- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
xşşşt kendine gel bakalım.daha hiçbişey bitmedi.hala güneş doğuyor sonra batıyor ve yeni gün başlıyor.benim de 2.denemem şansımı da düşük görüyor doktorlar.olsun yine de ben biliyorum birgün ben de anne olacağım.bunda da olmayabilir normal şekilde hamile kalan insanlar bile iki tarafta sorun olmasa bile istediği an kavuşabiliyor mu yavrularına?kısmet canımıniçi söylemesi kolay yapması zor ama sabırrrrrrrr:)ama eninde sonunda olacak.tek yumurtam da kalsa 50ye de merdiven dayasam devam devam:)))
x
aynen öyle nunacığım ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez ...saol canım benim bende aynı şekilde düşünüyorum maddı manevi gücüm yettiği yere kadar devam edeceğim[/QUOTE
Allah hepimize güç ve sabır versin.gerçekten çok zor.Allah a şükür yine öyle ya da böyle borç harç yapıyoruz.ben gücü yetmeyenlere çok üzülüyorum.Allah onlara da yardım etsin
umudumuzu kaybetmeyelim hep diyorum umut bizim icin cok onemli..rabbim sabrimizin sonunu selamet eylesin insallahbu benim 2 .tüp denemem ilkini haziranda yaptırmıştım şimdi haziran topiğine baktım çogu arkadaşım gün sayıyor mart annesi olacaklar içim burkuldu bende olabilirdim ama kısmet değilmiş şimdi ikinci denemem şuana kadar burkulmamştı içim ama içimim hüzün kapladı rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin...
Kızlar transferim oldu dokdor embiriyoların cok kalitelli dedi bakalım 13 ocakda belli olacak inşşallah hayırlısı olur :)[/QUOTE
annecikk guzelce dinlen ve bize cok guzel haberler ver insallah.
BEN MUCİZELERE İNANİRİM..ve inandikca mucizelerin daha cabuk gerceklestigine..hayat kucuk ipuclari verir insana zaman zaman inancini kaybetmemesi icin bu ipuclarini degerlendirin umudunuza simsiki tutunun,inanc o kadar guclu bir seydir ki inandikca yasarsiniz.bu bir mucize olur biliyormusun hayatımdaki yaşadığım en büyük şok olur herhalde ben ve hamilelik iyiki varsınız biliyormusun ha bu arada doktorların çoğu kk da bu forumlara inanmıyorlar merkezlerden girip yazıyorlar diyorlar güldüm ya en basiti benim ben kendimden eminim evet var böyle yazanlar ama çok çabuk anlaşılıyor zaten olsun burası olmasa biz nasıl bir araya geliriz damdan düşenin halini damdan düşen anlar
bi çırpıda anlatmışsın :) benim alttan muayenem hormon sonuclarıma falan bakıldı hep birdaha bakarmı bilmem ama ozmanda adetin 2.günüydü..3 günde bir yumurta takibi zorlayacak beni çalışıyorum çünkü inşallah ayarlıycam..Seninki tuttu mu peki canım ?
yok canım 2.deneme 6. iğnem:)))herşey yolunda giderse haftaya yumurta toplama ve transfer olur.inşallah yani
İnşallah umarım hayırlı sonuçlar dönersin..
ben de okurum,nasil olacak peki herkes icin siraylami okuycaz,su an transferi olan iki kisi var once onlar icin okuyalim bence hatta ebr carsambaya sonuc alacak yanilmiyorsam..kizcelerr hadi bakalimm kulak verin 1demetumut a hep birlikte hepimiz icin okuyalimARKADAŞLAR bilmiyorum bana katılırmısınız hep beraber 41 yasıne başlayalım ne dersiniz. bu konuda yardımcımız dualar eğer okumak isterseniz bana özelden msi atın listeye ekleyim birbirimiz için edilen dualar her zaman makbuldür ....hepimizin melekleri için
41 Yasin
- 1demetumut...............1tane okudu
bugün erkek bir arkadaşımla tam da bu konuyu konuştuk.ne konuşuyorsun kadınlar klubunde dıyor:)
sosyal ağlar doğru kullanıldığı sürece muhteşem dedim.Listemizden bahsettim.Konuştuklarımızı anlattım.
Esprili bir şekilde beleş psikolojik yardım dedi:))mesela.
Ne faydalı şeyler öğreniyoruz ya da paylaşıyoruz şu sayfalarda.
Başıma değişik birşey geliyor doktora sormadan önce arama motoruna yazıyorum.
hooop kadınlar klubü.benım başıma şu geldi şuymuş:)aa diyorum tamam normal birşey rahatlıyorum.
tecrübelerimizi paylaşıyoruz.bir başkası için seçenek oluyor vs vs.
İyi ki varız ve umarım çoğalırız bize benzeyen minik yüzlerle:))
toplum çok acımasız.vicdan teğet bile geçmemiş çoğu kişiye.neler duyuyoruz neler görüyoruz anlatmakla bitmez.
hele de en yakındakilerinin düşüncesizlikleri yıkıyor insanı.yeri geliyor eşin bile anlamıyor seni
ama herkese,herşeye inat ben anne olacağım biliyorum.zamanını beklemek mahvediyor ama olacağımı biliyorum.
3 tane yumoşum var yarın kontrole gidicem.bakalım bu yolda kaçı benimle devam edecek.
Allah ağzımızı kulaklarımıza kadar çıkarsın:)gülmekten ama:))
Kızlar tranfer edilen embiriyolarınız kaç hüçreliydi benimki biri 8 biri 10 bu kalitede embiriyolarda hamile kalan varmı 😳?
ben de okurum,nasil olacak peki herkes icin siraylami okuycaz,su an transferi olan iki kisi var once onlar icin okuyalim bence hatta ebr carsambaya sonuc alacak yanilmiyorsam..kizcelerr hadi bakalimm kulak verin 1demetumut a hep birlikte hepimiz icin okuyalim
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]neden
[/TD]
[TD]kaçıncı deneme
[/TD]
[TD]merkez
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1demetumut
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]erkek
infertilitesi
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]genart
[/TD]
[TD]tedaviye
başladı
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar tablo yaptım amacım kim ne durumda tedavi aşamasında mı sonuç aşamasındamı başta yapılmış ama kim test aşamasında kim tedavi aşamasında diye birbirimizi takip edelim ne dersiniz listede yer almak isteyen herkesi bekliyorum ben tüm arkadaşlarımın durumundan haberdar olmak istiyorum ki birbirimize destek olalım
merhaba bayanlar şubat başında bizde başlıyacağız tedaviye.
kısaca tedavi aşamalarını bilen yazabilirmi.geçen ay aşılama yaptırdık ama tüp çok daha farklı.
bende çalışıyorum ama Allahtan yarım gün öğleden sonraları rahatça gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?