2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Sanirmmm benim hamilelik maceram burada bitti .kanamam var doktorumu aradim ve hemen yat ilaclarina drvam et yarin gel bakicam dedi..
5.haftada kanamasi olan oldumi?? Gitti meleklerim degilmi..elim ayagim buz gibi..ne yapacagim ben simdi

Emha cim sakin karamsar olma demissin ya insan sadece dua ile ferahliyo sende bol bol dua et tabi bizde senin icin yat dinlen ...bu kadinlar klubu oyle guzel bir platformki insanlar hic tanimadiklari insanlara uzuluyo onlarin sevinciyle mutlu oluyor.sende simdi mutlu ol ki bizimdi umutlarimiz solmasin..insallah meleklerin en azindan 1i seninledir

arkadaslar hepinize ıyı akşamlar ben ocak 2013 topiğinin kurucusuyum...tedavımden arta kalan ilaçları uygun fiyata satıyorum ilgilenen olursa özelden yada burdan cevap yazabılır.hepinizin tez vakıtte bebeğine kavusması dileğiyle:)

Merhaba arkadaslar.bende yeniyim 26 yasindayim pko ve sperm sayi azligi sebebi ile ilk deneme yarin nasopse ignelere basliyorum

Cnm hos geldin, seninle problemimiz aynı,yalnizca tas farkimiz var azicik..hangi merkezdesin cnm,insallah ikimizin de ilk denemede tutar,doktor bize%5sans verdigi ircin halen ilac kullaniyoruz nasipse ocak sonu baslamak niyetim cnm,hayirli oplsun tedavin...

Sanirmmm benim hamilelik maceram burada bitti .kanamam var doktorumu aradim ve hemen yat ilaclarina drvam et yarin gel bakicam dedi..
5.haftada kanamasi olan oldumi?? Gitti meleklerim degilmi..elim ayagim buz gibi..ne yapacagim ben simdi

canım benim bu yaramazlar bizi heyecanlandırmayı seviyor.İlgisiz bıraktın herhalde o yüzden yapıyorlar
sıkma canını gönlünü ferah tut hala seninleler.dua et bol bol.hepimiz edelim inşallah hiçbir sorun yok annesi.sakin ol Rabbim 3ünüzü de korusun.

teşekkür ederim canım.bakalım hayırlısı.sen de lütfen hemen karamsarlığa kapılma daha biten bişey yok.sakin ol.İnşallah herşey yolunda yaramazlar yine heyecanlandırıyor bizi.Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamişsindir canım yaa.Niçin test yapmadın ya da niçin doktora gitmedin?Kan testi yaptır bence.bizi de habersiz bırakma.ben de endo yum.Geçen ay koyu lekeler gelmişti adet olmadım doktor hamilelikten şüphelendi.yumurtalık kisti varmış 3.5cm.adet söktürücü kullanmama rağmen adet olmadım.dogum kontrol hapı kullandım bu ay yine 2 kez ayrı gunler akıntım oldu.adetsin 2.günü kist de 2cm ye inmiş başlayabiliriz dedi doktor ve 2.tüp bebek denememe başladık.bugün 3. iğnemi yaptım.o iki damladan başka kan da gelmedi.tedavi iptal olacak sandım.doktor endo ve ameliyat yüzünden artık yumurtalar da az olduğu için böyle az kanamam olur dedi.bır de dog kontrol hapı aldıgım ıcın.ne biliyim ben de şaşkınım ama tedavi devam.

