2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Çok saol canım.Güzel haber veremicem sanırım.o yüzden pek girmiyorum canım çok sıkkın.ters birşeyler oluyor hissediyorum.Canınızı sıkmamak için yazmıyorum.kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi.

himmm ne desem sasirdim inan.. uzmemeye calis kendini hayatim her olumsuzluktan zamanla olumlu bir yon cikabiliyor, hepimizin hakkinda hayirlisi hayatim insallah olumsuz birsey yoktur hersey gonlunden gectigince gelissin cnm.

himmm ne desem sasirdim inan.. uzmemeye calis kendini hayatim her olumsuzluktan zamanla olumlu bir yon cikabiliyor, hepimizin hakkinda hayirlisi hayatim insallah olumsuz birsey yoktur hersey gonlunden gectigince gelissin cnm.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.Çok saol.İnşallah..

Ben de 2.denememe başladım dün itibariyle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Umarım çoook çoook sağlıklı bebişlerin olur:)

bende 2.denememe başlıyorum yarın histeroskopi yapacak doktorum..sen nerde tedavi görüyosun..inşallah 2.denememiz başarılı olur..Allahım isteyen herkesi bebeğine kavuştursun sağlıkla inşallah...:

Çok saol canım.Güzel haber veremicem sanırım.o yüzden pek girmiyorum canım çok sıkkın.ters birşeyler oluyor hissediyorum.Canınızı sıkmamak için yazmıyorum.kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi.

ya ne hissediyosun bilmiyorum ama sakın vazgeçme sonuna kadar diren umutla..belki de çok ama çok güzel şeyler olacak ilk önce herşeyin hayırlısı bizde aynı süreçlerden geçtik ama içini ferah tutmaya çalış..Allah çok büyük ve hep yanımızda unutma..

Cnim nunamm ne hissediyosun bilmiyorum bitanem ama,hep enn olumsuz zamanda seviniyo insan biliyosun di mi cnm benim..keske oyle seyler yazabilsem de cokk mutlu edebilsem seni ama ancak bu geciyor kalbimden,,uzuleceksin gibi gelebilir,bu ilk olumsuz deneme sebebiyle olabilir,hani boyle sanki herrkes icin mutlu bi an var ama sana o an hic gelmeyecek gibi olabilir,,her hiss icinden gecebilir bitanem,ama bil ki cokk az kaldı guzel hbrler vermene bize,ben buna inaniyorum..Senin icin dua edicem bol bol,,insallah yeni yılda mucizeler insin gok yuzunden ve heppsi kapını calsın kardesim...

Son düzenleme:
mets cnm nerede tedavine basladin doktorun kim cnm..

Ben Fransa'da yaşıorum Cnm burda bir çocuk yardım hastanesınde tedavı görüyorum doktorum dan memnunum şimdilik ayrıyeten özel klınıği de olduğu için çok yavaş işlio işlemler her zaman hastane de olmuyo falan inşallah bana uğurlu gelir benım ödemelerımı devlet %100 karşılıo çok şükür ama yavaş işlio işde ücretsiz die

Canınızı sıkmamak ne demek
biz burada kimseyle paylaşamadıklarımızı birbirimizle psylaşıyoruz özel değilse paylaş
çünkü burda sadece gülmek için yokuz

Teşekkür ederim canım.Evet uzun protokol ama iptal olcak sanırım.Yine de saol.Hoşgeldin aramıza
Nunacimm rabbim herseyin hayirlisini kismet etsin..neden bu sekilde dusunuyosun ne oldu ne bitti hicbir fikrim yok sormayacagimda..ama anlatmak istedigin an biliyorsun ki hepimiz buralardayiz canim..hayirlisini dilemekten baska caremiz yok..benim bu ay baslamis olmam gerekiyordu tedaviye hatta belki iki gun sonra opu bile olurdu.olmadi tarihler tutmadi maalesef..ilaclarim hazir nasil olsa ocak da baslarim dedim simdide esimin bi is degisikligi olacak kismetse ki insallahh cok iyi olacak bizim icin..bu is icin ayin onucunden sonra uc hafta oryantasyon icin once corluda sonra istanbul da olacak yani mecburen bi ay daha ertelendi(cok uzuldum ama kismet dedim artik napalimm. .sabredelimde insallah bu kotu gorunen zamanlarin bize hayir olan yanlarinida gorelim..ama umudunu hic kaybetme tatlimm bize o umut guc verecek kuzularimizi gogsumuzde uyutmak icin..sabirr nunacim selamet yakin insallah hepimiz icinn

Merhaba Arkadaslar, benimde Ocak 30 da transferim olcak allah nasip ederse, ve bu surecte sizlerle dertlesmek, yazismak isterim cunku bunun faydasini daha once gordum, tabi benide araniza kabul ederseniz. Bende suan igne ve dogum kontrol hapi kullaniyorum hersey yolunda giderse ocak 30 da donmus transferi olcam. 3 adet embriyo konulcak, yurtdisinda yasadim icin. Kafaniz karismasin.

canım hayut suyunu tarif edermisin ne kadar ictin? birde sen nerde tedavi oldun ne olur bizlerede dua et ne olurrrrrr

hayıt suyu şişesinin üstünde var 1.5 2 ay içtinmi yetiyor ama tüpbebekte pkos işine yarayabilir fazla yumurta veriyor ben izmitten bi doktorla tedaviye başladım ne tedavi ama pişmanlar oldum opuma bile gelmek istemedi acıbadem maslakta yapıcaktı bende o doktoru bıraktım acıbadem maslakta bülent traş yaptı hem opumu hem transferimi yaptı insana çok iyi davranıyorlar benim hoşuma gitti orası davranışlarıda ilgi aalaka iyi üstelik orada halit rıfat erdenide gördüm oda buranın labratuarı iyi dedi ben ona inanırım dünya iyisi bi doktordur sen onun hastası ol olma senle konuşur ilgilenir dualarım sizinle sizde beni ve bebişimi unutmayın dua edin pozitif olsun

evet canim yine duymustum yurt disinda hepsinin karsilandigini bu bile bir sans..

Çok teşekkür ederim canım.Umarım su gibi geçer tedavin sonu da müjdeli olur:))
Rabbime inancım sonsuz ama tedirgin olduğum şeyler var.
Koyu leke geldi bir akşam ertesi gün gittim baktı adetsin 2. gün dedi.Uygun başlayalım istersen dedi.İlk akşam ve doktora gittiğim sabah koyu lekeler gelmişti.Bugün tedaviye başlayalı 3. gün 3. iğnemi yapıcam ama damla kan yok.Adet olmadan nasıl olacak anlamadım.

canım benim çoook teşekkür ederim.Rabbim hepimize hayırlısını versin.Güzel gönüllerinize göre versin güzel dileklerinizi karşınıza çıkarsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…