2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım benim Rabbim gönlüne göre versin.İnşallah kısa sürede müjdeli haberler verirsiin bize.Güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun

şu progestron iğneleri olmasa kalçamda yer kalmadı başka bi belirti yok heyecanlıyım ya olmassa korkusu herkeste olduğu gibi bendede var sen nasılsın rapor işini bıraktınmı??

Canim tedavin insallh cok guzel sonuclanacak..yanliz moralini bozmk gibi olmasin ama o ilaci daha cokk kullanacaksin ben oturamiyirum suanda;((

şu progestron iğneleri olmasa kalçamda yer kalmadı başka bi belirti yok heyecanlıyım ya olmassa korkusu herkeste olduğu gibi bendede var sen nasılsın rapor işini bıraktınmı??

Canim tedavin insallh cok guzel sonuclanacak..yanliz moralini bozmk gibi olmasin ama o ilaci daha cokk kullanacaksin ben oturamiyirum suanda;((

Merhaba bende ocak ayında tüp bebek sahibi olmak isteyen arasındayım. Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım ayın 22 de relg oldum ayın 24 de göbekten yapılan iğnelere başladım, 4 gun iğnelere devam ettim son 2 gun 2 tane iğne yapmaya başladım ( diğer iğne yumartanın çatlamasını önlemek içinmiş) yarın sabah yine 10.30 da doktor kontrolum var. 2 yumurtam baya buyumuş diğer 2 yumurtam normal boyutlarda, yarın yumurta ları ne zaman toplanacagına karar verecek çok heyecanlıyım ve bu aşamalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum, aslında eger nasip kısmet olursa bu bebek 2. bebegim olacak 15 yaşında kızım var ama son 8 yıldır hiç hamıle kalamadım eşimin sperm sayısı 4400 toplam hareketi %40 ileri hareketi %30 ben 37 yaşındayım aşılamadan ziyade direk tüp bebege yoneldım. bu gun doktorum buyuk olasılık perşembe yumurta toplama işlemini yapacagını belirtti ama kesın kararını yarın sabah soyleyecek

bakalım artık HAYIRLISI :44:

Bana karamsar olma diyene bak tedaviye baslamis ama umudu yok..perceine.nilnur.berceste.ensuece kizin bakalim nunayada hep benimi paylayacaksiniz)

çok güldüm canım ya ben de şimdi farkettim amma umutsuzum yazdıklarımda.ama en yüksek dojdan başladık iğneye 450 sanırım çok duygusallaştırdı beni sürekli ağlıyorum.onun etkisi olabilir.o zaman ikimiz de kendimize gelelim ve güzel şeyler düşünelim:))

canım tedavinn hayırlı olsun:)) şırınganın içine ilacı çekerken hava kalmamasına dikkat et canım..

canım benim güzel gönlüne göre versin Rabbim.ben de 25 myıstan beri bu yoldayım ameliyat ,4 ay sonra anca ilk deneme şimdi de 2.deneme.Allah sonumuzu hayır etsin

Ben medicana international beylikduzu Aysun lacin cnm, nekadar igne verdi sana cnm,yumurtamiz cok bizim,dozu nekadar?ohss olmaktan cok korkuyorum,ovutrelle ile yasadim ,cokkk sismistim

Canim ben histeroskopi deneyjmi orada sacma sapn bi dktora yaptirmistim.4 au beni surundurdu.hep kanamam vardi birgun dktor hastalandi mecburen aysun hn bakti.ve 5aydir beni iyilestiremeyen doktrumun aksine bir hap verdi ve hersey duzeldi..o hastaneye cok doluyum ama aysun hn bitane allah ondan razi olsu insallh seninde hayallerine kavusmak icin aysun hn vesile olur..hayirlisi olsun canim

Bana karamsar olma diyene bak tedaviye baslamis ama umudu yok..perceine.nilnur.berceste.ensuece kizin bakalim nunayada hep benimi paylayacaksiniz)

canım nuna bu günlerde biraz duygusal ve içine kapandı gibi kıyamıyoruz, transferi bi yapılsın öyle kızmaya başlayacağız:))

