2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım bunları kafanı cok takma ben transfere çok hasta gitmiştim öksürmekten duramıyordum transferden sonra çok öksürme dediler tutamıyorsun ki 1 hafta boyunca öksürdüm tutmustu insallah senin de tutar

kafunder yas34 pco acibadem maslak dondurulmuş embriyo ile tedavime başladı

şimdilik herşey yolundaymış cumartesi bir daha gidicem kontrole.yumurta toplama için gün belirlencek:)

canım iyi gidiyomus her sey, cok sevndim. benim kontrolde yarın :18: sabahta testler ve rapor cıkarıcam vs. Yarın iş çok.. bakalım kac yumurta varmıs..

hadi güzel haberler bekliyoruz:)) bol bol kaliteli yumoş olsun inşallah:)habersiz bırakma

cnm doktorun Bulent beymi, Halit beymi.. ebruda Maslak Acibademde tedavi gordu insallah ikinizinde turacak...

canım benim drum eskişehir acıbademden fatih öğüç geçen sene burada tüp bebek ünitesi yoktu drumla oraya gitmiştik opuyu bülent bey yapmıştı transferi drum. benim dondurulmuslar orada kaldı haliyle drum burada hazırlayacak bülent bey transfer yapacak.
sağol dileklerin için bu siteye girmeye başladığımdan beri en de umutlanmaya basladım insallah hepimizin olacak :)

şimdilik herşey yolundaymış cumartesi bir daha gidicem kontrole.yumurta toplama için gün belirlencek:)
heyy massallah nunaa yumurta toplama vakti yaklasmis..cok guzel olacak hersey hayirlisiyla,bi bakacaksin endiseli gunler cokkk gerilerde gizel birer ani olup kalmis:)))bebegini uyurken izlerken hey gidi gunler heyy diyeceksinn bunu derkende illaki aklindan beni gecireceksin:)

canım benimmmm:)))güzel dileklerin cümlemize nasip olur inşallah:)ha bu arada ben sizleri unutur muyum yaaaaaaaa:))
iyi ki ama iyi ki varsınız.kocaman kocaman sarıldım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…