Sanirmmm benim hamilelik maceram burada bitti .kanamam var doktorumu aradim ve hemen yat ilaclarina drvam et yarin gel bakicam dedi..
5.haftada kanamasi olan oldumi?? Gitti meleklerim degilmi..elim ayagim buz gibi..ne yapacagim ben simdi
Merhaba arkadaslar.bende yeniyim 26 yasindayim pko ve sperm sayi azligi sebebi ile ilk deneme yarin nasopse ignelere basliyorum
Sanirmmm benim hamilelik maceram burada bitti .kanamam var doktorumu aradim ve hemen yat ilaclarina drvam et yarin gel bakicam dedi..
5.haftada kanamasi olan oldumi?? Gitti meleklerim degilmi..elim ayagim buz gibi..ne yapacagim ben simdi
Nunammm canim netim yoktu ne zmanadir ev teni biliyrsunuz internet baglanmadi henuz gormemisim habrini.hayirli ugurlu olsun insallh.hic canini sikma canim herseyy olacagina variyor..demistim ya uzulmeyi karamsarligi guzel ogrenmisiz ama sevinemiyruz hayatimizdaki guzelluklere..bak ben okdr planlamistimki transferim soyle olur boyle yaparim hicbirini yapamadim..popomun uzerine zor oturdum..ama veren rabbim vriyor.biraz oncede kanamam oldu okadr moralim bozukki bende bir hafta yasayacakmisim bu hissi demekki..yine rabbime sukrediyrum hamile kalabildigimi ogrendim..boyle bir umudum yoktu daha once..transferrim 5ay ertelendi..artik transfr olacagima bile inanmiyrdum.rabbim herseye kadir sakin umudunu yitirme.
bak nilnur besmele baslattiginda surekli dua ettim insanin ici birtek dua ile ferahliyor..digrleri hep kafamizda kurduklarimiz.rabbim dermansiz dert vermesin..onun disinda hersey hallolur insallh..
kızlar dün benim adetimin 25.günüydü.öğleden sonra böyle silik bir şekilde lekem gelmiş.böyle açık kahve çizgi gibi.dedim adet oluyorum heralde.bekledim ama bir kaç kere daha böyle leke geldi ama kanama başlamadı.Benim ilk bebek tuttuğunda da böyle olmuştu.Tabi bütün gece uyuyamadım düşünmekten.oysa 2. tüp bebek yoluna girmiştim zaten ama insan yine de umut ediyor.acaba diyor.doğal olsun istiyor.bugün okulda da bu şekilde devam etti.ben de heyecanlandım.eve geldim bu renk biraz daha koyulaştı ve aralığı sıklaştı.yalnız ben endo hastasıyım aşırı sancım olur.hiç sancım yok...şimdi bu nedir bi fikri olan var mı???çizgi çizgi daha koyu kahve şeklinde yani...Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin öncelikle tabiii...1. denemem düşükle sonuçlanınca doğal olmasını istiyorum..sanki doğal olursa düşmez gibi geliyor...çok karışığım ...ne hissedeceğimi bilmiyorum
bişey olmadı inşallah arkadaşımın başına gelmişti öyle böyle değil oturduğu yer kan gölüne dönmüştü oğlu 11 yaşında şimdi dualarımız bebişlerle ve seninle canımSanirmmm benim hamilelik maceram burada bitti .kanamam var doktorumu aradim ve hemen yat ilaclarina drvam et yarin gel bakicam dedi..
Cnm hos geldin, seninle problemimiz aynı,yalnizca tas farkimiz var azicik..hangi merkezdesin cnm,insallah ikimizin de ilk denemede tutar,doktor bize%5sans verdigi ircin halen ilac kullaniyoruz nasipse ocak sonu baslamak niyetim cnm,hayirli oplsun tedavin...
Merhaba ebr74 nasilsin sen 28 de transfer olmustun degil mi nerede yapildi canim transferin kendine iyi bak
ebrucuğum cnm nasılsın herşey yolundamı..keyifler iyimi bebişinle konuş arada..
Hosbulduk canim.insallah tutar yarin ikinci gunum ve doktora gidicem .ben erdem hastanesinde baslicam canim sen
şu progestron iğneleri olmasa kalçamda yer kalmadı başka bi belirti yok heyecanlıyım ya olmassa korkusu herkeste olduğu gibi bendede var sen nasılsın rapor işini bıraktınmı??
Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamişsindir canım yaa.Niçin test yapmadın ya da niçin doktora gitmedin?Kan testi yaptır bence.bizi de habersiz bırakma.ben de endo yum.Geçen ay koyu lekeler gelmişti adet olmadım doktor hamilelikten şüphelendi.yumurtalık kisti varmış 3.5cm.adet söktürücü kullanmama rağmen adet olmadım.dogum kontrol hapı kullandım bu ay yine 2 kez ayrı gunler akıntım oldu.adetsin 2.günü kist de 2cm ye inmiş başlayabiliriz dedi doktor ve 2.tüp bebek denememe başladık.bugün 3. iğnemi yaptım.o iki damladan başka kan da gelmedi.tedavi iptal olacak sandım.doktor endo ve ameliyat yüzünden artık yumurtalar da az olduğu için böyle az kanamam olur dedi.bır de dog kontrol hapı aldıgım ıcın.ne biliyim ben de şaşkınım ama tedavi devam.
teşekkür ederim canım.bakalım hayırlısı.sen de lütfen hemen karamsarlığa kapılma daha biten bişey yok.sakin ol.İnşallah herşey yolunda yaramazlar yine heyecanlandırıyor bizi.Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?