canım zaten sürekli doktordayım...ayın 7sinde gittim..durum iyi kist yok dedi.ayın 16 da gittim polip var gelecek ay histeroskopi dedi.24 de gittim katedralle rahim içine girdiler.transfer yolunda sıkıntı var mı diye.zaten o gün kanama oldu..en son cumartesi gittim eve yolladı kanaman olunca ara histeroskopi gününü ayarlayalım dedi....bunlara bakılarak hamile değilimdir diyorum ama umut dünyası işte.olsaydı görürdü söylerdi heralde diyorum ama bilmiyorum ya...yarın idrar testi yapacam ama yine de bilmiyorum..bakalım.mevlam neylerse güzel eyler....
şu progestron iğneleri olmasa kalçamda yer kalmadı başka bi belirti yok heyecanlıyım ya olmassa korkusu herkeste olduğu gibi bendede var sen nasılsın rapor işini bıraktınmı??
şu progestron iğneleri olmasa kalçamda yer kalmadı başka bi belirti yok heyecanlıyım ya olmassa korkusu herkeste olduğu gibi bendede var sen nasılsın rapor işini bıraktınmı??
Bana karamsar olma diyene bak tedaviye baslamis ama umudu yok..perceine.nilnur.berceste.ensuece kizin bakalim nunayada hep benimi paylayacaksiniz)
kızlar bugün 3. iğnemi yaptım.İlk denememde hep klinikte yaptırmıştım.bu denememde ilk iğnemi doktor yaptı ama bu kez 2. ve 3. iğnemi kendim yaptım.dün iğneyi çıkardıktan sonra ilacın bir kısmı dışarı çıktı.bugün de iğneyi çıkarınca kan çıktı.yanlış bişeyler mi yapıyorum?
canım nunacım bu arada sen yüreğini ferah tut inşallah tedavinde her şey yoluna girecek....benim hiç gelmeme olmadı.aksine hep erken gelir adetlerim canımm....senin için bol bol dua ediyorum..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..biz istiyoruz ki hemen olup bitsin ama gel gör ki olmuyo...karar vermem 6 ay.dr gitmem 1 ay.ha deyince olacak sandım 2 ay ileri attı şimdilik tabi...hepimiz için hayırlısı inş
Ben medicana international beylikduzu Aysun lacin cnm, nekadar igne verdi sana cnm,yumurtamiz cok bizim,dozu nekadar?ohss olmaktan cok korkuyorum,ovutrelle ile yasadim ,cokkk sismistim
Bana karamsar olma diyene bak tedaviye baslamis ama umudu yok..perceine.nilnur.berceste.ensuece kizin bakalim nunayada hep benimi paylayacaksiniz)
kızlar bugün 3. iğnemi yaptım.İlk denememde hep klinikte yaptırmıştım.bu denememde ilk iğnemi doktor yaptı ama bu kez 2. ve 3. iğnemi kendim yaptım.dün iğneyi çıkardıktan sonra ilacın bir kısmı dışarı çıktı.bugün de iğneyi çıkarınca kan çıktı.yanlış bişeyler mi yapıyorum?
Emhaamm bitanemm nasil yordun kendini kim bilirr, ah cnmm benim hemen yatt hic kalkkma, benim arkadasimin da cokk kanamasi olmustu ikizlerinde gittik ki bebeklerle ilgisi yokmus cnm benim, sakin olalim,,dua edelim bol bol cnm benim, Rabbim korusun innsallah yoktur birsey,,yarin kacta randevun cnm benim, hicbisey yoktur Allahın izniyle tatlım
çok güldüm canım ya ben de şimdi farkettim amma umutsuzum yazdıklarımda.ama en yüksek dojdan başladık iğneye 450sanırım çok duygusallaştırdı beni sürekli ağlıyorum.onun etkisi olabilir.o zaman ikimiz de kendimize gelelim ve güzel şeyler düşünelim:))
Hahahh))hic sirinlik yapma sanada kizacaklar )) canim cookl guzel yumurtan olacak insallh hemde birtane degil...ben soyluyorum bak sonra dovunur durursun niye uzuldum diye.bak benim kanamam var nasil mutluyum )azicik ogren benden )
Igneye gittim devlete belki kadin dogumcu bulurum nobetci diye hakk getire pratisyrn koymuslar bide onlarca hasta..dedim yine kurkcu dukkanina hasim byi beklicez..ignemi vuruldummm hopp hemsire dedi daha nekdr vurulcan yazik sana diyesonra dedi nezman testin.dedim 5haftalik ama kanamam var..canim dedi ben okadr asilama okadr tup ben 6.5senddir pozitifi goremdim hic canini sikma rabbim varken senin bu stresin niye dedi..sok oldum ..kadin onca hasta var disarda bana terapi yapti.rabbim varken ne bu telas lafi oturdu..dustuyse bile ne yapabilirsin dedi.tecekkul et dedi oylece eve geldim.nunacim istrrsen sende bi git nobet degismeden senide bi haşlasin ))
Canim ben histeroskopi deneyjmi orada sacma sapn bi dktora yaptirmistim.4 au beni surundurdu.hep kanamam vardi birgun dktor hastalandi mecburen aysun hn bakti.ve 5aydir beni iyilestiremeyen doktrumun aksine bir hap verdi ve hersey duzeldi..o hastaneye cok doluyum ama aysun hn bitane allah ondan razi olsu insallh seninde hayallerine kavusmak icin aysun hn vesile olur..hayirlisi olsun canim
canım nuna bu günlerde biraz duygusal ve içine kapandı gibi kıyamıyoruz, transferi bi yapılsın öyle kızmaya başlayacağız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?