Emhaamm bitanemm nasil yordun kendini kim bilirr, ah cnmm benim hemen yatt hic kalkkma, benim arkadasimin da cokk kanamasi olmustu ikizlerinde gittik ki bebeklerle ilgisi yokmus cnm benim, sakin olalim,,dua edelim bol bol cnm benim, Rabbim korusun innsallah yoktur birsey,,yarin kacta randevun cnm benim, hicbisey yoktur Allahın izniyle tatlım

Hic telaslanma canim doktorun dedini dinle, bendr 5 -7 ve 13 haftalarda hep azda olsa kanam oldum , oglum simdi 2 yasinda, pozitif ol ve dinlen, ilaclarinida duzenli almayi unutma

cnm ikiz gebelik çok riskli oluyor bu tempon ile zorlanırsın bol bol dinlenmen yatman şart bence tabi şartlarınıda bilmiyorum ama...
ablamında tup ikizdiya hep kanaması vardı ama 9 ay yatarak geçirdi şimdi ikizler bizimle canım hayat şartları el verdiğince dikkatli ol hayatım hep aklımızdasın..

bişey olmadı inşallah arkadaşımın başına gelmişti öyle böyle değil oturduğu yer kan gölüne dönmüştü oğlu 11 yaşında şimdi dualarımız bebişlerle ve seninle canım

Hosbulduk canim.insallah tutar yarin ikinci gunum ve doktora gidicem .ben erdem hastanesinde baslicam canim sen

ebrucuğum cnm nasılsın herşey yolundamı..keyifler iyimi bebişinle konuş arada..

şu progestron iğneleri olmasa kalçamda yer kalmadı başka bi belirti yok heyecanlıyım ya olmassa korkusu herkeste olduğu gibi bendede var sen nasılsın rapor işini bıraktınmı??

Hosbulduk canim.insallah tutar yarin ikinci gunum ve doktora gidicem .ben erdem hastanesinde baslicam canim sen

Ben medicana international beylikduzu Aysun lacin cnm, nekadar igne verdi sana cnm,yumurtamiz cok bizim,dozu nekadar?ohss olmaktan cok korkuyorum,ovutrelle ile yasadim ,cokkk sismistim

şu progestron iğneleri olmasa kalçamda yer kalmadı başka bi belirti yok heyecanlıyım ya olmassa korkusu herkeste olduğu gibi bendede var sen nasılsın rapor işini bıraktınmı??

Ocakta çıkıyor canım inşallah bende Şubatta başlıyorum, Bülent Tıraş harika bir doktor çok doğru karar verdin hayatım.. Acıbadem Maslak bana çok yakın evime 10 dk canım o taraflara gidince aklıma sen geliyorsun :) inşallah kucağına alacaksın..

kızlar bugün 3. iğnemi yaptım.İlk denememde hep klinikte yaptırmıştım.bu denememde ilk iğnemi doktor yaptı ama bu kez 2. ve 3. iğnemi kendim yaptım.dün iğneyi çıkardıktan sonra ilacın bir kısmı dışarı çıktı.bugün de iğneyi çıkarınca kan çıktı.yanlış bişeyler mi yapıyorum?

canım zaten sürekli doktordayım...ayın 7sinde gittim..durum iyi kist yok dedi.ayın 16 da gittim polip var gelecek ay histeroskopi dedi.24 de gittim katedralle rahim içine girdiler.transfer yolunda sıkıntı var mı diye.zaten o gün kanama oldu..en son cumartesi gittim eve yolladı kanaman olunca ara histeroskopi gününü ayarlayalım dedi....bunlara bakılarak hamile değilimdir diyorum ama umut dünyası işte.olsaydı görürdü söylerdi heralde diyorum ama bilmiyorum ya...yarın idrar testi yapacam ama yine de bilmiyorum..bakalım.mevlam neylerse güzel eyler....

Bana karamsar olma diyene bak tedaviye baslamis ama umudu yok..perceine.nilnur.berceste.ensuece kizin bakalim nunayada hep benimi paylayacaksiniz)

canım nunacım bu arada sen yüreğini ferah tut inşallah tedavinde her şey yoluna girecek....benim hiç gelmeme olmadı.aksine hep erken gelir adetlerim canımm....senin için bol bol dua ediyorum..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..biz istiyoruz ki hemen olup bitsin ama gel gör ki olmuyo...karar vermem 6 ay.dr gitmem 1 ay.ha deyince olacak sandım 2 ay ileri attı şimdilik tabi...hepimiz için hayırlısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…