Emhacım valla dogruu soyluyorsun,, nunamm sana kiziyorumm su andaa,,Ya Alah de aksın gitsin su yoluna..umut inanc enerjii bol boll lazim askim benim, once inanacaksin insana deli gucu geliyor, inatla aliyorsun istedigini hayattan..enerjik olll sinirlerine kdr mutluluk islesin bitanem,,umutsuz olmaz , vallahi modum dustu, moralim bozuldu dun aksamdan beri Yırt gecc bu tedaviyi al bebisini kollarınaaa Ayy gecen gece nasil mutsuzum nasil uzgun, yattim birden gulumseme geldi, konustum rabbimle, uyudum, o gece ruyamda esimle yagmurda yuruyoruz pozitif almisim gebelik testinden tekrar tekrar bakiyoruz teste gulup birbirimize sarilip yurumeye devam ediyoruz.. Uyandim ki beynim rahatlamis, dinlenmis,mutlu olmus..ruyada rahatlatiyo beyin iste kendini oyle kasmisim ki..kov vesveseyi askim, 2.de hem sans daha yuksek bitanem biliyorsun degil mi..innsallahhhh suphanallahh guldureceksin yuzumuzu yarinn sen dee
O kanama geciren arkadasim var ya emha cim, bacaklarindan indi kan, esi de diyorki ben eminim ama nasil olur,ruyamda kucagimdaydi bebekler diyor, arkadasim da bagiriyor ona,ya senin ruyan mı benim kanamam mı diye, bir gittiler ki bebekle ilgisi yok kanamanın, herxmxn olabilir dedi dr hele ki ikizlerde, oyle de dogurdu yani..
Diyecegim o ki umutt bitti hersey dedigimiz yerde oylee guzel yine baslıyor kiii

Canim ne ignesi olursa olsun once havasini al ust kisma bir iki vurup icindeki havanin en uste cikmasini sagla.sonra enjektorun ucundaki havayi sikmak icin yavasca it..tam ucuna gelsin hatta bir iki damla akinca vur igneyi.

Vuruken iyice sik etini .hem acini aliyor .sonra vur ve cikardiktan sonra siktigin eli birak canim
okadr cok gibek ignesi vurdumki kendime once morarttim.sonra kanadi.bikac kere yariya kdr sokup cikardim,canim acidi diye.ama yavas yavas ogreniyr insan hic acele etme

Canim once ise gidicem yine denetim var 9-10 gibi dktora giderim.ama artik kendime cok dikkt edicem yormayacagim.tabi hala benimleyseler..

Hahahh))hic sirinlik yapma sanada kizacaklar )) canim cookl guzel yumurtan olacak insallh hemde birtane degil...ben soyluyorum bak sonra dovunur durursun niye uzuldum diye.bak benim kanamam var nasil mutluyum)azicik ogren benden)
Igneye gittim devlete belki kadin dogumcu bulurum nobetci diye hakk getire pratisyrn koymuslar bide onlarca hasta..dedim yine kurkcu dukkanina hasim byi beklicez..ignemi vuruldummm hopp hemsire dedi daha nekdr vurulcan yazik sana diyesonra dedi nezman testin.dedim 5haftalik ama kanamam var..canim dedi ben okadr asilama okadr tup ben 6.5senddir pozitifi goremdim hic canini sikma rabbim varken senin bu stresin niye dedi..sok oldum ..kadin onca hasta var disarda bana terapi yapti.rabbim varken ne bu telas lafi oturdu..dustuyse bile ne yapabilirsin dedi.tecekkul et dedi oylece eve geldim.nunacim istrrsen sende bi git nobet degismeden senide bi haşlasin))

Kizlar yeni gelen herkese simdiden hos geldiniz diyeyim. Tedavisi baslayan arkadaslar insallh pozitifi gorur bu heyecani bizle paylasirsiniz.hosgeldiniz sefalar getirdiniz..insallh ugurlu gelir topigimiz sizlerede.

pozitif enerjine hayran oldum emha valla süpersin yarın da bu mutluluğun devam eder insallah kuzuların ne sanslı böyle tatlı anneleri olduğu için sen böyle oldukça kuzuların seni bırakmaz :)

arkadaslar ben 21. gün lucrine başladım hafta sonu adet olmayı bekliyorum dondurulmuslarla deneyeceğim yine olacak gibi gelmeye basladı bu sefer kucağıma alıp seveceğimi düşünmeye başladım sayenizde... bu siteye girmeden önce cok umutsuzdum simdi ise umutlarım artmaya basladı tekrar enerji dolmaya başladım hepinize cok tesekkür ederim sayenizde bu günleri atlayacağıma eminim tanımadan sevmeye basladım sizleri :)

Evet bitanem ya okdr sacma doktorlar varkii, benim ilk denemem olacak ve ben yalnız gittim ilk gorusmeye,aglma nobeti gecirdim, Aysun hanım a haber vermisler beni odasına aldılar onlarca telefon geldi acmadı bile, cnm benim neden aglıyosun, insallah mutlu olacaksin dedi hep teselli ettii,duvari bebek resimleriyle dolu, ben o hastaneyi uzaktan gorsem gulumsuyorum simdi mesela benim de bahcelievler medicl park hastanesinde kotu denyimim oldu mahvetti bi kadin beni, ama orada da tanidik dr var diye kayinvalidem gidelim diyor, bir tek Aysun hanım faktoru icin ona gidiyorum, cok guven duydum ama kısmet,insallah yanıltmaz beni,hepimiz mucizemize kavusalim insallah bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…