- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
oy oy galiba yaramaz kazı çalışması yapıyor:)))
yok canım korkma sandığımız kadar kolay değilmiş yok aksırdım yok tıksırdım bişey olmazmış embriyoya:))
keyfini çıkar:) bir hamiş daha yolda kızlaaaaaaaaaaaaarrr:)
Rabbim sizi korusun tez zamanda müjdeli haberlerini alırız inşallah:)
canin yerlesmis bence, bazi bunyelerde yerlesme belirtileri bu sekilde hafif lekelenmeli ve oksuruk yada agir nezle seklinde olabiliyor.. dinlenmene bak hayatim.. agir birsey kaldirma..
Arkadaşlar merhaba lucrının 4:gunu yanı dün adet oldum bugun hastanemı arıycam birazdan ne zaman çağırırlar hiç bilmiorum içimde tuhaf bi heyecan var :)
Canım hangi gün başladın lucrine adetin kaçıncı günüydü?
b en semiha sakirde birkez denedim ikincisi icin bugun kan vermem gerekiyordu gittik ssabah sistem yeni kuruluyormus yarin gelin yada birdahaki adette gelin defu ve gonferdiler yarin versek kan sonuc yuksek cikar diyo doktor napcaz bir ay daba beklicemCnm sorunun ne ? Ozelde bir kez dene allah korusun olmazsa zaten devletin rapor vermek icin istedigi tonla tahlili isteyecekler, o vakit rapor da alirsin, istanbul da en ii zeynep kamil ve zeytinburnu suleymaniye`ymis rpor konusunda, zeynep kamil trasfere de ii, kanuni hast yanindan gecmeyinsadece bebek istediginiz icin dayak yiyebilirsiniz,gec yat evet derdiniz ne,,,allaahımmm..3er 5er gir iceri derdini anlat, denk gelirse 1 yilda 1kere gonca hn mı ne dir doktoru ya gorur bcnya gormezsin..
Insallah oyledir tatlim insallah yerlesme agrilaridir allah razi olsun allah yüzümüzü güldürür inşallahcanım ben öyle birşey yaşamamıştım zaten negatifti ama 5.gün genelde yerleşmenin olduğu gün.birçok hamile arkadaşımızda aynısı yaşandı.gönlünü ferah tut.İnşallah yavrun kazı çalışmasına başlamıştır:))
bi çırpıda anlatmışsın :) benim alttan muayenem hormon sonuclarıma falan bakıldı hep birdaha bakarmı bilmem ama ozmanda adetin 2.günüydü..3 günde bir yumurta takibi zorlayacak beni çalışıyorum çünkü inşallah ayarlıycam..Seninki tuttu mu peki canım ?
yok canım 2.deneme 6. iğnem:)))herşey yolunda giderse haftaya yumurta toplama ve transfer olur.inşallah yani
Ayyy nunammm ne guzel ozetlemissin hoop diye oluvericekmis gibicnm benim anlatiminla bir kez daha pozitif oldum,tam surecten korkup vazgeciyorum annem azarliyor tekrar toparliyorum, bugunku bahanem de, nisanda yaptiralim da en azindan gunes enerji versin, boyle kapali havada evde icim kararir Annem gene bir bagirdi pir bagirdi sonuc ay sonu merkezdeyim insallah ama senin yazin da cokk destek oldu cnm arkadasim, doner donmez yaz bakalim sen de gelismeleri cnm..
İnşallah Cnm çok sevındım senın içinde
Ben merkezi aradım bugun adetın 2.günü ayın 7sine verdi ilk randevumu sizce normalmi?
Bana biraz uzun gibi geldi çok korkuyorum ertelenecek die
inşallah arkadaşım çarşamba gününü tuhaf bi soğukkanlılıkla bekliyorum dondum kaldım resmen o labratuardayken korkularım tavan yapmıştı sanki transfer olunca bi rahatlama oldu tuhafım işte sen nasılsın nasıl gidiyor?
Insallah oyledir tatlim insallah yerlesme agrilaridir allah razi olsun allah yüzümüzü güldürür inşallah
bu benim 2 .tüp denemem ilkini haziranda yaptırmıştım şimdi haziran topiğine baktım çogu arkadaşım gün sayıyor mart annesi olacaklar içim burkuldu bende olabilirdim ama kısmet değilmiş şimdi ikinci denemem şuana kadar burkulmamştı içim ama içimim hüzün kapladı rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin...
lütfen bilgilendirinArkadaslar cumartesi transferim yapildi günlük adet olacakmisim gibi agrilarim var ama gece saat 03-04gibi öyle bir sancim vardiki uykudan uyandim sancimi söyle tarif edebilirim sanki icten dikislerim varmista dikisler aciliyormus gibi ne olabilir arkadaslar tedirgin oldum biraz
bu bir mucize olur biliyormusun hayatımdaki yaşadığım en büyük şok olur herhalde ben ve hamilelik iyiki varsınız biliyormusun ha bu arada doktorların çoğu kk da bu forumlara inanmıyorlar merkezlerden girip yazıyorlar diyorlar güldüm ya en basiti benim ben kendimden eminim evet var böyle yazanlar ama çok çabuk anlaşılıyor zaten olsun burası olmasa biz nasıl bir araya geliriz damdan düşenin halini damdan düşen anlar
Kızlar tranfer edilen embiriyolarınız kaç hüçreliydi benimki biri 8 biri 10 bu kalitede embiriyolarda hamile kalan varmı 😳?
Kızlar tranfer edilen embiriyolarınız kaç hüçreliydi benimki biri 8 biri 10 bu kalitede embiriyolarda hamile kalan varmı 😳?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?