorumm ya gunlerdir bunu arastiriyoru ve mesajini yeni gordum bitanem, nereden cikarttin , evet simdi bunnla ugrasmaya basliyorum cnm,insallah alabilirim, cok zorluyorlar diye okudum tanidikkari bulmaya calisiyorum..hangi hastanede neler yaptin da rapor cikti cnm ya? Benim arastirmalarim sonucu gozum korktu,bosuna beklemm hic degilse ,cok memnun oluerum bilgi verirsen cnm, ozelden de yazabilirsin

canim ben inan bes tedavide bosuna cikartmamisim diyorum artik, gerci haklar sakli kaldi sonucta..
Zeytinburnu Suleymaniye Devlet hastanesinden cikartiyorum hersey hazir sadece esimin sperm test sonucu kaldi onuda alip bu ay kurula verecegiz, ozelden kafana takilan herseyi sor canim herzaman yardimci olurum senin esinin durumu cikartman icin buyuk avantaj sperm sayisi 4 milyon alti olunca kolay aliniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…